Η αναζήτηση βρήκε 388 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
Τυχαίο θα είναι που ένας παίκτης που μέχρι χθες δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, κάνει δύο like back to back.
Σίγουρα τυχαίο
Μπορεί να είναι ΠΑΟΚτσάκι από μικρός, απλώς τώρα να το ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
[/quote]
14 χρονια στην Α εθνικη, δεν εχει παιξει Ευρωπη ποτε, τακτικη Λαμιας με λιγοτερη ποιοτητα και ευτυχως που ηταν χωριο και δε μπορουσαν να τη βαλουν μεσα γιατι τωρα θα κλαιγαμε.
[/quote]
Μόνο για την ιστορία και συγγνώμη για την επέμβαση η Βολφσμπεργκερ έχει παίξει 5 φορές στην Ευρώπη τα ...
14 χρονια στην Α εθνικη, δεν εχει παιξει Ευρωπη ποτε, τακτικη Λαμιας με λιγοτερη ποιοτητα και ευτυχως που ηταν χωριο και δε μπορουσαν να τη βαλουν μεσα γιατι τωρα θα κλαιγαμε.
[/quote]
Μόνο για την ιστορία και συγγνώμη για την επέμβαση η Βολφσμπεργκερ έχει παίξει 5 φορές στην Ευρώπη τα ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
δε το γνωριζα, ευχαριστω για τη διορθωση. Κοιταξα τις θεσεις που τερματιζε και δε μου φανηκε οτι εβγαινε Ευρωπη
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο χωριό δεν ήταν η βολσμπεργκερ.
Το απέδειξε στο χορτάρι άλλωστε.
Μια νορμάλ ομάδα που κάνει τα στοιχειώδη με ένα πολύ καλό όπως φάνηκε προπονητή που μας κλείδωσε για 195 λεπτά.
Το απέδειξε στο χορτάρι άλλωστε.
Μια νορμάλ ομάδα που κάνει τα στοιχειώδη με ένα πολύ καλό όπως φάνηκε προπονητή που μας κλείδωσε για 195 λεπτά.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να υπενθυμίσω ότι και ο Μειτε έκανε λαϊκ πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν ήρθε τότε
- Παρ 15 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 21 η μπεργκερ βγηκε 2η σε ομιλο γιουροπα λιγκ με ντιναμο ζαγκρεμπ φεγενορντ τσσκα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανέλαβαν ήδη δράσηHayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 20:09 Μόλις είδα Ζαφείρης έκανε like σε μια μπουμπού από Θεσσαλονίκη...Ρε λες ..

- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω υπερβολή να κοιτάτε τα like για να βγαίνουν συμπεράσματα.
Θα μπορούσε να εχει κανει κ πιο παλιά like σε γκολ του ντελια η του πελκα κλπ. Φιλαράκια ειναι εξάλλου.
Εμενα δεν με.αγχωνει τόσο ο Ζαφείρης γιατι απο την αρχή φαίνεται πολυ δύσκολη κ ιδιαίτερη περίπτωση οσο το να ερθει αλλο ενα χαφ ...
Θα μπορούσε να εχει κανει κ πιο παλιά like σε γκολ του ντελια η του πελκα κλπ. Φιλαράκια ειναι εξάλλου.
Εμενα δεν με.αγχωνει τόσο ο Ζαφείρης γιατι απο την αρχή φαίνεται πολυ δύσκολη κ ιδιαίτερη περίπτωση οσο το να ερθει αλλο ενα χαφ ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω εκανα αλλα με φαγανε οι μανατζερ. 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι θα σηκωθω νωρις και επεσα για υπνο απο τις δεκα
μεταξυ υπνου ξυπνιου,στριφογυριζα και ο νους μου στα χαφ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως να οργανώσουμε σαν paokmania καμία ομαδική εκδρομή στους Δελφούς; 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φορουμ πλέον τρομερά εκπαιδευμένο. Θέλετε λύσεις γρίφων? Θέλετε λογιστικά? Θέλετε νομικά? Θέλετε μήπως και κατασκευή γηπέδων? Θέλετε μηπως ανάλυση παικτών? Αυτό δεν είναι φορουμ του ΠΑΟΚ, πανεπιστήμιο είναι 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατάλαβα πάλι άυπνος θα μείνω , ετοιμάζω από τώρα τον καναπέ γιατί θα πέσει παντόφλα

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι θα σηκωθω νωρις και επεσα για υπνο απο τις δεκα
και ξαφνικα μια λαμψη φωτισε το δωματιο
και προβαλε μια ψηλη βιβλικη μορφη
ΥΓ οπως τον εκοψα,ανετα επαιζε 2-3αρι στα νειατα του
και τότε μου ειπε
πρωτα ο δανεικος και μετα ο ...