Η αναζήτηση βρήκε 668 εγγραφές
- Τετ 10 Δεκ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μακάρι έστω και τώρα ο Βεζυρτζης να ζήσει τις χαρές που στερήθηκε τότε. Το αξίζει όσο κανείς
- Τετ 17 Δεκ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά
Ti ανακαλυψες ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Gazzetta
«Είναι όλα τα χρέη της ΚΑΕ μέσα στη συμφωνία» ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ και ανθρώπου που διατήρησε σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο τον σύλλογο επί των ημερών του δαπανώντας πάρα πολλά χρήματα.
«Κάναμε μια συμφωνία και δεν τηρήθηκε, γι’ αυτό και στάλθηκε το εξώδικο στον κ ...
«Είναι όλα τα χρέη της ΚΑΕ μέσα στη συμφωνία» ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ και ανθρώπου που διατήρησε σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο τον σύλλογο επί των ημερών του δαπανώντας πάρα πολλά χρήματα.
«Κάναμε μια συμφωνία και δεν τηρήθηκε, γι’ αυτό και στάλθηκε το εξώδικο στον κ ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να λέει μπράβο στον καλό ΑΣ και αχ τι καλός που είναι ο ΑΣ
Ούτε κατά διάνοια
Σε άλλα εξίσου σχετικά νέα όμως, ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σενάριο που τώρα η πλευρά τέλη επιδιώκει αποσταθεροποίηση (όχι απλά κόντρα) με τέτοιου είδους θεωρίες για αγρίους καθώς δεν τον ...
Ούτε κατά διάνοια
Σε άλλα εξίσου σχετικά νέα όμως, ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σενάριο που τώρα η πλευρά τέλη επιδιώκει αποσταθεροποίηση (όχι απλά κόντρα) με τέτοιου είδους θεωρίες για αγρίους καθώς δεν τον ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3354-conartia-sports-media
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απύθμενο κόμπλεξ αν ισχύει. Και γελούσαμε με τους δίπλα με κάτι τέτοια που έκαναν στον Κουέστα.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε τελικά του καταραμένου.
Δεν είναι λίγο πράγμα να καταφέρνεις μια τέτοια συμφωνία.
Εδώ στην Γερμανία το reputation του είναι πολύ υψηλό
Θεωρείται αναμορφωτής και προπονητής που χτίζει από το 0
Πιθανότατα είναι και αυτός ένας λόγος που επιλέχθηκε
Δεν είναι λίγο πράγμα να καταφέρνεις μια τέτοια συμφωνία.
Εδώ στην Γερμανία το reputation του είναι πολύ υψηλό
Θεωρείται αναμορφωτής και προπονητής που χτίζει από το 0
Πιθανότατα είναι και αυτός ένας λόγος που επιλέχθηκε
- Δευ 02 Μαρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικη κινηση που δειχνει οτι του χρονου θα εχουμε οχταψηφιο μπατζετ και θέση στην νεα ευρωλιγκα.τελη κανε το μπασκετ μεγάλο ,βοηθα τον ΑΣ,ασε ησυχο το ποδοσφαιρο και θα στηριχτεις απο ολους!
- Δευ 02 Μαρ 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στηρίζει o dpg
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κ.Βεζυρτζης χθες σε κάποια σημεία εμφανίστηκε σαν τον Δον Κιχώτη να σκιαμαχεί με ανεμόμυλους και αντιπάλους φανταστικούς μέσα στο μυαλό του. Τις μάχες του τις έδωσε, πολλές κέρδισε άλλες έχασε, προσωπικά τον τιμώ για όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και επιλέγω να παραβλέπω τα λαθη του και να μην βαζω αυτά ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αποχώρηση μου ήταν προγραμματισμένη μετά τη λήξη συναγερμού για το τέλος του γηπέδου.
Όπως έχω πει εξάλλου στο PAOKMANIA θα μπαίνω μόνο για σοβαρούς λόγους.
Μεγάλες στιγμές που λέει και ο Τσατσαρός(καλές και κακές).
Ένας ακόμα πόλεμος εις βάρος του ΠΑΟΚ είχε τελειώσει.
Με νικητή και πάλι ...
Όπως έχω πει εξάλλου στο PAOKMANIA θα μπαίνω μόνο για σοβαρούς λόγους.
Μεγάλες στιγμές που λέει και ο Τσατσαρός(καλές και κακές).
Ένας ακόμα πόλεμος εις βάρος του ΠΑΟΚ είχε τελειώσει.
Με νικητή και πάλι ...