Λοιπόν μετά από αρκετό google-fu και waybackmachine βρήκα το καταστατικό του 2007 το οποίο ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το 2013 - πιθανόν και αργότερα.
Να σημειωθεί πως το παρόν καταστατικό είναι η 15η αναθεώρηση, σε ισχύ από τις 21/1/2019.
Από ότι έχω καταφέρει να βρώ, τα άρθρα 1,3,4,5,6 και 16 είναι ...
Η αναζήτηση βρήκε 881 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.
Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
εσυ βρισκεις λογικο η παε να ανηκει αλλου και με υπογιες ενεργειες την νεα τουμπα να την δινουν αλλου ΕΣΥ εγκρινεις τις αθλιοτητες του ΑΣ ? δηλαδη ενας που ειναι στην καε να κανει ανωκατω την παε το θεωρεις λογικο γιατι στο μπασκετ εκραζες ολους που ειχανε αμφιβολιες για τον μυστακιδη και καεΤΩΡΑ ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
καταρχας σεβομαι ολες τις αποψεις οταν διατυπώνονται με ομορφο τροπο,η αποψη μου ειναι οτι προτεραιοτητα για το γηπεδο δεν εχει απλα αυτος που εβαλε 200 χαρτια για την ομαδα και μοιρασε πολλα ακομα για διαφορα θεματα του ΠΑΟΚ,προτεραιοτητα εχει ο προεδρος της παε γιατι ειναι αυτος που εριξε με ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η συζήτηση για το μπάτζετ από μόνη της χωρίς να λαμβάνονται υπόψη όλες οι μεταβλητές και οι παράγοντες που δημιουργούν ενα τελικό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα, είναι άκρως αποπροσανατολιστικη και ανεπαρκεστατη.
Οι αντίπαλοι μας με το ανώτερο μπάτζετ παίζουν ξεκάθαρα χειρότερο ποδοσφαιρο από εμάς σε όλα ...
Οι αντίπαλοι μας με το ανώτερο μπάτζετ παίζουν ξεκάθαρα χειρότερο ποδοσφαιρο από εμάς σε όλα ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαίως, το φλογερό συμβούλιο διαρκεί μέχρι τώρα από χθες τα μεσάνυχτα
Μέχρι τα ξημερώματα διαφωνούσαν για το αν ο φάκελος της μελέτης έχει ωραίο χρώμα
Τώρα ψηφίζουν αν είναι δεκτή η γραμματοσειρά, γιατί ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει πολύ αυστηρά κριτήρια ως γνωστόν
Στη συνέχεια θα μιλήσουν και για το κείμενο
Μέχρι τα ξημερώματα διαφωνούσαν για το αν ο φάκελος της μελέτης έχει ωραίο χρώμα
Τώρα ψηφίζουν αν είναι δεκτή η γραμματοσειρά, γιατί ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει πολύ αυστηρά κριτήρια ως γνωστόν
Στη συνέχεια θα μιλήσουν και για το κείμενο
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζέψτε τον από πάνω…
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
παρτι απο συγκεκριμένα μελη για την σημερινη ηττα και αναμενουμε την κυριακη γλεντι 15μερο αν χασουμε.δυστυχώς η κατασταση ειναι αρρωστη πολυ....
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
σε καθε ασχημο αποτελεσμα γινεται πανικος εδω και στα σοσιαλ..η εικόνα της ομαδας πλην το ματς με λεβαδειακο δεν ηταν κακη ενω και βαθμολογικα δεν αξιζει αυτη η ισοπεδωση...λιγο ψυχραιμία και συνεση φιλοι/ες μου