Αναζήτηση για περισσότερες από 1276 εγγραφές
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπάρχει ελαφρύ χώμα. Ούτε ζεις για πάντα παοκτσης. Δολοφονήθηκε στα 20 του. Τελείωσε. Σκληρό. Τρομακτικό. Δεν υπάρχει f5 στη ζωή. Μεγάλη ανηφόρα για τους γονείς. Ο χρόνος δεν απαλύνει τίποτα. Ενα κρύο μάρμαρο και μια φωτογραφία, γιαομάδες και σώβρακα.
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μετά τη σταση των ΑΡΔ και του ΠΑΟΚ
και του σημερινού, για μένα είναι πλέον
ανεπιθύμητοι και εχθροί του ΠΑΟΚ.
Τη μέρα μάλιστα που κηδεύεται το παλικάρι και υπάρχει πορεία στην Καλαμαριά.
Θα ακούσω αυριο Τσατσαρο και ίσως το βράδυ Κεμεντσετσιδη. Μόνο αυτούς.
Για να δω αν θα σταματήσω για πάντα
να ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Καλημέρα στους μάχιμους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που ακόμη δεν έχουν τολμήσει να γράψουν το επίθετο του δολοφονημένου οπαδού του ΠΑΟΚ στα άρθρα τους αλλά θα προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας που τρώνε ψωμί.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και τον Σεπτέμβρη είχαμε βαριές φανέλες μπουρδελα κλπ κλπ
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον λευκό
- Δευ 16 Μαρ 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χάντμπολ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Μπράβο στις κοριτσάρες μας
- Δευ 16 Μαρ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στις 15/3 καταχωρίστηκε στο γεμη η λήξη της προθεσμίας για όποιον είχε ένσταση ( από το μετοχολόγιο πάντα) για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ας ΠΑΟΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φωλιά του δικέφαλου αετού.
- Τρί 17 Μαρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Ο Μπεος αν δει πως υπάρχει ζήτηση ανοίγει κιαλλες θύρες, δεν πιστεύω παρόλα αυτά να κάνουμε παρόμοια παρουσία με του χαρτιού, τους βοηθησε ότι έχουν πολύ κόσμο στο Βόλο
Γενικά έχουν πάρα πολύ κόσμο στον τελικό του βολου από τους 8000 που είχαν δικαίωμα εισόδου εμφανίστηκαν από την κίτρινη ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Η και καλά ενέδρα.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
σορρυ ρε παιδια και κατι ακομα κυριως η ΠΑΕ που εχει κατα καιρους 2,3,4 στρατηγους,ταξιαρχους αστυνομιας κτλπ πoυ εχουν φανει χρησιμοι?
αυτοι αμοιβονται κανονικα και που βοηθουν δηλαδη ,απο που θα παει το λεωφορειο της αποστολης και αν χτυπηθηκε το μπαρκουντ στο τουρνικε μηπως περασει κανενας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς και βλέπεις μόνο μεγκα. Εχεις ένα κανάλι στην τιβι. Γιατί και το οπεν και ο αντενα σε κάθε ενημερωτική εκπομπή έχει και αυτό το ζήτημα. Δεν είναι κακό βέβαια να στηρίζεις το μεγκα. Μπορεί να σου αρέσει πιο πολύ ως ενημέρωση.σας έχει σκάσει ο ιβαν από το καλοκαίρι. Δε σας άρεσε που μπόρεσε να ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπορούσε βέβαια απλά να βγάλει ένα συλληπητηριο για την Ρουμανία και ένα για τον Κλεομένη, και να κλείσει η υποχρέωση να μην τον κράζουν και τα τρολ. Γιατί άλλοι έκαναν αυτό και δεν έχει κανείς καμία απαίτηση από δαύτους. Ανέκαθεν ήταν κορόιδο ο ιβαν. Πολύ συναισθηματικός και την παταει
- Παρ 20 Μαρ 2026, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Μόνο νίκες ως το τέλος και το τρόπαιο θα πάει πρώτα Ρουμανία και μετά καλαμάρια για όλα τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ σημείο συγκέντρωσης να γίνει η αργοναυτών !
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάποιος άλλος που κρατάει το θέμα ψηλά και με τρόπο που είναι κοντά στην πραγματικότητα και το δίκαιο εκτός από SDNA;
Xωρις να τον εχω παρακολουθησει, απο βιντεακια σκορπια που εχω δει, ο κουσουλος του μαρινακη το παιζει αρκετα. Δεν ξερω πως παρουσιαζεται βεβαια.
Ο Κουσούλος είναι ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Περιστερι-ΠΑΟΚ, 21/03, 18:15, ΕΡΤ 2
Ταιρι μπουρδούκλωσε τα πόδια του έχασε τη μπάλα και στο καπάκι έκανε τρίποντο αιρμπολ. Αυτοί είναι οι κλεισμένοι που καθυστερούσε ο Χατζόπουλος.