Η αναζήτηση βρήκε 87 εγγραφές
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
γιατί δεν φτιάχνετε ένα τόπικ ιβάν vs. τέλης?
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
μεγάλε Σρέντερ έλα στον ΠΑΟΚ, θα σε λατρέψουμε!
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ερχόοοοοοομαστεεεεεεεε μ#%&(*#%:α
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δηλαδή ποιο είναι, ότι θα ρίξει πιστόλι ο Τελης στα δύο μυρια του ιβαν ή ότι ένα μέγεθος Τάξης Μυστακίδη δεν θα πληρώσει τα χρέη γενικά ; Ή ότι θα λείψουν δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Ιβαν ;
Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διορισμενη διοικηση πρωτοδικειου (διορισμενη απο τον ΑΣ) αποφασιζει για το αν θα δωσει τον ΠΑΟΚ. Τι ζουμε θεε μου? Δεν ειναι και ο Μπανε εδω να τον ρωησουν αν ηξερε οτι αυτος θα αποφασισει (οταν ηταν διοικηση πρωτοδικειου) για αυτον που θα τον εβρισκε αλλος (γιατι δεν ηξερε οτι αυτος πρεπει να ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ, προφανως ΟΛΟΙ ειναι υπευθυνοι. Εγω θελω συμφωνια για να ξαναγινουμε μεγαλοι. Δε με νοιαζει πως θα τα βρουνε, αλλα να τα βρουνε! Και φυσικα ο τελης για να παρει την ΚΑΕ πρεπει να δωσει οσα πιστοποιησε η deloitte. 5? 5. 6? 6.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να περιμενω αλλα 25 χρονια. Δεν προλαβαινω δλδ, θα πεθανω.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω οτι το πραγμα ειναι ( η θα επρεπε να ειναι) απλο: ο ενας θελει διακαως να πουλησει (ως διοικηση πρωτοδικειου) και ο αλλος θελει να παρει το μπασκετ (γιατι φορουσε φανελα Mitchell Ness πετζα σακραμεντο και χτυπιοταν στο jump around σε μπιτς μπαρ στο παλιουρι). Αν συμβαινουν και τα 2 ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η υποθεση ειναι τελειωμενη. Μπορειτε να χαλαρωσετε ολοι, οπως και οι παιχτες, που πηραν 4 μερες ρεπο απο τον Ζντοβτς.
Και για να μιλαμε με δεδομενα - το ολο θεμα των δεδομενων του δανειου ειναι για χρηματα που δοθηκαν επι της προεδριας του Πρελεβιτς. Ο ιδιος ο Χατζοπουλος κουβαλησε πολλους ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιωργος Συριγος αφου μας εχει πει οτι ο Μπρουκ Λοπεζ ειναι ενας απο τους 5 καλυτερους σεντερ στον κοσμο, μας ειπε και περυσι το ιστορικο: αν υπαρχει κυριοι, μια ομαδα που μπορει να μπει σφηνα στους δυο, ειναι μονον ο ΑΡΗΣ.
PS: περσι το ειπε, οχι επι χσιαο.
PS: περσι το ειπε, οχι επι χσιαο.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
:)
Μιλούσα πριν με άτομο που το καλοκαίρι στο Μεριλαντ, ερωτήθηκε για την Ελλάδα από παίκτη που κάναν προπονήσεις μαζί.
Οικογενειάρχης και σοβαρός άνθρωπος λέει ο παίκτης, ρώτησε για μια ήσυχη επαρχιακή πόλη αν θα ταν καλά να παίξει εκεί, που είχε πρόταση...
σήμερα παίζει σε μας! (Η μικρή πόλη ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
κόφτε την πλάκα και ανακοινώστε την μεταβίβαση γιατί κοντεύουν να βράσουν τα ροβύθια αμα λάχει να πούμε.
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
εννοούσε looserSDNA.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 07:32 Δεν είναι η ώρα, αλλά με ενοχλεί το περί Λουζερ DNA.
Ποτέ μου δεν το ένιωσα έτσι, δεν τον πιστεύω και δεν το δέχομαι.
Σε όλα τα άλλα 100 % μαζί σου, περιμένω με αγωνία ανακοίνωση, τον Ναναλι, τον Χουγκαζ τον Ρεντις
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
στο χουγκαζ η γκουνταιτις δεν συμφωνω. ο Χουγκαζ είναι 4 ενώ ο Γκουντάιτις 5.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
off topic
επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...
επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...