Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές

Return

από palok
Τρί 09 Σεπ 2025, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

απαίτηση να τελειώσουν όλα γρήγορα, το πολύ στο χρόνο που πήρε ο λαμπούμπου τους δίπλα. Εμείς (υποτίθεται οτι) είμαστε πιο νοικοκυρεμένοι στα οικονομικά, ο επενδυτής μιλάει με έναν (λογικά) για το ντηλ. οποιαδήποτε καθυστέρηση πέρα από ξενέρωμα, για εμένα δεν κολλάει να υπάρξει (τώρα αν τα χρέη ...
από palok
Τετ 08 Οκτ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

κύριε Αντώνη εμείς ψηφίζουμε τέλη, τώρα όμως που ακούσαμε την ιστορία σας με το γήπεδο, θα ψηφίζουμε (εξακολουθητικός μέλλοντας) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
από palok
Τετ 08 Οκτ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 15:28 Εξάλλου σε χαλάει να την πάρει
την ΚΑΕ ο Ιβάν ας πούμε που θέλω εγώ;
θα χουμε και τμήμα scouting έτοιμο.
από palok
Δευ 13 Οκτ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

το εν λόγω τόπικ είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δλδ. μπάσκετ, τελεία. Ας μας πεί λοιπόν κάποιος ΓΙΑΤΙ διαφωνεί να πάρει την ΚΑΕ ο Τέλης. Τί θα πάθει η ΚΑΕ αν την πάρει. Να το πείτε σε εμάς, και μετά να το πείτε και στον Χατζόπουλο που (μάλλον) του την δίνει.
από palok
Παρ 17 Οκτ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 85-74 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

καλά ρε μ@λ@κες από τότε έχετε να βρεθείτε? τότε ακόμα έμενα θεσσαλονίκη... :(

ontopic, πρέπει ΟΛΑ να γίνουνε με απόλυτη προσοχή με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού. Η λίγκα φέτος είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ, το πρόγραμμα μας είναι σαν να το έβγαλε ο μεγαλύτερος μας εχθρός! Μπορεί ο Τέλης να πάει να σου ...
από palok
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

ας βγεί το πόρισμα των λογιστών στον αέρα να μάθουμε και εμείς τα χρέη, τα ποσά και σε ποιούς επακριβώς, και ας αποσυρθεί ο Τέλης μια για πάντα από τη ζωή μας, από το μπάσκετ, από τη μπάλα, από παντού. να πάει ο καθένας στον πάγκο του.
από palok
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Να μην τη δώσουμε την ΚΑΕ! Μπορώ να περιμένω αλλα 25 χρόνια. Μπρος στα κάλλη.
από palok
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

μαύρη μέρα για τον ΠΑΟΚ. ασπρόμαυρη για κάποιους.
από palok
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

μπορεί να του κάθησε κιόλας, δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι οτι παραδίδει την ΚΑΕ σε ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ με την ομάδα παρούσα σε ευρωπαικό τελικό και 4500 διαρκείας. Τί άλλο να πούμε εμείς?
από palok
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: K.J. Jackson

1-1 τους πάει αυτούς με τον μπράουν. σαν βύσματα σε στρατόπεδο.
από palok
Δευ 03 Νοέμ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

ο ΠΑΟΚ το 1970 στη μπάλα κατάλαβε πόσο μεγαλύτερη ομάδα ήταν από τον συμπολίτη και δεν τον ξανακοίταξε ποτέ. Στο μπάσκετ ακόμα τρώει τον παπά του αυτοκράτορα (αυτοκράτορας της Ελλάδας! αλλά εντάξει δεν ξέρουμε και ελληνικά εμείς οι γιούφτοι) και κάποιες φορές χάνουμε λόγω αυτού. Για κανέναν άλλο ...
από palok
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

βασικά η ομάδα πρέπει να πάρει 2 εξτρα ξένους και να παίζει με 8 στο europe cup. Αν ειναι πανωραφίτες, χωρίς να διαταράξουμε την υπόλοιπη ομάδα, νομίζω θα περάσουμε στους 8 (και μετά βλέπουμε).

PS: αγραβάνης? lol.
PS2: moore εκτός? lol^2.
PS3: από κει και πέρα, ναι αν μπορείς να πας να φέρεις ...
από palok
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

για να εμφανιστείς από το πουθενά και σε μια χρονιά να σηκώσεις ευρωλίγκα, πρέπει να κάνεις ομάδα 50 μύρια ρόστερ με προπονητή αντίστοιχου επιπέδου (και δεν εννοώ τον Κοκόσκοφ ή τον Ζέλικο αλλά π.χ. τον Σπανούλη).
από palok
Παρ 14 Νοέμ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Αν κάνουμε μια μόνο προσθήκη δεν έχει καμία λογική να πάρεις Γκαρντ σκόρερ και εξηγούμαι
Μπραουν , τζακσον , ντιμσα , μουρ ,μελβιν την κάνουν την δουλειά . Το βασικό θέμα της ομάδας όσο έχω δει δεν είναι το σουτ και δεν είναι τόσο επιθετικό .
Αντίθετα στην άμυνα από την στιγμή που μουρ και μαρβιν ...
από palok
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Bring back that loving feeling, τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει.