Η αναζήτηση βρήκε 215 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ψήνεστε να ρίξετε λίγο όλοι σας τους τόνους ή θα συνεχίζεται η ίδια κουβέντα με τις ίδιες εξυπνάδες κάθε μέρα;
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω οτι γραφετε οτι γραφετε απο υπερβαλλοντα ζηλο να αναδειξετε τον Σαββιδη και οχι επειδη τα εννοειτε
Εχουν γραφτει ομορφιες και ομορφιες αλλα αυτο περνει το κερασακι
Σε φορουμ του ΠΑΟΚ να γραφετε τετοιο πραγμα
Δεν ξερω αν σας το ειπε κανεις, αλλα μπορειτε να επευφημείτε τον Ιβαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Περι cube ο λογος (τι φτασαμε να συζηταμε ρε πουστη μου;),να γνωριζεται ολοι πως ακομα κ για καρεκλακια στο πεζοδρομιο να θες να βαλεις εξω απο το μαγαζι σου,χρειαζεται μελετη κ υπογραφη μηχανικου πριν το καταθεσεις στον Δημο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπεγραψε μηχανικος επειτα απο αρχιτεκτονικη ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γινεται ρε φιλε απλα δεν γινεται. Ας μας πει ξεκαθαρα τι θελει να πετυχει και ποιοι οι στοχοι του. Μεχρι τωρα αν δεν ειναι το λιγοτερο αφελης, συμπεριφερεται πολυ περιεργα. Μοιαζει περισσοτερο με πιονι που δεν ηρθε απο αγαθες προθεσεις αλλα για να χρησιμοποιηθει αναλογα στο μελλον απο καποιους ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω με Χατζόπουλο, μόνο και μόνο που επανέφερε την αξιοπρέπεια, δεν ασχολούμασταν με τίποτα πλέον του αγωνιστικού. Με τον μεγιστάνα έχουμε σπάσει τα παπάκια μας 6 μήνες και κάνουμε τους νομικούς, λογιστές, οικονομολόγους, τους ηθικιλογους-κοινωνιολογους (τι είναι σωστό φιλοσοφικά και ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 06:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ας κρατήσουμε μια πισινή.
Θα μεγαλώσει όταν αποδειχθεί ότι αυτό πού τον ενδιαφερει είναι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.
Θα μεγαλώσει όταν αποδειχθεί ότι αυτό πού τον ενδιαφερει είναι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 03:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπάρχει ύπνος σήμερα..

(Από Gemini AI)

(Από Gemini AI)
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Αφήστε τη μίρλα. ΠΑΟΚ είσαι.
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διαμαρτύρονται τα χαρτιά ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ! Θα έλεγα πως ΝΑΙ έχουν δίκιο...

- Δευ 08 Δεκ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ψηφισα Αντριγια αν κ αν ηταν πιο προσεκτικος θα βλεπαμε ταληρουμπα...Καναμε ισως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μας...Μοναδικη παραφωνια ο Ιβανουσετς..
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ ...
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 20:51 Λιγο ηρεμα κ με συγκρατημενη αισιοδοξια,δεν χρειαζονται χοντρα λογια,μπαλα ειναι.......
Υ.Γ. θα πεσει η π...τσα συννεφο παλιοχαρτοσακουλες!

Κάτι τέτοιο εννοείτε κύριε;
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ανεβαίνω δύο τρεις φορές τον χρόνο με τον γιο μου στην Τούμπα σε ματς που θεωρώ κομβικά για το πρωτάθλημα. Μέχρι τωρα έχουμε ένα σερί εφτά στα εφτά!! Μέσα σ' αυτούς τους αγώνες συμπεριλαμβάνεται το ιστορικό 3-2 επί της χάρτινης και το φετινό 2-1 επί του Ολυμπιακού, ματς που αποδείχτηκε ορόσημο καθώς ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ´ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΝΟΙΞ’ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΠΕΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ