Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.BlackFriday · 29/07/2025, 12:26Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι θέλουμε να γίνει δηλαδή? Να ξεκινήσει ένα γήπεδο ίσα ίσα για να πει, να μην έχει άλλο λεφτά και να μείνει στη μέση? Ή να περιμένουμε 20 χρόνια πότε θα μπορεί να το κάνει? Το 2019 είπαν ξεκινάμε το γήπεδο.... κάποιοι έτρεχαν να πάρουν και καρεκλακια. Έφτασε 2025 και όχι μόνο δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά φάνηκε ότι δεν έτρεχαν και καμία διαδικασία τόσα χρόνια. Είχε μείνει στάσιμη η κατάσταση. Εντάξει παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ θέλω επιτέλους ένα ασφαλές γήπεδο

tolis14 · 29/07/2025, 12:30embuji · 29/07/2025, 12:28tolis14 · 29/07/2025, 12:24Α καλά. Θα και όταν. Εντάξει.
Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;
Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
embuji · 29/07/2025, 12:34tolis14 · 29/07/2025, 12:30embuji · 29/07/2025, 12:28Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;
Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
Ε, εκει ειναι που εχει το πανω χερι ο Μυστακιδης. Οτι εχει ελευθερα κεφαλαια που μπορει να τα διαθεσει ανα πασα στιγμη. Και ο ΑΣ το ξερει. Οποτε λεει στον Ιβαν οτι εγω θα σου δωσω το εργο αφου αποδειξεις οτι εχεις ολα τα απαραιτητα κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Και στην ανακοινωση του δινει και τον πρωτο λογο οποτε αν εμφανισει τα κεφαλαια ως διαθεσιμα απευθειας παιρνει το γηπεδο. Το οτι δεν εχει το πανω χερι στην διαδικασια ο Ιβαν Σαββιδης δε σημαινει οτι θα διαστρευλωσουμε τα δεδομενα κοψε ραψε για να βολεψουν αυτο που θελουμε εμεις.
Εσυ θες να το φτιαξει ο Ιβαν. Αυτον ξερεις αυτον εμπιστευεσαι, καλα κανεις. Ολο το δικιο δικο σου. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δεδομενα αυτη την στιγμη δεν ειναι υπερ του.
embuji · 29/07/2025, 12:36tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει οτι δε θα κινδυνεψουμε να παθουμε το ιδιο. Γιαυτο ζηταει αποδειξη κεφαλαιων.
embuji · 29/07/2025, 12:36tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει οτι δε θα κινδυνεψουμε να παθουμε το ιδιο. Γιαυτο ζηταει αποδειξη κεφαλαιων.
tolis14 · 29/07/2025, 12:37embuji · 29/07/2025, 12:34tolis14 · 29/07/2025, 12:30Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
Ε, εκει ειναι που εχει το πανω χερι ο Μυστακιδης. Οτι εχει ελευθερα κεφαλαια που μπορει να τα διαθεσει ανα πασα στιγμη. Και ο ΑΣ το ξερει. Οποτε λεει στον Ιβαν οτι εγω θα σου δωσω το εργο αφου αποδειξεις οτι εχεις ολα τα απαραιτητα κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Και στην ανακοινωση του δινει και τον πρωτο λογο οποτε αν εμφανισει τα κεφαλαια ως διαθεσιμα απευθειας παιρνει το γηπεδο. Το οτι δεν εχει το πανω χερι στην διαδικασια ο Ιβαν Σαββιδης δε σημαινει οτι θα διαστρευλωσουμε τα δεδομενα κοψε ραψε για να βολεψουν αυτο που θελουμε εμεις.
Εσυ θες να το φτιαξει ο Ιβαν. Αυτον ξερεις αυτον εμπιστευεσαι, καλα κανεις. Ολο το δικιο δικο σου. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δεδομενα αυτη την στιγμη δεν ειναι υπερ του.
Απλώς να θυμάσαι ότι το έχω ελεύθερα κεφάλαια που μπορώ να διαθέσω μέχρι το τα έχω διαθέσει απέχουν μια αιωνιότητα.
tolis14 · 29/07/2025, 12:38embuji · 29/07/2025, 12:36tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Να είσαι σίγουρος ότι αν ζητούσε ο ΑΣ της χάρτινης εγγυητικές κλπ, άλλα 200 χρόνια θα έμεναν χωρίς γήπεδο