Η αναζήτηση βρήκε 388 εγγραφές

Return

από Λεμεσος4
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τους εχω ικανους να πουν οτι δεν ειχαν χρονο να το διαβασουν.
από theo111
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία, έγινε η "περίφημη" συνέντευξη τύπου εχθές και δικαιολογηθηκε ο ΑΣ που δεν υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ άλλων. Τι γίνεται από εδώ και πέρα αν δεν πλησιάσει την ΠΑΕ για να συμφωνήσουν τους όρους εκατέρωθεν;; θα υπάρξει στασιμότητα;; κι αν ναι για πόσο χρονικό διάστημα άραγε; μέχρι ...
από DIAMANTIS99
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

Οταν η ομαδα του ΠΑΟΚ ηταν να πεσει στην 4η εθνικη , Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε να πληρωσει και οχι ο Τελης (τοτε ουτε σουιτα ειχε)

Οταν καποιος επρεπε να καθαρισει το βρωμερο ποδοσφαιρο μας ,Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ βρεθηκε και όχι ο Τελης

Οταν απο συμπαθες ...
από Disharmonic
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Andrew R
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευεις Ειλικρινα πως ο Τελης θελει να συνδραμει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββιδη ???? ΤΩΡΑ???? ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ??

Ναι το πιστεύω.

Τι εννοείς μέχρι χθές? Είχε τη σουίτα για χρόνια. Που ήταν πριν αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης? Ε, που να ξέρω, μπορεί να μην είχε χρόνο να ασχοληθεί ...
από Ιάσονας
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

από abc_o_ karpouzas
Τετ 13 Αύγ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε να ρωτήσω κάτι..

Πόσοι από εδώ μέσα ζητε στο Λονδίνο;

Γιατι εγω νόμιζα ότι όλοι εδώ......επταλοφιτες....είμαστε....

Ααααα υπάρχει και ένας από την Δράμα....
από Equalizer
Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερώτηση μόνο:

Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;

Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;

Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:11
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πραγματικά συγκινητική η επιμονή στη φαιδρότητα από κάποιους εδώ μέσα από τους "εγώ μόνο ΠΑΟΚ είμαι, δε με νοιάζει τώρα ποιός θα χτίσει εν ... τέλει το γήπεδο". Αναφέρομαι πρωτίστως στην αναγνώριση της απόλυτης "προτεραιότητας" στον Σαββίδη. :lol: :lol:
από trouman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

ε κατσε ρε συ, αν δε δειξει δηλαδη ο Ιβαν οτι εχει να πληρωσει στον μπατμαν πως θα γινει. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΦΟΡΜΠΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΠΛΙΟΝΕΡ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ΑΠ ΤΟ ΡΟΣΤΟΦ

απαιτει ο Τακης να δει το χρημα , να τον δω τον Τακη να το ζηταει απευθειας σε προσωπο με προσωπο συναντηση με τον Ιβαν και ...
από trouman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν γράψει άλλα παιδιά για το θέμα αυτό και κάποιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία και ενημέρωνε πώς εξελισσόταν. Δε θυμάμαι ποιος ήταν.
από psykoman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν γράψει άλλα παιδιά για το θέμα αυτό και κάποιος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία και ενημέρωνε πώς εξελισσόταν. Δε θυμάμαι ποιος ήταν.

Εγώ το ξεκίνησα...θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο τοπικό του ΑΣ...
Όλα με κάθε λεπτομέρεια

Υγ.Και ο alp920 για να μην είμαι άδικος...πρώτος αυτός αν ...
από tonipap801
Κυρ 29 Ιουν 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Απο πρωην αντιπαλους μας που παντα κοιταμε στις μεταγραφες, θα εδινα μια ψηφο στον Σανκλαντ της Χαρτς.
Πολυ δυνατο κορμι, συμμετοχικο φορ, διεθνης με την εθνικη του. Οχι στο καλυτερο φεγγαρι της καριερας του, φευγει ελευθερος απο την Χαρτς, μολις ανακοινωθηκε.
https://www.dailyrecord.co.uk/sport ...
από Ettien26
Κυρ 29 Ιουν 2025, 01:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Απο πρωην αντιπαλους μας που παντα κοιταμε στις μεταγραφες, θα εδινα μια ψηφο στον Σανκλαντ της Χαρτς.
Πολυ δυνατο κορμι, συμμετοχικο φορ, διεθνης με την εθνικη του. Οχι στο καλυτερο φεγγαρι της καριερας του, φευγει ελευθερος απο την Χαρτς, μολις ανακοινωθηκε.
https://www.dailyrecord.co.uk/sport ...