Η αναζήτηση βρήκε 202 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 03:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Κωνσταντέλιας φαίνεται να έχει αρχές και αυτό τιμά όχι μόνο αυτόν αλλά και τους γονείς του.
- Δευ 15 Σεπ 2025, 08:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Εγω σας τα εχω ξαναπει. 2 μωρα στο σπιτι. Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Οι παθοντες καταλαβαινουν

Οι παθοντες καταλαβαινουν
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
...
υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,
αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...
κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...
ολα τα χρόνια με αυτον τον ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας παίζει καλά ή άσχημα?
Η ομάδα μας δημιουργεί ευκαιρίες ή όχι?
Πως δέχεται τα γκολ η ομάδα μας?
Πως τα πετυχαίνει τα γκολ ?
Ποιες είναι οι σταθερές της ομάδας?
Όλα ξεκίνησαν απο το κωλοπαίχνιδο με τον Λεβαδειακό, 4 γκολ και η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της και την αυτοπεποίθηση ...
Η ομάδα μας δημιουργεί ευκαιρίες ή όχι?
Πως δέχεται τα γκολ η ομάδα μας?
Πως τα πετυχαίνει τα γκολ ?
Ποιες είναι οι σταθερές της ομάδας?
Όλα ξεκίνησαν απο το κωλοπαίχνιδο με τον Λεβαδειακό, 4 γκολ και η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της και την αυτοπεποίθηση ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Τι επνιξε ρε μεταγραφακια πλακα κανεις? η μπαλα πηγε τερμα γωνια δοκαρι και μεσα, απιαστο ηταν κ απο σημειο που δνε το περιμενεις
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 02:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Πού την είδατε την καλή εμφάνιση? Δυο φορές πούλησε την μπάλα σε παιχνίδι που δεν τον πίεζε κανένας.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Παιδιά τι γράφετε? Μπήκε σε ματς που ήταν ήδη 4-0, ο αντίπαλος δεν πέρασε το κέντρο, δεν πίεζε και όσο έπαιξε, έπαιζε παράλληλο ποδόσφαιρο με κοντινές πασουλες χωρίς πίεση.
Χωρίς να μειώνω τον παίχτη, τι σας ενθουσιασε?
Κάποιος από εμάς να έμπαινε αυτό θα μπορούσε να το κάνει.
Είναι αδύνατον να βγει ...
Χωρίς να μειώνω τον παίχτη, τι σας ενθουσιασε?
Κάποιος από εμάς να έμπαινε αυτό θα μπορούσε να το κάνει.
Είναι αδύνατον να βγει ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Ναι μπροστά δεν είναι Μάτος αλλά ρε μάγκες τέτοια σιγουριά αμυντικά είχαμε να νιώσουμε χρόνια..
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Οφειλω να ομολογησω πως διαψευστηκα και αφησα τον εαυτο μου να παρασυρθει στο γενικο συφερτο της περσινης παγιδας, εσωτερικης και γενικοτερα εξωτερικης, ολιστικα, τοξικοτητας (διοικηση, φιλαθλοι, αρδ)
Μπορει να φανταζει ως γραφικος χαρακτηρας με αξιες που θα με βρισκει απεναντι του. Ομως ...
Μπορει να φανταζει ως γραφικος χαρακτηρας με αξιες που θα με βρισκει απεναντι του. Ομως ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και τώρα που έχω χρόνο θέλω να πω (ξανά ίσως) κάποια πράγματα για τον Γιάννη.
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Ηταν αυτο που ελειπε απο τον ΠΑΟΚ. Δεν ειχα καμια αμφιβολια. Η σοβαροτητα και η ωριμοτητα. Αυτο κερδισε απ τους Τσεχους. Μακαρι να παρασυρει μαζι του και τους αλλους και δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα και κανενα. Ανεβασε τον Μεϊτε ενα επιπεδο πανω και την ομαδα αλλα 2. Με ενα καλο Σεντερ Μπακ και ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Κάθε λεπτό που έχεις παίξει, για να μην πω δευτερόλεπτο, αποδεικνύεται το πόσο άσχετος είμαι, και το πόσο βιαστικός υπήρξα. Συνέχισε έτσι!
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Απίστευτη ασίστ
Τζάμπα ηλιθια κάρτα
Τζάμπα ηλιθια κάρτα
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Τρίτο ματσ συνεχόμενο στο κεντρο και αρχίζει δείχνει όλα του τα στοιχεία σιγά σιγά. Που είναι οι κριτές των 30 ημερών που τον έβγαλαν Τσιγγαρα .εκανε ο τσιγγάρας κλέψιμο στο 88 ,ντρίμπλα, κάθετη? Εκτός απ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι (ένα λάθος είχε μόνο). Βέβαια τα ίδια λέγανε οι κριτές των 30 ημερών ...