Η αναζήτηση βρήκε 881 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
30/12 ανακοινώνεται η επιτροπή, 31/12 κοστολογούν το έργο 300,000,000ευρωπουλα, 1/1 ανακοινωνουν ότι πέρασε η προθεσμία και πλέον το πρώτο λόγο για την κατασκευη του γηπέδου θα έχει ο ευεργέτης της τσέπης τους.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Κάθε Πέμπτη ο ΑΝΤ1 θα δείχνει έναν αγώνα; Ποντάρω σε ΠΑΟ ή ΑΕΧ.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Δικοί τους είναι, αλλά ίσως να μην είναι ΜΟΝΟ δικοί τους. Η Cosmote TV πχ τους δείχνει.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Τα λεφτα τα χει πάρει η ΠΑΕ ήδη φίλε μου. Τώρα απ ότι φαίνεται είναι επιλογή της εταιρείας..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε δε θέλει να αγοράσει ομάδα ντε!
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, με τους φίλους
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ...
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Πio σκληρή από αυτή που επιβάλουν οι ίδιοι στους καημένους ακροατές τους; Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερο πράγμα από να ακούς το ράδιο τους ή να διαβάζεις τα νέα προπαγανδιστικά σενάρια του τιμ-χαλκός.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ιδια στιγμη ο Μιμης Μπουζας, ανεβασε ενα ακομη αρθρο γεματο σαλια για τον θεσσαλονικεα, ο οποιος
"γαλουχηθηκε οπαδικα στα τσιμεντα του ναου της Τουμπας".
Κι αναρωτιεμαι εγω με το φτωχο μου μυαλο.
Γεννηθηκε εκτος Ελλαδας.
Μεγαλωσε εκτος Ελλαδας.
Εχει μονιμη κατοικια εκτος Ελλαδας.
Ποτε ακριβως ...
"γαλουχηθηκε οπαδικα στα τσιμεντα του ναου της Τουμπας".
Κι αναρωτιεμαι εγω με το φτωχο μου μυαλο.
Γεννηθηκε εκτος Ελλαδας.
Μεγαλωσε εκτος Ελλαδας.
Εχει μονιμη κατοικια εκτος Ελλαδας.
Ποτε ακριβως ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα σημερινά, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα:
Η πίεση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήδη φέρνει αποτελέσματα. Η διαφοροποίηση 6 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μια τυχαία λεπτομέρεια. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο και ότι η προσπάθεια να επιβληθεί μια λύση-εξπρές, παρακάμπτοντας τον ...
Η πίεση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήδη φέρνει αποτελέσματα. Η διαφοροποίηση 6 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μια τυχαία λεπτομέρεια. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο και ότι η προσπάθεια να επιβληθεί μια λύση-εξπρές, παρακάμπτοντας τον ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεματα που εχουν σχεση με ηθικη και αξιες ΠΑΟΚ ειναι επισης
Να γυρνας και το αλλο μαγουλο οταν πεφτουν τα χαστουκια απανωτα, παραδειγματα πολλα
Να κανεις συμπορευση ποτε με τον εναν και ποτε με τον αλλο εχθρο σου
Να βαζεις τον Κουγια να υπερασπιστει υποθεση του ΠΑΟΚ
Να βαζεις τον Ντελια στην ...