Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Η αναζήτηση βρήκε 432 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το Ευχαριστω ειναι πολυ λιγο.Να εισαι γερος ρε γιγαντα!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εφερες ξανα την καυλα στο μπασκετ και οδηγησες την ομαδα σε ευρωπαικο τελικο.
Ευχαριστουμε πολυ μεγαλε Χατζο!
Ευχαριστουμε πολυ μεγαλε Χατζο!
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλη μερα πραγματικά. Αλλαζουμε επιτέλους επιπέδο.
… καθησα και ειδα όλη την συνέντευξη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Χατζοπουλου γιατι απομαγνητοφώνημενη δεν αποτυπώνει το συναίσθημα.
Ειναι απλα Αρχοντας και πραγματικά αγαλμα θελει αυτος ο ανθρωπος που μπήκε μπροστά και με την αυτοθυσία του εστρωσε το τμήμα και ...
… καθησα και ειδα όλη την συνέντευξη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Χατζοπουλου γιατι απομαγνητοφώνημενη δεν αποτυπώνει το συναίσθημα.
Ειναι απλα Αρχοντας και πραγματικά αγαλμα θελει αυτος ο ανθρωπος που μπήκε μπροστά και με την αυτοθυσία του εστρωσε το τμήμα και ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να τα λέμε όλα με ΙΒΑΝ στην μπαλλα και ΤΕΛΗ στο μπάσκετ , δυσκολεύει παρα πολύ ο "απελευθερωτικός αγώνας" του αδούλωτου αρειανού λαού
Και ίσως "δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην Β. Ελλάδα" όπως υποσχέθηκε ο Χρύσανθος
Και ίσως "δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην Β. Ελλάδα" όπως υποσχέθηκε ο Χρύσανθος
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να μιλήσει ο ίδιος ο λαός αυτόν περιμένει αλλοιώς ο κάθε Ζντοβτς έρμαιος του κάθε Πετμεζά,
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαμιέται η Ευρωλίγκα που το μόνο που κάνει είναι να φροντίζει τη κονόμα του κλειστού κυκλώματος.
Κατέστρεψαν το μπάσκετ απαξιώνοντας τα εθνικά πρωταθλήματα και στη τελική το ίδιο το άθλημα.
Γαμιέσαι Ευρωλίγκα .
Κατέστρεψαν το μπάσκετ απαξιώνοντας τα εθνικά πρωταθλήματα και στη τελική το ίδιο το άθλημα.
Γαμιέσαι Ευρωλίγκα .
- Τρί 02 Δεκ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ειναι και ο βασικος λογος που δεν θελω να παει ο ΠΑΟΚ εκει, στο κλειστο πρωταθλημα τους που εχει γαμησει ολη την Ευρωπη. Πανε σαν πρωταθλητης BCL μια χρονια σηκωσε το και φυγε ξερωγω γραψτους στα @@ τους, δεν θελω ομως να εχουμε καιμεις κανα 10ετες και να τρωμε στη μαπα τους καταστροφεις του ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
γαμιέται συμφωνώ
εγώ την έχω μποϊκοτάρει από την αρχή
ούτε βλέπω ούτε ασχολούμαι
και κατά την άποψη μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ
ειδικά αυτών που οι ομάδες δεν είναι στην Ευρωλίγκα
δηλ για μένα μου φαίνεται αδιανόητο να παρακολουθούν (άρα να στηρίζουν) την ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι διαλυση στην Ευρωλιγκα. ΤΡΑΓΙΚΗ ιδεα τα κλειστα συμβολαια, κατεστρεψαν single handedly το μπασκετ με μια αποφαση.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έχει για αιχμή τον Κυρ μιμη, και στην διοίκηση Πετσιά ΠΑΟΚ αλλά 80 ετών δεν είναι και πολύ νορμαλ. Θα χάσει και αυτός στην αρχή τα αυγά και τα πασχάλια όπως έχασε και ο ιβαν και θα στρώσει.
3 μέλη διοίκηση. Ο ένας 80 ετών, ο άλλος παιδικός φίλος
3 μέλη διοίκηση. Ο ένας 80 ετών, ο άλλος παιδικός φίλος
- Παρ 05 Δεκ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
προχωράει η νέα κατάσταση στην ομάδα.
Ανακοινώθηκε ο Νικος Μπουντούρης ως GM, με assistant τον Μαργαρίτη (σπουδαίο νέο) και Team Manager τον Γιαννακίδη.
Θεωρώ τα βήματα πολύ σωστά και μετρημένα.
'ανοιξα νέο θέμα για τον Μπουντούρη στην ενότητα ROSTER.
ΥΓ: γεμίσαμε άπειρες σελίδες εδώ για την ...
Ανακοινώθηκε ο Νικος Μπουντούρης ως GM, με assistant τον Μαργαρίτη (σπουδαίο νέο) και Team Manager τον Γιαννακίδη.
Θεωρώ τα βήματα πολύ σωστά και μετρημένα.
'ανοιξα νέο θέμα για τον Μπουντούρη στην ενότητα ROSTER.
ΥΓ: γεμίσαμε άπειρες σελίδες εδώ για την ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Aριστοτέληηηηηηηηη, δεν ξεκινάμε ωραία. καθόλου ωραία. πάρε 2 εξτρα ξένους και μετά αρχίζουμε και συζητάμε για μεταγραφές.