Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
μακάρι να είχαμε και εμείς έναν δισεκατομμυριούχο να μας αγοράσει και να μην είμαστε η μοναδική αθλητική ομάδα στο ρεκόρ γκίνες με 16 χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου. Αλλά πού να τον βρείς τον δισεκατομμυριούχο θα μου πείς.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
αυξήσαν όλοι τα διαρκείας τους, έμαθα η μύκονος λέει έχει ξεπεράσει τους γουοριορς σε νούμερα. Επίσης τώρα με την ανάπτυξη έρχονται ΕΣΟΔΑ από παντου στις ομάδες μπάσκετ. Χορηγίες, χαμός.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ :). επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ. νομιζω αν ειχαμε 40 πρωταθληματα και 7 ευρωλιγκες, και σε εμας αναρπαστα θα γίνονταν 15000 διαρκείας.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης για το θέμα επενδυτής πρώτα να το ζητήσουμε από τον ΑΣ που έχει παρατημένο το Παλατάκι και ήξερε να οργανώνει πραξικοπήματα με μεγαλοεπενδυτές για το γήπεδο της Τούμπας.
εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει (σχωρνάτε με): το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ αλλά ΔΕΝ είναι δικιά του δουλειά να βρεί ποιός θα το ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Από περιεργεια: δλδ μπορούσε να πει όχι δεν τη δίνω? Μήπως έχουμε χάσει κάτι με τις ΑΜΚ? Μήπως ο Χατζοπουλος έχει μεγάλο κομμάτι της ΚΑΕ σε μετοχές? Η λέω βλακειες σε νομικό επίπεδο?