Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

paokspren έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:14 Ο Τρινκιέρι είναι σοβαρότατη επιλογή και μια πολύ καλή βάση για την επόμενη σεζόν.
Εγώ δεν ξέρω γιατί είμαι προκατειλημμένος αρνητικά με τον Ιταλό.
Ίσως λόγω του αποτυχημένου περάσματος του από τον γαύρο. Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι σε Ιτούδη,Σφαιρόπουλο, Ομπράντοβιτς η Γιασικεβίτσιους.
Τεσπά.... ελπίζω σε σοβαρή στελέχωση το καλοκαίρι και όχι το τωρινό μπαχαλο
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάμε και στον Τρινκιέρι. Αναμφίβολα μεγάλη κίνηση. Δηλώνει πράγματα. Πιστεύω πως θετικά λειτουργεί πως καταλαβαίνει και κάποια πράγματα από Ελλάδα.
Προσωπικά διαφωνώ με το τριετές και θεωρώ πως την δεδομένη στιγμή οι Σφαιρόπουλος ή Ιτούδης θα ήταν καλύτερες επιλογές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι ίδιοι θα ήθελαν να έρθουν. Όπως και να έχει πολύ μεγάλη κίνηση.
betrayor

Δημοσίευση από betrayor »

boogeyman77 έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 20:29
paokspren έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:14 Ο Τρινκιέρι είναι σοβαρότατη επιλογή και μια πολύ καλή βάση για την επόμενη σεζόν.
Εγώ δεν ξέρω γιατί είμαι προκατειλημμένος αρνητικά με τον Ιταλό.
Ίσως λόγω του αποτυχημένου περάσματος του από τον γαύρο. Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι σε Ιτούδη,Σφαιρόπουλο, Ομπράντοβιτς η Γιασικεβίτσιους.
Τεσπά.... ελπίζω σε σοβαρή στελέχωση το καλοκαίρι και όχι το τωρινό μπαχαλο
Τον γαυρο; δεν νομιζω οτι ειχε παει ποτε στον γαυρο, ελλαδα μονο στην εθνικη δουλεψε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αν κ μέχρι τώρα είμαι πολυ επιφυλακτικος με τη διοίκηση να πω πως αυτη ειναι η πρώτη κίνηση που μου αρέσει
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα εμείς αυτό θέλουμε. Έναν τέλη καυλωμενο να φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Η καρδιά μας έχει χώρο. Τζάμπα σπαταλάει ενέργεια σε μαλακιες 6 μήνες τώρα
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Ιάσονας, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και πρώτο θέμα στο SDNA.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:30 Ο Τρινκερι είναι προπονηταρα αλλά είναι ανισόρροπος,αν κολλήσει με τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομαδάρα.
Πολύ θετικό να προσληφθεί προπονητής τώρα για το καλοκαίρι.
Μεγάλο πράγμα να ξεκινήσει και στην πράξη ο σχεδιασμός απο τώρα για την επόμενη χρονιά.
Ωραιος Μπανε.Κι εμενα αυτη ειναι η αγωνια μου ,αν η δικια του τρελα θα κολλησει με τη δικια μας.
Παντως η ΚΑΕ τελευταια μονο με τρελους εχει να κανει.
Ηταν "τρελος ο Προεδρος " Χατζο ,εφερε το μουρλο μουσατο,στη συνεχεια τον σαϊκο Juri (παιζει το ενα φρυδι να ναι ψευτικο αφου το μαδαει σε καθε αγωνα) και τωρα φεραμε τον νο2 τρελο της Ιταλιας.
Αυτο το τελευταιο υπο την ηγεσια ενος ανθρωπου που θα πληρωνε(κατα τα λεγομενα του) 230 εκατομμύρια γιατι η ανηψια του Βανια του κοψε τη θεα στο εξοχικο.
Ειπαμε, ολος ο κοσμος ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο αλλα εδω ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι τα κεντρικα.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
mpafos4, Ιάσονας, obanebane
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Μου φαινεται απιστευτο οτι επιτελους μπορει να γινει συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (4/3) και θα παρουσιαστεί επίσημα πιθανότατα με συνέντευξη Τύπου.
https://paoktoday.gr/basket/pote-erchet ... trinkieri/
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Taseos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 21:02 Και πρώτο θέμα στο SDNA.
Στηρίζει o dpg
These users thanked the author dragon for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ σε μας θα γίνουν. Είπαμε, τρελοκομείο ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.
Μια εικόνα από site τώρα μιλάει για τον κόουτς του ΠΑΟΚ, κι έχει 3 φωτογραφίες: Zdovts, Boutskos, Trinkieri. Δεν υπάρχουμε λέμε...

Αλήθεια τι φάση; Ανακοινώνεται ο head coach Μπούτσκος και λίγη ώρα μετά ανακοινώνεται η συμφωνία για τον HC της επόμενης σεζόν;;;
που έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;
και τι είδους σύμβουλος θα είναι τώρα; θα χει το Νο.1 πρόσταγμα; και αν ναι, τότε ο Μπούτσκος τι είδους HEAD coach θα είναι;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
BlackMagicPAOK
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εντάξει τον τόνο για το μέλλον βιάστηκαν να δωσουν..είναι καθαρα επικοινωνιακό...άκομψο βέβαια αλλά ας ελπίσουμε όλα τα "λάθη" να λειτουργήσουν σαν μάθημα και να μην τα κουβαλάμε τα επόμενα χρόνια γιατί νομίζω το φέτος δεν τους ενδιαφέρει και πολύ...
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Η σημερινή ανακοίνωση της διοικησης έπρεπε να περιέχει μόνο την πρώτη παράγραφο για την ανάληψη της τεχνικης ηγεσίας απο τον Andrea Trinchieri με αρχή το καλοκαίρι και για την επομενη τριετία.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση β κατηγορίας επειδή η ομάδα θα μείνει για το υπόλοιπο της σεζον με πρώτο προπονητή τον Παντελή Μπούτσκο μέχρι πρώτα βοηθό προπονητή.
Θεωρητικά τον τριετίας νέο προπονητή τον διάλεξε ο Gm που δεν ανακοινώθηκε ακόμα, και στο μεσοδιάστημα τα οργανωτικά του αγωνιστικού προτζεκτ της νέας χρονιάς θα τα αναλάβει ο προπονητής Andrea Trinchieri με το ρόλο του συμβούλου. Ομορφιές.
Θετικό οτι ο νέος προπονητής δεν είναι Έλληνας Γιουγκοσλαβος Σοβιετικος Ισραηλινός ή Τούρκος.
Οτι κινείται σε Ισπανό Ιταλό είναι καλοδεχούμενο.
Ευχή ο Α.Μυστακίδης να έχει δίπλα του εναν δυο γνώστες και η επιλογή του Trinchieri, και του Gm που θα μάθουμε αργότερα, να είναι από εκείνη την πλευρά, ενώ μονο η διαχείριση του τρεχοντος επικοινωνιακού για την αποχώρηση και αντικατασταση Zdvoc να είναι της εδώ πλευράς γι αυτό και αυτού του επιπέδου.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Ιάσονας
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

πριν λιγες μερες ειδα τον Σφαιροπουλο στην Αρετσού και νομισα οτι τον πήραμε. Φόρτιζε και το τζιπ του
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Το setup με την κατασταση αυτην για το επομενο 2-3μηνο ειναι κατα καποιον αδοκιμο τροπο ενδιαφερον, απο την αποψη πως εφοσον εχεις τα ματια του Trinchieri αποκλειστικα στις αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας αυτους τους μηνες μεχρι το καλοκαιρι, ενω δεν θα ειναι ο προπονητης της, μπορει πολυ φυσικα να δημιουργησει ενα κλιμα high performance και competition στην ομαδα. Αυτο βεβαια το ειδαμε και απο τον Δεκεμβριο και μετα οπου ολοι οι νεοι παιχτες ηθελαν να "δειχθουν", αλλα με τον λαθος τροπο. Το challenge στον Μπουτσκο ειναι να το διαχειριστει ολο αυτο. Πολυ πιθανο οι παικτες να αναρωτηθουν ποιανου το συστημα μετραει περισσοτερο στο short-term. Αυτο του Μπουτσου, η αυτο στα ματια του Trichieri? Θα θελησουν καποιοι απο αυτους να δειξουν την αξια τους οχι προς οφελος της ομαδας στο παρων, αλλα για την παραμονη τους το καλοκαιρι?

Υπαρχει ομως και το φιλοτιμο, ελληνικη αποκλειστικα λεξη, που πολλες φορες στον αθλητισμο μεταλαμπαδευεται ευκολοτερα και υπερβαινει κουλτουρες. Η ψυχολογια της ομαδας. Η στηριξη του ενος στον αλλον. Καλο θα ηταν αυτους τους μηνες να φυγει το τοξικο αγχος πανω απο το αγωνιστικο και οι παικτες να δουν οτι δεν εχουν τιποτα να χασουν. Αντιθετως, η κινηση της διοικησης νομιζω πως τους αποφορτιζει. Σε αυτο, μπορω να πω πως κανανε ισως την καλυτερη αποφαση, παρολο που ειναι αδικη για τον Ζντοβτς και την προσπαθεια του. Πολλες φορες ομως, οπως και στην ιδια την ζωη, χρειαζεται πολυ απλα να βγαλεις το καλωδιο απο την μπριζα για να προχωρησεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”