Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Πέσε για νάνι. Εδώ έκανα εδώ μέσα κριτική στον μπανε όταν διοικούσε. Θυμάμαι ένα παιδί λογιστής νομίζω από Πάτρα μου έλεγε μη την σημαία μας. Είναι 80 ετών. Να πάει εκδρομή ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Σαββίδης
Εντάξει πόσο καρναβάλι να είναι κάποιος που κάνει guest lectures σε πανεπιστήμια ρε mak? Δεν έχω πετύχει πολλούς
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αμφιβάλλω αν έχεις τα μισά χιλιόμετρα του Γκαγκάτση σε εκδρομές ως πιτσιρικάς
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Ομάδα μοντέλο σε όλα τα επίπεδα και μ πενιχρά μέσα, την κάνατε … τα υπόλοιπα τα λες εσύ Νικόλα
Το μοντελο ειναι η 6η θεση πισω απο καρδιτσα, να σου φευγουν ολοι οι παικτες γιατι δεν μπορεις να τους πληρωσεις αυξημενο συμβολαιο σε αρη αεκ πανιωνιο, να σε αποκλειει μια τουρκικη της πλακας το ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Ερχόμαστε και είναι πια αργά!

- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόλις έγιναν οι αλλαγές η ομάδα άλλαξε εικόνα. Τη Λάρισα την Τρίπολη και το βόλο να κερδίσω!!!
- Παρ 20 Φεβ 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ισχύει αυτό, απλά ο Γιώργος μένει στην Αμερική, το καθεστώς με την πράσινη κάρτα για Ρώσους είναι δύσκολο και δεν επιτρέπονται και πολλές μετακινήσεις γιατί υπάρχει περιπτωση να σε κόψουν.
Και ο Νίκος από σπουδαστής μένει Λονδίνο. Αλλά νομίζω ότι η οικογένεια έχει ελληνικά διαβατήρια ούτως ή ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ότι τους δώσουν είναι ρε.σιγα μην κάτσει και να μελετήσει. Σιγά μην κάτσει να μελετάει για κάθε ποστ και κάθε θέμα στο οποίο ποστάρει.θα έπρεπε να ανέβει πολύ η ταρίφα
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι ρεπόρτερ του βαζελου ξέρουν κάθε link αγώνα του ερασιτέχνη του παναθηναϊκού και οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν καλά καλά τα βασικά αθλήματα ; Πιστεύεις ότι είναι υποχρέωση ρεπόρτερ του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ να ενημερώνει το πρόγραμμα με αγώνες του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ; Έχεις ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το ξεκαθαρίσω. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε το SDNA ούτε το γκαζετα. Το SDNA το διαβάζω καθαρά σε θέματα που θεωρώ ότι στέλνει η ΠΑΕ. Στο ρεπορτάζ αγώνα και άρθρων απο μπουντου κολκα βασιλόπουλο, κλπ δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Όπως δε δίνω και στα άρθρα των βαζελοαρδ. Αν ένας βαζελο ποπ ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως προς το site του παντοκράτορα βάζελου, σε οποιονδήποτε κι αν ανήκει, πρόκειται για κάτι μεταξύ εσπρέσσο και πράσινης, το οποίο προωθεί ξεκάθαρα τη βία και το μίσος. Το χθεσινό ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Μιλάμε για ένα μέσο, το οποίο από το πρωί μέχρι το βράδυ δύο πράγματα κάνει: να ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κοιτα η νέα χάραξη της πόντου έτσι πως έχει εγκριθεί και δρομολογηθεί. Εχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, και νομίζω πάει απολύτως ευθεία. Με πεζοδρόμια εκατερωθεν του δρόμου. Μην το σκέφτεσαι όπως είναι σήμερα. Σήμερα καταλήγει σε τάφρο και κανείς τον γύρο με αποτέλεσμα η απόσταση να ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Μην τον ματιάσω καλό πρώτο ημίχρονο από Σάντσεζ. Φαίνεται κανονικός παίκτης
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Αμα δεν κερδίσουμε θα γίνει η χαρά του τρολ σήμερα. . Ευτυχώς έχουμε έναν αγώνα λιγότερο και θα εξαφανιστούν πάλι
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic