Η αναζήτηση βρήκε 202 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Να πω οτι καταλαβαινω πως το λετε, αλλα αυτο το μονο για το πρωταθλημα πλεον ακουγεται λες και το πρωταθλημα ειναι καμια διοργανωση της πλακας που δεν εχουμε στοχους και απλα συμμετέχουμε. Ο νουμερο ενας στοχος ειναι το πρωταθλημα. Και ειναι ο μονος ρεαλιστικος τιτλος που μπορουμε να παρουμε μαζι με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να τον κάνουμε; Έτσι που τα περιγράφεις αυτό το ρόστερ δεν σώζεται με τίποτα
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να ερθει φορ ως δευτερος για να παιξει εστω μιση επαγγελματιμη χρονια ο μυθου στη β ομαδα και τον γενναρη ως τριτος πλεον να εφευγε ο ρωσος και να ανεβαινε απ τη β ο μυθου με καποιες λιγες παραστασεις να συμπληρωσει τους γιακουμακη +μεταγραφη
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε
- Παρ 12 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν απλά αστείο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... δυστυχώς όμως είναι προσβολή προς τους παίκτες της ομάδας όταν μιλάμε για θαύματα
- Παρ 09 Ιαν 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πιστευω οτι θελαμε Τσαπρα αλλα καταλαβαμε οτι το κοστος θα φτασει κοντα στο 1,5-2εκ διοτι ο Κομποτης πολυ εξυπνα θα κανει πληστειριασμο για τον παικτη του και αποφασισαμε οτι με αυτα τα λεφτα μπορουμε να φερουμε το δεξι μπακ της Εθνικης Μεξικου...
Ολοσωστη κινηση, φερνεις εναν ετοιμο παικταρα στην ...
Ολοσωστη κινηση, φερνεις εναν ετοιμο παικταρα στην ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ορίστε, ήδη άρχισαν οι ευεργεσίες και στο μπάσκετ από τον Τέλη
Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.
Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.
Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
- Τρί 23 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής.
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 03:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπάρχει ύπνος σήμερα..

(Από Gemini AI)

(Από Gemini AI)
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...