Η αναζήτηση βρήκε 390 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Πρόσφυγες ήμασταν και πρόσφυγες θα παραμείνουμε. Όταν η μάνα σου δεν σέ υπολογίζει και κατά κάποιο τρόπο σε εξωθεί να φύγεις απ'το σπίτι τι κάνεις; Τα παρατάς ;Τι βάζεις στα πόδια; Όχι. Πας αλλού και φτιάχνεις το δικό σου. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν το ίδιο έργο ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Vet_eranos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Αυτό που είδα σήμερα ντράπηκα, αηδίασα, απελπιστηκα, σοκαρίστηκα με το τι επικρατεί στον πυρήνα της ομάδας..

*άκου 218 άτομα κ για να εγγραφείς θες 2 από δαύτους αλλά κ τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ.. Ούτε οι μασόνοι τέτοιο κλειστό κλαμπ..
+1926
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
από makednoss
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 208 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.

Ακριβώς έτσι, αλλά μπορείς να υποθέσεις τα κίνητρα τους τα οποία ...
από alp920
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Απορώ γιατί μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν συνέντευξη τύπου.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
από Χωρικός
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
από sic-4
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

...............................

Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
από theo-drama
Τρί 12 Αύγ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

...............................

Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
από Vet_eranos
Τρί 12 Αύγ 2025, 01:33
Jump to forum
Jump to topic

Άμα θέτε μπορώ να το παίξω το παιχνίδι..

Φάτσα δεν έχουμε δει..

Φωνή δεν έχουμε ακούσει...

Ένα έγγραφο με κούριερ ήρθε λέει κ αυτό εμπιστευτικό δεν μπορούμε να σας το δείξουμε..

Πιο πιθανό βλέπω να μην έχει ιδέα ακόμα κ ίδιος ο Μυστακίδης ή να μην υπάρχει Μυστακίδης,να ναι κάνας τύπου vpn ...