Αφήστε τη μίρλα. ΠΑΟΚ είσαι.
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διαμαρτύρονται τα χαρτιά ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ! Θα έλεγα πως ΝΑΙ έχουν δίκιο...

- Δευ 08 Δεκ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ψηφισα Αντριγια αν κ αν ηταν πιο προσεκτικος θα βλεπαμε ταληρουμπα...Καναμε ισως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μας...Μοναδικη παραφωνια ο Ιβανουσετς..
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ ...
Ταισον δν υπαρχουν λογια...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ..
Γιακουμινιο συνεχιζει να ειναι το πουλεν του Ραζβαν ..κανει τα παντα..
Κενυ λιρα εκατο...εφαγες κ εσυ ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 20:51 Λιγο ηρεμα κ με συγκρατημενη αισιοδοξια,δεν χρειαζονται χοντρα λογια,μπαλα ειναι.......
Υ.Γ. θα πεσει η π...τσα συννεφο παλιοχαρτοσακουλες!

Κάτι τέτοιο εννοείτε κύριε;
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ανεβαίνω δύο τρεις φορές τον χρόνο με τον γιο μου στην Τούμπα σε ματς που θεωρώ κομβικά για το πρωτάθλημα. Μέχρι τωρα έχουμε ένα σερί εφτά στα εφτά!! Μέσα σ' αυτούς τους αγώνες συμπεριλαμβάνεται το ιστορικό 3-2 επί της χάρτινης και το φετινό 2-1 επί του Ολυμπιακού, ματς που αποδείχτηκε ορόσημο καθώς ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ´ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΝΟΙΞ’ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΠΕΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ
Οταν είσαι στην ξενιτιά έτσι ζεις τέτοιες βραδιές, μόνος, με τον ΠΑΟΚ
ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ´ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΝΟΙΞ’ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΠΕΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ
Οταν είσαι στην ξενιτιά έτσι ζεις τέτοιες βραδιές, μόνος, με τον ΠΑΟΚ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αλλοίωση έχουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα ..
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Πήρα Πρόκριση στην αητητή Άρσεναλ με Ζαφειρίου και θα φοβηθώ με τόσους παιχταράδες που έχει το ρόστερ μας αυτον τον γαύρο...Συγκεντρωθήτε όλοι πάμε για διπλό πρωταθλήματος λέμε.

- Τρί 24 Μαρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Θεωρείτε ότι η ομάδα αγωνιστικά ως οργανισμός δεν έχει έπαρση και αλαζονεία; Εδώ φαίνεται στα λεγόμενα κάποιων συντρόφων
Η μπλαζε νοοτροπία και τα τουπέ εν ώρα αγώνα δεν είναι κάτ εμε ατομική επιλογή του παίχτη. Καλοδεχούμενες οι διαφωνίες επ αυτού.
Η καλύτερη κλήρωση είναι ο γαύρος είτε εντός ...
Η μπλαζε νοοτροπία και τα τουπέ εν ώρα αγώνα δεν είναι κάτ εμε ατομική επιλογή του παίχτη. Καλοδεχούμενες οι διαφωνίες επ αυτού.
Η καλύτερη κλήρωση είναι ο γαύρος είτε εντός ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι βέβαια, θα σου έρθει εκτός η ζέλα 
- Παρ 01 Μάιος 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Ας αφήσουμε τα blame games.
Η φράση "κάποιος πρέπει να φταίει" είναι προβληματική στη βάση της, όχι μόνο στη δική μας περίπτωση, ούτε μόνο στον αθλητισμό, αλλά γενικότερα. Είναι προβληματική γιατί επιχειρεί να δώσει εύκολες, εύπεπτες και βολικές απαντήσεις σε πολυπαραγοντικά, μη ντετερμινιστικά ...
Η φράση "κάποιος πρέπει να φταίει" είναι προβληματική στη βάση της, όχι μόνο στη δική μας περίπτωση, ούτε μόνο στον αθλητισμό, αλλά γενικότερα. Είναι προβληματική γιατί επιχειρεί να δώσει εύκολες, εύπεπτες και βολικές απαντήσεις σε πολυπαραγοντικά, μη ντετερμινιστικά ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Εντωμεταξύ το γκολ του οζντοεφ είναι απο χαιλαιτ της πρεμιερ λιγκ. Φοβερή αλλαγή, καπάκι ασίστ χωρίς κοντρόλ...και τελειωμα μεγάλου παιχτου.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Για το χαλαρό απογευματινό περίπατο λέω, στον κήπο του εξοχικού.
Πάμε, τους γλεντάμε, φεύγουμε και ok δεν έγινε και κάτι σπουδαίο. Business as usual.
Η ομάδα κατέβηκε πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη, στιβαρή, διαβασμένη και συγκεντρωμένη. Θα έλεγα ότι κυριάρχησε, χωρίς καν ...
Πάμε, τους γλεντάμε, φεύγουμε και ok δεν έγινε και κάτι σπουδαίο. Business as usual.
Η ομάδα κατέβηκε πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη, στιβαρή, διαβασμένη και συγκεντρωμένη. Θα έλεγα ότι κυριάρχησε, χωρίς καν ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού από όλους. Κι αυτό γιατί με τη διαχρονική κωλοφαρδία αρκούσε ένα γλίστρημα (που έγινε νομίζω) ή ένα σουτ από το πουθενά (βλ. Αντίνο) ακόμη κι αν ήταν το μοναδικό να πάει η μπάλα στο πλεχτό χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ...
Στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ...