Εδώ ούτε η ρακέτα δε φαίνεται ρε
Έχουν άριστη θέα στο πάνω μέρος του cube ομως
Η αναζήτηση βρήκε 668 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
καλά αυτοί που κάθονται απ'τη μέση και πάνω, θα τελειώνει το παιχνίδι και θα ρωτάν ποιός κέρδισε! Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτιάχνεις τόσο μεγάλο γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο που έχει ένα γήπεδο μπάσκετ..
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα ...
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανα .
Και τα χρεη να πληρωσει και το γηπεδο να γινει αυριο
κατι θα βρουμε να τρωγομαστε.Το ψαχνουμε ,το ζηταει ο οργανισμός μας.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μπλέξει τα μπούτια και απορώ με κάποιους που ξέρουν με τόση βεβαιότητα, τι έχει γίνει. Ρε παιδιά πριν κάνα μήνα δε γινόταν χαμός μη μετοχοποιησει τα λεφτά ο Ιβαν και πάρει και την ΚΑΕ για να μην την πάρει ο Μυστακιδης? Τώρα ξαφνικά αυτά τα λεφτά δεν είναι δάνειο, αλλά μαύρα? Και πως τα εμφάνισε ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος τηρεί τη διαδικασία όπως την είπε και την υποσχέθηκε.
Ανακοινώσεις για ενημέρωση, Γενική Συνέλευση όπως είχε πει
που στο τέλος θα αποφάσιζε και φυσικά πληρωμή των χρεών,
όπως διαρρέεται άμεσα, ίσως και μαζί με την Συνέλευση με αύξηση ΜΚ.
Τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν ...
Ανακοινώσεις για ενημέρωση, Γενική Συνέλευση όπως είχε πει
που στο τέλος θα αποφάσιζε και φυσικά πληρωμή των χρεών,
όπως διαρρέεται άμεσα, ίσως και μαζί με την Συνέλευση με αύξηση ΜΚ.
Τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Για καποιον περιεργο λογο - η και οχι - ο αλγοριθμος μου εβγαλε μπροστα μου αυτο εδω το βιντεο πριν λιγο. Η πρωτη συνεντευξη τυπου σου το 2020.
"στο χειλος του γκρεμου"
"να σωσουμε αυτην την ομαδα"
"στο χειλος του γκρεμου"
"να σωσουμε αυτην την ομαδα"
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς
Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.
Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.
Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
off topic
επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...
επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε επιτυχία ευχόμαστε στο πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ.
Το τμήμα που παρακολουθούσα από ένια χρόνων με Μπίλι Βαρνερ,
Πολίτη, Ραντ, Σιμπσον, Μάνθο και Ζαχαρία. Όταν στην Ελλάδα δεν ξέρανε
τι χρώμα είχε η μπάλα του μπασκετ. Το 1986 στα θεμελια για το
παλατακι με τον πατερα μου. 500 νοματαιοι. Μετά ...
Το τμήμα που παρακολουθούσα από ένια χρόνων με Μπίλι Βαρνερ,
Πολίτη, Ραντ, Σιμπσον, Μάνθο και Ζαχαρία. Όταν στην Ελλάδα δεν ξέρανε
τι χρώμα είχε η μπάλα του μπασκετ. Το 1986 στα θεμελια για το
παλατακι με τον πατερα μου. 500 νοματαιοι. Μετά ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, με την από 3.12.2025 και ΓΑΚ/ΕΑΚ 67519/46506/2025 Απόφαση-Προσωρινή Διαταγή της κας Προέδρου Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ορίστηκε από σήμερα η νέα προσωρινή Διοίκηση, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της KAE.
Σύμφωνα με την απόφαση του ...
Σύμφωνα με την απόφαση του ...
- Παρ 05 Δεκ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
προχωράει η νέα κατάσταση στην ομάδα.
Ανακοινώθηκε ο Νικος Μπουντούρης ως GM, με assistant τον Μαργαρίτη (σπουδαίο νέο) και Team Manager τον Γιαννακίδη.
Θεωρώ τα βήματα πολύ σωστά και μετρημένα.
'ανοιξα νέο θέμα για τον Μπουντούρη στην ενότητα ROSTER.
ΥΓ: γεμίσαμε άπειρες σελίδες εδώ για την ...
Ανακοινώθηκε ο Νικος Μπουντούρης ως GM, με assistant τον Μαργαρίτη (σπουδαίο νέο) και Team Manager τον Γιαννακίδη.
Θεωρώ τα βήματα πολύ σωστά και μετρημένα.
'ανοιξα νέο θέμα για τον Μπουντούρη στην ενότητα ROSTER.
ΥΓ: γεμίσαμε άπειρες σελίδες εδώ για την ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Taseos έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:04 Ο κόσμος διψάει για επικοινωνία. Ψάχνω πόση ώρα να δω καμιά λαιβ εκπομπή για μπασκετακι τέτοια ώρα. Δε βρίσκω κάτι στο YouTube.![]()