Αναζήτηση για περισσότερες από 2078 εγγραφές
- Παρ 19 Δεκ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
@katafraktos μόλις πήρα είδηση το θέμα
εξαιρετικό
και πολύ κατατοπιστικό το εισαγωγικό ποστ.
Ναι η λογική λέει euroleague αρα eurocup για την επόμενη χρονιά
και για λόγους δυνατότητας εξελιξης ενός προτζεκτ
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά μου ...
Όλα αυτά μου ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πέτυχει το εγχείρημα του NBA Europe από την πρώτη ημέρα είναι να καταφέρει να βάλει στο νέο προϊόν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα προσεγγίζεις αυτές τις δύο χωρίς να κάνεις σκόντο ή χωρίς να θεσπίσεις ένα ειδικό καθεστώς ένταξης ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνιμες θέσεις και μαλακιες…
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι διαφορετικό ο Μπουένο σε δημόσια τοποθέτηση. Δεν θα ξεχώριζε ΠΑΟΚ και Άρη ενώ πριν από δύο μέρες είχε ραντεβού μαζί τους. Γενικώς, απλά θα σηκωθούμε μια μέρα, αρχές Ιούνη, και θα δούμε αν βρισκόμαστε στην λίστα της euroleague ή του eurocup. Mην περιμένετε να βγει ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το πως απάντησε ο Μπουενο σημασία είχε το ποια ηταν η ερώτηση. Αν αυτη είχε και τις δυο ομάδες, ετσι θα ηταν και η απάντηση. Επίσης σημασία έχει και ποιος έκανε την ερωτηση ποιο μεσο εκπροσωπούσε και αρα ποια συμφέροντα. Η απάντηση κυκλοφορει copy paste στα αθηναϊκά σε στυλ non paper και η ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πετάς στο καναβάτσο απτους τελικούς τους ζαλισμένους βαζελους μαζί με τις σφυρίχτρες τους σε κολασμενο ασφυκτικό παλατάκι κ έπειτα πας κ τους χτυπάς το χέρι το τραπέζι να μπεις με το ζόρι...
Μπορούμε? Δύσκολα... Οφείλουμε όμως να το παλέψουμε
Μπορούμε? Δύσκολα... Οφείλουμε όμως να το παλέψουμε
- Δευ 25 Μάιος 2026, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τοπιο θα ξεκαθαριστει σχετικα γρηγορα τις επομενες δυο εβδομαδες καθως οι ομαδες πρεπει να μπουν στην διαδικασια προετοιμασιας. Απο την στιγμη που ακουστηκε ακομη και πιθανη Ευρωλιγκα με 19 ομαδες (προφανως δεν θα γινει κατι τετοιο, πιστευω ομως πως θα εμπαινε στο τραπεζι συζητηση με 19 safe ...