Η αναζήτηση βρήκε 87 εγγραφές

Return

από palok
Δευ 09 Φεβ 2026, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

η γιαννακοπουλου ήταν δικηγόρος και του ΑΣ και της ΚΑΕ ταυτόχρονα? δλδ σε ποιόν έστελνε τα εξώδικα?
από palok
Δευ 09 Φεβ 2026, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

πείτε στον kalamargiannis πώς γίνεται η μεταφορά χρημάτων. δεν έχει ιδέα. :opaokara:
από palok
Δευ 09 Φεβ 2026, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

η αγάπη για το μπάσκετ άργησε 17 χρόνια. Κρίμα γιατί θα χαμε γλυτώσει απο τον Δρόσο.
από palok
Δευ 09 Φεβ 2026, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

ουσιαστικά 5οι στην acb (καλύτερο πρωτάθλημα στην ευρώπη by far κιόλας). φοβερά βαθύ ρόστερ, 11 ου μην και παραπάνω ξένους (νομίζω 13 η μούρθια ή το αντίστροφο, δε θυμάμαι). πραγματικά πολύ δύσκολο έργο.
από palok
Τρί 10 Φεβ 2026, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

αν δεν κάνω λάθος (που μπορεί και να κάνω) μπορούμε ΕΝΑΝ έλληνα έως 6 αγωνιστικές πριν το τελος της ρεγκιουλαρ. και νομιζω έχουμε άλλες 2 αλλαγές ξένων μέχρι να αρχίσουν τα po
από palok
Τετ 11 Φεβ 2026, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

βάλτε τους όλο, τον κύβο ...

PS: προφανώς και μόνος του θα μείνει ο Τέλης. Η πολιτική του ήταν να μη μείνει κανένας (από την προηγούμενη διοίκηση Θανάση) αλλά τελικά δε θα μείνει κανένας στις κερκίδες. Έπαιξε και έχασε.
από palok
Τετ 11 Φεβ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

άψογα! τί επιστήμη (αν παρακολουθούσες το φόρουμ εγώ το έχω αποκαλύψει)? αν θες μου τη λες. και στην αγγλία έχω κάνει :)

PS: ρε συ, δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ μου. έχω κάνει 20000 ποστς στο ΜΠΑΣΚΕΤ, μου χει φαει ο σερβερ άλλα 10000 (ξέρουν οι παλιοί τί εννοώ σέρβερ). ΟΛΑ στο ...
από palok
Τετ 11 Φεβ 2026, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

χαχαχαχα

PS: αμα θέλει κανα αρρωστάκι βοήθεια να περάσει κανα μάθημα πείτε
PS2: με το αζημίωτο βέβαια και θα τα δώσω στον φίλο μου τον τέλη.
από palok
Τετ 11 Φεβ 2026, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

λοιπόν ταυτόχρονα βλέπω ΠΑΟΚ μπάσκετ, διορθώνω διπλωματική, κάνω 6μηνο ριπορτ σε πρόγραμμα αλλά θα γράψω την γνώμη μου για τον Τέλη, και όντως ΔΕΝ την έχω γράψει (για αυτό ΔΕΝ κατάλαβα γιατί κρίνομαι, αλλά ΟΚ). πολύ γρήγορα όμως (σχωρνάτε με):

αν του Τέλη δεν του χει %^*^^ει τη γυναίκα ο Ιβάν, αν ...
από palok
Τετ 11 Φεβ 2026, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

vasgias έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 18:00 Βρε βρε να τα ερευνητάκια μου οι γνώστες να χαρώ εγώ :D :D
προσυπογράφω το ερευνητΑΚΙΑ. προσωπικά είμαι μια ευρεπής μετριότητα (που λέει και μια ψυχή).
από palok
Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

έκλαψα λίγο στο οτι πήραμε τον Άλλεν από τα χέρια ομάδων της Ευρωλίγκας. Κλαίει η μάνα του Ανγκόλα.
από palok
Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:50
Έτσι ψάχνεις 3 ποιοτικούς Έλληνες, στυλ Ναζ Μητρου Λογκ, Γουιλιαμς Γκος, αυτόν τον σουτερ τον Πουρλακιδα πως τον λεν, θα λεγα και Μπαζινα
τον Γκος πώς τον έκανες έλληνα ρε μάγε?