Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτό με τη μάχη της Τετάρτης, το ποστάρω εδώ στις μεταγραφές το σκεπτικό μου:
ΕΠΡΕΠΕ να φέρουν τον "παικταρά" 3αρι που έχουν κλείσει -και ειναι στην αναμονή- εδώ και 2 βδομάδες, έστω πριν τα τυπικά.
Αφού εδώ έχωσε 200Κ στον ερασιτέχνη (και έγινε μεταγραφή-μπαμ στο Βολεϋ) και σε σχολείο και γενικά ...
ΕΠΡΕΠΕ να φέρουν τον "παικταρά" 3αρι που έχουν κλείσει -και ειναι στην αναμονή- εδώ και 2 βδομάδες, έστω πριν τα τυπικά.
Αφού εδώ έχωσε 200Κ στον ερασιτέχνη (και έγινε μεταγραφή-μπαμ στο Βολεϋ) και σε σχολείο και γενικά ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν είπα να κάνουμε και κατάληψη στα γραφεία στο παλατάκι άμα δεν τους φέρει. Αλλά δεν μπορώ να άκουω για ένα δυο παίκτες λίγο καλύτερους από τους δικούς μας.
Άσε που πιστεύω ότι αφού είναι τόσο κοντά έπρεπε ήδη να δώσει δάνειο ώστε να παρθούνε δύο παίκτες ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
Άσε που πιστεύω ότι αφού είναι τόσο κοντά έπρεπε ήδη να δώσει δάνειο ώστε να παρθούνε δύο παίκτες ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλη φέρε ΛεΜπρόν ή πούλα!
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν όντως με ήττα αποχαιρετάμε την Ευρώπη θεωρώ λάθος του που δεν πήρε ένα - δύο παίχτες ήδη.
Επρεπε να είναι εδώ τουλάχιστον 2 βδομαδες πριν .
Και για να μην παρεξηγηθώ αυτό δεν έχει να κάνει με τον αν τον θέλω να πάρει το μπάσκετ .
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρει το μπάσκετ ίσα ίσα θα χαρώ αν το ...
Επρεπε να είναι εδώ τουλάχιστον 2 βδομαδες πριν .
Και για να μην παρεξηγηθώ αυτό δεν έχει να κάνει με τον αν τον θέλω να πάρει το μπάσκετ .
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρει το μπάσκετ ίσα ίσα θα χαρώ αν το ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ρε παιδιά ποιοι παίκτες είναι δυνατόν να περιμένουν μήνες μέχρι να οριστικοποιηθεί μια ιδιοκτησιακή αλλαγή, ώστε να έρθουν μετά στην ομάδα;
Προφανώς κάποιες ιδέες θα έχουν πέσει στο τραπέζι, σίγουρα κάποιες συζητήσεις κλπ αλλά "κλεισμένοι", δεν έχει νόημα. Αμα ήταν κλεισμένοι θα είχαν ...
Προφανώς κάποιες ιδέες θα έχουν πέσει στο τραπέζι, σίγουρα κάποιες συζητήσεις κλπ αλλά "κλεισμένοι", δεν έχει νόημα. Αμα ήταν κλεισμένοι θα είχαν ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί πόσο σίγουροι είμαστε πως αν ερχόταν παίκτης τη προηγούμενη βδομάδα θα άλλαζε προς το ακόμα καλύτερο την εικόνα?
Στο μπάσκετ θεωρώ και το έχουμε δει , ότι ένας παίκτης προσαρμόζεται πολύ πιο εύκολα στην ομάδα και στο πλάνο σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Ειδικά αν ο παίκτης που πάρεις είναι ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι Nunn, τι Nunnaly. Maybe he is as good as Nunn, but more anally.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
^^ hang this to Louvre
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ζητούνται Μπασκετμπολίστες και κόουτς
Όχι , επιστρέφω εξωτερικό σήμερα.
Δεύτερο μισό Αυγούστου θα είμαι ξανά εδώ, για να μείνω. Μιλάμε τότε για να ξεκινήσω να έρχομαι σταθερά.
Δεύτερο μισό Αυγούστου θα είμαι ξανά εδώ, για να μείνω. Μιλάμε τότε για να ξεκινήσω να έρχομαι σταθερά.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα λέμε Viber.
Αν και θα κρατήσω το τοπικ ζωντανό μετά.
Αν και θα κρατήσω το τοπικ ζωντανό μετά.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ ΟΚ αύριο
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Κατεβαίνει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ ρε βαζέλια...
Γεμίστε το γήπεδο να δείτε τον Κωνσταντέλια.
Για το 3 στα 3 με τους βρικόλακες, για να μεγαλώσει η διαφορά από το γαύρο, για την 8η συνεχόμενη νίκη.
Πάμε να παίξουμε την μπαλάρα μας, να πάρουμε το διπλό και να φύγουμε.
Τρέμουνε.
Γεμίστε το γήπεδο να δείτε τον Κωνσταντέλια.
Για το 3 στα 3 με τους βρικόλακες, για να μεγαλώσει η διαφορά από το γαύρο, για την 8η συνεχόμενη νίκη.
Πάμε να παίξουμε την μπαλάρα μας, να πάρουμε το διπλό και να φύγουμε.
Τρέμουνε.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 01:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Έχω δει στο σκουλικάου το διάσημο Άρης-ΠΑΟΚ με τον σπάθα.. Βασανιστήριο indeed