Η αναζήτηση βρήκε 153 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να ερθει φορ ως δευτερος για να παιξει εστω μιση επαγγελματιμη χρονια ο μυθου στη β ομαδα και τον γενναρη ως τριτος πλεον να εφευγε ο ρωσος και να ανεβαινε απ τη β ο μυθου με καποιες λιγες παραστασεις να συμπληρωσει τους γιακουμακη +μεταγραφη
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε
- Παρ 12 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν απλά αστείο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... δυστυχώς όμως είναι προσβολή προς τους παίκτες της ομάδας όταν μιλάμε για θαύματα
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ορίστε, ήδη άρχισαν οι ευεργεσίες και στο μπάσκετ από τον Τέλη
Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.
Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.
Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
- Τρί 23 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής.
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διαμαρτύρονται τα χαρτιά ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ! Θα έλεγα πως ΝΑΙ έχουν δίκιο...

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εδώ να τονίσουμε βέβαια ότι για μια ακόμη φορά το κλίμα δεν είχε σχέση με τα ράδια και τα σοσιαλ και τα φόρα. Γιορτή πριν γιορτή στο γήπεδο γιορτή μετά.
ΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !
ΥΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !
- Δευ 22 Σεπ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
ξεσκίστε την ομάδα από το "κράτος-δολοφόνο"
- Δευ 22 Σεπ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αφήστε τη γάζα κ τους Εβραίους.
Όποιος θελει πολιτική ας πάει το σύνταγμα κ στις διαδηλώσεις.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παρει τους 3 βαθμους να ανέβει η ψυχολογία.
The genocide has been declared by a United Nations special committee and commission of inquiry, the International Association of ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μαθαινετε οι νεοτεροι
Διαβαστε
Δεν ειναι of topic
https://www.dieci10.gr/paok-barcelona-uefa-cup-thessaloniki/?fbclid=IwY2xjawM_kVxleHRuA2FlbQIxMAABHk94mQ_N_k8icO2CuucTUtnTSPwp2nHcx9D0rlOPXPxAG69GIPHcklWDDGoH_aem_F-eYN2lhHxWBAIXi0fFNBw
Αρθρο της naciodigital.cat για τα παιχνίδια του Π.Α.Ο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Έχουμε δει τον ΠΑΟΚ σε Βεστφαλια, Λονδίνο, Πόλη κτλ, τέτοιες χεσμενες κότες δεν ξαναδαμε
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εσείς πόσο χρονών ήσασταν πριν αρχίσει το ματς?
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...