Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
Η αναζήτηση βρήκε 388 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
για τον άβιλα λένε μάλλον γουστάρω φουλ έχει μούτρα ΠΑΟΚ ο παίκτηςPaok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 01:15 Και δεύτερο φορ απασχολεί σύμφωνα με την Forza. Και χαφ έκπληξη. Αναμένουμε.......
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τέτοια λέτε και δεν θα επιστρέψει ποτέ ο Doomlord
Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.

Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν παιζεις στην Πρεμιερ Λιγκ να το δεχτω οτι χωρις Ευρωπη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα. Αν παιζεις σε ενα πρωταθλημα με 4 ντερμπι, δεν εχει καμια λογικη το σκεφτομαστε καν.
Επειδη ειμαστε "ατυχοι" και 9 στις 10 εχουμε ντερμπι μετα απο εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι ...
Επειδη ειμαστε "ατυχοι" και 9 στις 10 εχουμε ντερμπι μετα απο εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζειDimitrisS έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53 Εν τω μεταξυ, σε κατι τετοια γιατι ολοι ακομα και τωρα αναφερουμε την Μονικα Μπελουτσι ρε φιλε;
Με φανταζομαι δηλαδη το 2045 που η Μονικα θα ειναι 80 ετων, παλι αυτη θα χρησιμοποιω για κατι τετοια.
Εχει μεγαλωσει γενιες η γυναικα.

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να ρωτήσω κάτι ο Ζαφείρης έχει γυναίκα το παιδί ή να ετοιμάζονται οι Σαλονικιες για το γνωστό κόλπο γκροσο?
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.
Μπορεί αύριο να κάνει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.
Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα θα φταίω εγώ να κάνω 4-5 προφιλ σαν τα πουλιά που εμφανίστηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι και μας ζαλιζαν;
Με αντίστοιχα ονόματα βέβαια
#ιβανδενμαςπεφτειμετιποτα
#παρτουςολουςπαραμαζωμα
#σαμπρακοκαιμετροκολιςπονατε
#καποιοςτοπιεσομετροστημαργκο
Με αντίστοιχα ονόματα βέβαια
#ιβανδενμαςπεφτειμετιποτα
#παρτουςολουςπαραμαζωμα
#σαμπρακοκαιμετροκολιςπονατε
#καποιοςτοπιεσομετροστημαργκο