Η αναζήτηση βρήκε 132 εγγραφές

Return

από dimitris7777
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Καταρχάς και καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον συμφορυμίτη Iggy/pop για την εξαιρετική του δουλειά για το scouting report του Μπιάνκο. Είχα μπει και εγώ σε μια σελίδα σκάουτινγκ και είχα δει κάποια πράγματα για τον παίκτη αλλά αυτό που μας έδωσε ο Iggy/pop είναι ανεπανάληπτο. Εύγε και μπράβο και ...
από icue
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορει να συγκριθει η περσινη μεταγραφικη περιοδος με την φετινη. Γιναν τοσα πολλα λαθος περυσι. Η περιπτωση Μειτε και ο αντικαταστατης του, το (ανυπαρκτο) μπακ απ του Μπαμπα, το μπαχαλο με τα φορ που ειχαμε 4 εν δυναμει βασικους και τους πηγαινε μια μια ο Λουτσεσκου και δεν ξερω τι αλλο ξεχναω.
από smoothcriminal1926
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?

Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.

Ένας ...
από vasgias
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Εμένα εντομοαπωθητικό.
από joss
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Η γυναίκα του braithwaite πάντως πριν μια ώρα έχει ανεβάσει φωτογραφία τους στο Instagram από ένα εστιατόριο στη Βραζιλία.. το τελευταίο μεσημεριανό πριν την αναχώρηση ; :lol:

https://i.ibb.co/7JKBy8RC/IMG-2022.jpg

εαν η γυναικα του ειναι αυτη με τα ασπρα....ποιος την ντυνει?αρε γαβαλα ...
από sic-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:08
sic-4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:06 Καλα ρε, αυτος ειναι εκατομμυριουχος, παιχταρας και εχει γυναικα αυτην την ...κυρα Τασουλα;
Χαθηκε να βρει μια wanda nara.
Μια nara τελος παντων και ας μην ειναι και wanda.
από icue
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Να πω οτι καταλαβαινω πως το λετε, αλλα αυτο το μονο για το πρωταθλημα πλεον ακουγεται λες και το πρωταθλημα ειναι καμια διοργανωση της πλακας που δεν εχουμε στοχους και απλα συμμετέχουμε. Ο νουμερο ενας στοχος ειναι το πρωταθλημα. Και ειναι ο μονος ρεαλιστικος τιτλος που μπορουμε να παρουμε μαζι με ...
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Τι να τον κάνουμε; Έτσι που τα περιγράφεις αυτό το ρόστερ δεν σώζεται με τίποτα
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.

Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
από geobila
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον ...
από margas
Παρ 05 Σεπ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να ερθει φορ ως δευτερος για να παιξει εστω μιση επαγγελματιμη χρονια ο μυθου στη β ομαδα και τον γενναρη ως τριτος πλεον να εφευγε ο ρωσος και να ανεβαινε απ τη β ο μυθου με καποιες λιγες παραστασεις να συμπληρωσει τους γιακουμακη +μεταγραφη
από nkoss
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήταν απλά αστείο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... δυστυχώς όμως είναι προσβολή προς τους παίκτες της ομάδας όταν μιλάμε για θαύματα
από Equalizer
Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ορίστε, ήδη άρχισαν οι ευεργεσίες και στο μπάσκετ από τον Τέλη

Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.

Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα
από Jean Valjean
Τρί 23 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής.
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...