Η αναζήτηση βρήκε 16 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
μακάρι να είχαμε και εμείς έναν δισεκατομμυριούχο να μας αγοράσει και να μην είμαστε η μοναδική αθλητική ομάδα στο ρεκόρ γκίνες με 16 χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου. Αλλά πού να τον βρείς τον δισεκατομμυριούχο θα μου πείς.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
αυξήσαν όλοι τα διαρκείας τους, έμαθα η μύκονος λέει έχει ξεπεράσει τους γουοριορς σε νούμερα. Επίσης τώρα με την ανάπτυξη έρχονται ΕΣΟΔΑ από παντου στις ομάδες μπάσκετ. Χορηγίες, χαμός.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ :). επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ. νομιζω αν ειχαμε 40 πρωταθληματα και 7 ευρωλιγκες, και σε εμας αναρπαστα θα γίνονταν 15000 διαρκείας.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης για το θέμα επενδυτής πρώτα να το ζητήσουμε από τον ΑΣ που έχει παρατημένο το Παλατάκι και ήξερε να οργανώνει πραξικοπήματα με μεγαλοεπενδυτές για το γήπεδο της Τούμπας.
εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει (σχωρνάτε με): το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ αλλά ΔΕΝ είναι δικιά του δουλειά να βρεί ποιός θα το ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Από περιεργεια: δλδ μπορούσε να πει όχι δεν τη δίνω? Μήπως έχουμε χάσει κάτι με τις ΑΜΚ? Μήπως ο Χατζοπουλος έχει μεγάλο κομμάτι της ΚΑΕ σε μετοχές? Η λέω βλακειες σε νομικό επίπεδο?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες, σε συνέντευξη Τύπου, ο Χατζόπουλος είχε κληθεί να σχολιάσει σε υποθετική ερώτηση για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που ο Τέλης Μυστακίδης εκδήλωνε ενδιαφέρον. Τότε είχε απαντήσει. “Εφόσον θέλει ο κ. Μυστακίδης εγώ δεν κρατάω την καρέκλα με το ζόρι, έχω ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.
Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);
I take ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζοπουλος:
"Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση εξαγοράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρά μόνο ένα ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν. Να μπουν ως επενδυτές; Να συνεισφέρουν οικονομικά; Να αγοράσουν την ΚΑΕ; Σήμερα θα μιλήσουμε και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει».
plot twist, θα του ζητήσει το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτά για τη μάνα του συλλόγου και την εκάστοτε διοίκηση πρωτοδικείου τα λέμε εδώ μέσα από το 2008. Δεν περιμέναμε σήμερα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτά είναι που πρέπει να δουν (εφόσον σήμερα γίνει πρόταση αγοράς): πότε θα γίνει η πλήρης αποπληρωμή των χρεών, τί μπάτζετ θα έχει η ομάδα και από πότε, πώς θα αλλάξει το μίζερο (απέξω) γήπεδο, κλπ. ό,τι περίπου εξασφάλισαν (?) οι δίπλα με τον λαλούμπου.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
με τετοια επιθετικά γκαρντ και αυτή τη σωματοδομή, εγώ θα πώ την αλήθεια, στο 73-72 σκέφτηκα οτι θα χάσουμε +10 και άρχισα να κάνω scouting στο μυαλό μου τους γάλλους.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τζοαν παππος Νεβάδα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Αν το σημερινο ατς ήταν.μπακς πιστονς, ο γιαννης θα χε 22 βολες.