Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φέτος ο Ιβάν για τα 100 χρόνια έχει σχεδιάσει να φτιαξει ομάδα πρωταθλητισμού ,προπονητικό ,έργα στο γήπεδο της Καλαμαριάς για να παίξει ο ΠΑΟΚ Β ,αν βγει και οικοδομική άδεια για το γήπεδο θα μιλάμε για τους άθλους του Ηρακλή.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τελικά δεν σε παρεξήγησα από ότι φαίνεται από το like σου…Montrealiotis έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 15:41 Μπορεί και να σε παρεξηγήσα. Δικό μου λάθος.
Απλα εχουμε δει πολλούς κατά καιρούς.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου πρέπει να κράξει ο άνθρωπος, τι να κάνει κι αυτός; στις μεταγραφές δεν μπορεί τις τελευταίες μέρες οπότε ήρθε εδώ. Μόλις προχωρήσει το γήπεδο θα πάει αλλού. Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα μπαίνει να κράζει σε κάθε στραβή ενώ στα καλα αποτελέσματα θα λείπει όπως πάντα. Έτσι είναι ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας τους πιεσουν οσοι τους στηριζαν με παθος τοσο καιρο ειδικα εδω μεσα. Μουγκαθηκαν και αυτοι που το παιζαν ΠΑΟΚαρχες; Ας βγουν να εξηγησουν
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τα σημερινά ξεφτιλίκια στον Πειραιά, ΑΠΑΙΤΩ να ζητήσει εκχώρηση του ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
το ηθελα 40.000 αλλα και 35.000 αν ειναι ετσι ομορφο και γηπεδικο θα ειναι υπεροχο, ο περιβαλλον χωρος οντως φανταστικος. προς τα κατω φαινεται και ενα μικρο εμπορικο .
θα γινει τοποσημο για την πολη.
μην πω οτι θα ειναι ν.1 προορισμος οτι και ομαδα να ειναι καποιος απο οπου και να ερχτεται ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σχέδια παιδιά ήταν επί τρία σε όλα στο γήπεδο . Ήταν δύο διαφορετικες μελέτες το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος . Τρία διαφορετικά σχέδια ,τρια διαφορετικά πως θα είναι οι κερκίδες ,τρία διαφορετικά τα καθίσματα και ο δικός μας να διαλέγει τα πιο ακριβά.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα άλλο μέλος μας είχε γράψει ότι ήταν σχέδια 10 λεπτών με ΑΙ . Που είστε βρε παιδιά. Γράψτε κάτι δεν είναι κακό
Ναι σωστά, ο φιλεύσπλαχνος συν οπαδός μηχανικός, που ήταν με τον Ιβαν μεν, αλλά δεν ήθελε να παραπληροφορείται και ο ΠΑΟΚτσης. Και τον είχα παρεξηγήσει λέγοντας τον αλεξιπτωτιστή ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξυρίστηκε π..ανες
Πλυθείτε.
Πλυθείτε.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πλάκα κάνεις ρε συ Δημήτρη;
Δες το χτεσινό τους κείμενο με μια δήλωση ενός επενδυτικού συμβούλου που είχαν. Δες τον τιτλο και μετά δες το περιεχόμενο.
Και έλα να μιλήσουμε για παραπλάνηση
Δες το χτεσινό τους κείμενο με μια δήλωση ενός επενδυτικού συμβούλου που είχαν. Δες τον τιτλο και μετά δες το περιεχόμενο.
Και έλα να μιλήσουμε για παραπλάνηση
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
:lol: :lol:
Θέλει εγγυητική από δυτική τράπεζα ο μπουζος ε;
Ζητάει δηλ.απο μια εταιρία που έχει έδρα στην ευρωπαϊκή ένωση εγγυητική από δυτική τράπεζα
Που ανοίκει η παε ΠΑΟΚ ρε μπουζο;
Προσοχή μεγάλη στο τι λέτε.
Είναι ξεκάθαρο οτι υπάρχει θέμα. Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις επιθετικές ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα.
Ξέρεις ποιος άλλος ήρθε επί Σαμαρά και συμμετείχε στην αύξηση των τραπεζών? Ναι καλά κατάλαβες ο Μυστα.
Ο κύριος Τσάκας ήρθε μπας και βγει καμιά συνεννόηση με το ρδελομπου κράτος για άδειες κλπ για το προπονητικό και το γήπεδο.
Επίσης τελικά είμαστε ομάδα του Τσίπρα ή του Σαμαρά γιατί ...
Ξέρεις ποιος άλλος ήρθε επί Σαμαρά και συμμετείχε στην αύξηση των τραπεζών? Ναι καλά κατάλαβες ο Μυστα.
Ο κύριος Τσάκας ήρθε μπας και βγει καμιά συνεννόηση με το ρδελομπου κράτος για άδειες κλπ για το προπονητικό και το γήπεδο.
Επίσης τελικά είμαστε ομάδα του Τσίπρα ή του Σαμαρά γιατί ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.
Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...