Η αναζήτηση βρήκε 388 εγγραφές

Return

από cellophan
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
από Polichni1926
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 01:41
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 01:15 Και δεύτερο φορ απασχολεί σύμφωνα με την Forza. Και χαφ έκπληξη. Αναμένουμε.......
για τον άβιλα λένε μάλλον γουστάρω φουλ έχει μούτρα ΠΑΟΚ ο παίκτης
από Ragnar1926
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως

οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε

προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
από Logistis
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως

οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε

από PaokFiesta
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Να τέτοια λέτε και δεν θα επιστρέψει ποτέ ο Doomlord :D

Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.
από embuji
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

από Psagmenos4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

από icue
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Αν παιζεις στην Πρεμιερ Λιγκ να το δεχτω οτι χωρις Ευρωπη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα. Αν παιζεις σε ενα πρωταθλημα με 4 ντερμπι, δεν εχει καμια λογικη το σκεφτομαστε καν.

Επειδη ειμαστε "ατυχοι" και 9 στις 10 εχουμε ντερμπι μετα απο εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι ...
από Developer4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

από PaokFiesta
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

DimitrisS έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53 Εν τω μεταξυ, σε κατι τετοια γιατι ολοι ακομα και τωρα αναφερουμε την Μονικα Μπελουτσι ρε φιλε;

Με φανταζομαι δηλαδη το 2045 που η Μονικα θα ειναι 80 ετων, παλι αυτη θα χρησιμοποιω για κατι τετοια.

Εχει μεγαλωσει γενιες η γυναικα.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει :lol:
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Να ρωτήσω κάτι ο Ζαφείρης έχει γυναίκα το παιδί ή να ετοιμάζονται οι Σαλονικιες για το γνωστό κόλπο γκροσο?
από navigator11
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80

Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.

Μπορεί αύριο να κάνει ...
από Rexaris
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.

Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ...
από thanos-xanthi
Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα θα φταίω εγώ να κάνω 4-5 προφιλ σαν τα πουλιά που εμφανίστηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι και μας ζαλιζαν;
Με αντίστοιχα ονόματα βέβαια
#ιβανδενμαςπεφτειμετιποτα
#παρτουςολουςπαραμαζωμα
#σαμπρακοκαιμετροκολιςπονατε
#καποιοςτοπιεσομετροστημαργκο