Αναζήτηση για περισσότερες από 1273 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από Taseos
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Άλλοι μεγάλωσαν τα παιδιά τους σε εικονικούς κόσμους που σκοτώνεις κάποιον και αναστενεται στις παιχνιδομηχανές; Άλλοι δείχνουν με το δάκτυλο τους γείτονες ενώ είναι τα ίδια σκατα; Γιατί τετοια υποκρισία ; Καθρέφτης είναι μάγκες. Και άλλες γενιές μεγάλωσαν αλλά δεν ...
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Αυτό που λες σπέσιαλ είναι αυτό που λέμε χρόνια. Η ΠΑΕ δε δίνει ειδήσεις ούτε προμοτάρει συγκεκριμένους αρδ. Γι αυτό και συνήθως δεν έχουν ιδέα εκτός άμα σκάσει σε κάνα ξένο μέσο και το αλιεύσουν στο twitter.
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ δεν πληρώνει τίποτα. Η μάνα του πληρώνει τον λογαριασμό. Γιατί η ανηφόρα αυτή δεν παλεύεται. Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Αρης και ποιος ολυμπιακός.
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ενημερώσω απλά ότι υπάρχει γεννια που μεγάλωσε με την μάνα της και τον πατέρα της από τις 4 το πρωί να σπάνε καπνά στα χωράφια να τρώνε μεσημεριανό στα χωράφια και οι μπόμπιρες να είναι στην γιαγιά ή στην γειτόνισσα και έπαιζαν όλη μέρα στο δρόμο και έπαιζαν τζαμί.τωρα η μάνα είναι στο ...
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αναβολή. ΟΛΟΙ οι εγκληματίες δολοφόνοι μέσα. Ανεξαρτητου φανελας. Εμφανίζεις πανί σλλλης ομάδας μέσα. Φανέλες λάφυρα μέσα.
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Οχι ότι έχει σημασία αλλά είσαι σε αυτοάμυνα δεν εξαφανίζεσαι για να μη συλληφθείς
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Μια αποτυχημένη κοινωνία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αγώνες ομάδων. Πίσω από δακρύβρεχτα σχόλια και κεράκια σε δρόμους. Ούτε με υπέροχα λόγια στο τουιτερ.
από Taseos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Έχω αηδιασει με τα ξεπλυματα των σκουληκιών.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.

ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...
από Taseos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Να ξαναπώ λοιπόν ότι δεν είμαι αδερφός με κανέναν δολοφόνο ούτε συ οπαδός. Και ότι ένας φόνος δεν ξεπλένει άλλον φόνο. Όπως και ότι δεν είστε Σούπερμαν να θεωρείτε ότι υπερασπίζεστε με το μυαλό σας τον κόσμο που απλά πάει και βλέπει την ομάδα που γουστάρει στο γήπεδο. Την πάρτη σας κοιτάτε και το να ...
από Taseos
Κυρ 15 Μαρ 2026, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ να πούμε ότι το παιδί έχει όνομα και λέγεται Κλεομένης. Δεν ξέρω αν πως και γιατί αλλά λέγεται Κλεομένης. 20 χρόνος θα ήταν αν τον έβρισκαν στον δρόμο και δεν είχε ταυτοποιηθεί.
από Taseos
Κυρ 15 Μαρ 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εννοείς ότι τα μεγάλα αντικειμενικά σαιτς πλην πορτοκαλί που ούτως ή άλλως είναι εχθρικό στον ΠΑΟΚ ( αυτά διαβάζουμε ) είναι μεροληπτικά κατά του δολοφονημένου Κλεομένη;
από Taseos
Κυρ 15 Μαρ 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Έκαναν μια επίσκεψη τα παιδιά να τους πουν ότι παραγνωρίστηκαν τόσα χρόνια .
από Taseos
Κυρ 15 Μαρ 2026, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

Το επίθετο το δολοφονημένου Κλεομένη το μάθαμε σήμερα ως χθες ήταν ένας 20 χρόνος παραβατικός. Αυτοί που τρώνε και πίνουν από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν βγάλει άχνα τόσες μέρες. Μην τους παρεξηγήσουν οι συνάδελφοι