Λεμεσος4 · 29/07/2025, 13:11Patron · 29/07/2025, 13:06Τσακάλι ο Τέλης ...
Και οι κινησεις του δειχνουν οτι αγαπαει τον ΠΑΟΚ παρα πολυ.
Καλή η αγάπη, αλλά δεν τρώγεται Γεράσιμε
- Αγγελος Κρεούζης

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Λεμεσος4 · 29/07/2025, 13:11Patron · 29/07/2025, 13:06Τσακάλι ο Τέλης ...
Και οι κινησεις του δειχνουν οτι αγαπαει τον ΠΑΟΚ παρα πολυ.
tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

psykoman · 29/07/2025, 13:13tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις;
embuji · 29/07/2025, 12:34tolis14 · 29/07/2025, 12:30embuji · 29/07/2025, 12:28Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο τι ακριβως σε ενοχλει;
Ο Ιβάν πως θέλεις να δεσμεύσει το ίδιο ποσό για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί ακόμη;
Ε, εκει ειναι που εχει το πανω χερι ο Μυστακιδης. Οτι εχει ελευθερα κεφαλαια που μπορει να τα διαθεσει ανα πασα στιγμη. Και ο ΑΣ το ξερει. Οποτε λεει στον Ιβαν οτι εγω θα σου δωσω το εργο αφου αποδειξεις οτι εχεις ολα τα απαραιτητα κεφαλαια για να γινει το γηπεδο. Και στην ανακοινωση του δινει και τον πρωτο λογο οποτε αν εμφανισει τα κεφαλαια ως διαθεσιμα απευθειας παιρνει το γηπεδο. Το οτι δεν εχει το πανω χερι στην διαδικασια ο Ιβαν Σαββιδης δε σημαινει οτι θα διαστρευλωσουμε τα δεδομενα κοψε ραψε για να βολεψουν αυτο που θελουμε εμεις.
Εσυ θες να το φτιαξει ο Ιβαν. Αυτον ξερεις αυτον εμπιστευεσαι, καλα κανεις. Ολο το δικιο δικο σου. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δεδομενα αυτη την στιγμη δεν ειναι υπερ του.
embuji · 29/07/2025, 13:11Patron · 29/07/2025, 13:06Τσακάλι ο Τέλης ...
Πως ματσαρεις μια προταση για την οποια δε μπορεις να μαθεις τιποτα γιαυτην; Στρατηγικα ηταν πανεξυπνο.
Ο ΑΣ ειναι φαουλ που το δεχθηκε και ανταυτου δε μπορει να το επικοινωνισει στον κοσμο και εχει δημιουργηθει αυτη η τρελα. Δεν επρεπε να δεχθει τετοιον ορο.
psykoman · 29/07/2025, 13:13tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Psagmenos4 · 29/07/2025, 13:15psykoman · 29/07/2025, 13:13tolis14 · 29/07/2025, 12:34Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
Κανένας να μην ακουμπήσει το γήπεδο του παππού μου και του παππού σου και των παππουδων όλων μας ,αν δεν έχει εξασφαλιστεί και το τελευταίο ευρώ και η τελευταία παράμετρος.