Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Ομάδα γειτονιάς. Καθυσρρηση ρτηβ καθυστέρηση
από Taseos
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τίποτα να μη δώσουν την πέμπτη. Το σημαντικό ματς είνα στη Λάρισα και γενικά από δω και πέρα το ελληνικό πρωτάθλημα.
από Taseos
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Βρε Νίκολιτς τι παράπονο έχεις από τη διαιτησία;;

Πας καλά;;

Όλο το ματς οι Μουκουντι Ρελβας παίζουν αγκαλιά το Γιακουμάκη και δεν τιμωρούνται !

Εξίσωσες τις δύο φάσεις των πέναλτι;;είσαι με τα καλά σου;;

Αν υπάρχει μια άδικη κίτρινη θα έλεγα στον Βαργκα που δεν πρέπει να χτύπησε τον μπαμπά ...
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Θα ήθελα τώρα που είναι νωρίς, και επειδή εμείς ως χώρα λόγω ορθοδοξίας έχουμε παρατήσει την γλυπτική πέτρες και μαρμάρου σε αντίθεση με τους Ιταλούς, να παραγγελθεί και το νέο γήπεδο και την πλατεία ΠΑΟΚ ένα συντριβάνι σμιλευμένο σε πέτρα ή μάρμαρο με τα παιδιά των τεμπων και της ρουμανιας ...
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

O Mανωλιουδακης οντως ειναι οσο μπορει αντικειμενικος,θα συμπληρωνα κ τον γαυρο Βιρβιλη.Σοβαρα ατομα.Τωρα γιατι στην εκπομπη τους εχουν αυτον τον μπουγελοφατσα Καζα,ιδεα δεν εχω.

O Καζα ειναι πραγματι τοσο εκτος κλιματος στην εκπομπη τους. Οι αλλοι μετρημενοι και οσο το δυνατον ...
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Μια χαψιά τον έκανε χθες τον πινεδα
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Λογικά γι αυτό το πάνε στα σίγουρα και δεν έχει επιστρέψει. Γιατί να είναι σίγουρα 100% οκ
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Θα έδινε και 100χιλ στον ας ΠΑΟΚ για 49 χρόνια λες? Lol
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αμα δεν μπορούμε να πάρουμε την Λάρισα και την Κηφισιά χωρίς ντελια να το κλείσουμε το μαγαζί. Τον ντελια τον θέλω με γάβρο και κυρίως στα πλευοφ. Αν είναι να μπει να παίξει ενώ δεν είναι έτοιμος και να τον χάσω μετά ως το τέλος, ας μείνει έξω παραπάνω τώρα. ΕΤΣι την πατήσαμε και με τον μειτε
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Πραγματικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Τέλης δεν έχει ιδέα για το ποιος μπαίνει και βγαίνει στο ξενοδοχείο. Από ό,τι φαίνεται, δεν ασχολείται ενεργά με κανένα μαγαζί. Είναι επενδυτής σε ό,τι κάνει. Άρα έχει εκ του νόμου περιορισμένη ευθύνη και επί του πρακταίου (και εκ διαθέσεως από ό,τι ...
από Taseos
Τρί 17 Φεβ 2026, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Ντάκο κοιτα βασικά Οικονομέα καταστάσεις ανάλυση δίχως ισοζύγια είναι περίπου επισφαλές να παρουσιάσεις αλλά οκ υποτίθεται ότι τα έχει εκεί λήξει αυτά ορκωτός λογιστής. Ο οποίος όμως ψάχνει άλλα πράγματα
από Taseos
Τρί 17 Φεβ 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κουβάδες ο ισολογισμός ρε. Που δεν ενδιαφέρουν τον ορκωτό. Από εκεί και πέρα εγώ κατέβασα τις χρηματορροες και τώρα θέλω να συγκρίνω χρηματορροες ολυμπιακού ΠΑΟΚ και χορηγίες. Γι αυτό σε ρώτησα που βάζω τι θέλω.
από Taseos
Τρί 17 Φεβ 2026, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ναι τρομερό! Απίθανο. Πάω να το αναβαθμίσω. Μέγας ιβαν. Μαρεσει που μερικοί δεν καταλάβαιναν γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ζημιές και η χρημαρομηχανη του ιβαν βάζει συνεχώς χρήμα. Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω το ηχητικό! Μιλάμε για σοκ.
από Taseos
Τρί 17 Φεβ 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Ναι εγώ τράβηξα τις ροές από το σάιτ της επο. Τις ήθελα καθαρές γιατί καλοί οι ισολογισμοί αλλά οι ροές λένε σκληρές αλήθειες πιο παραστατικά