Η αναζήτηση βρήκε 935 εγγραφές
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Άντε με το καλό να τελειώσει ΚΑΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΌΛΟΙ ΟΛΩΝ ΑΛΛΟ ΠΑΕ ΑΛΛΟ ΚΑΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΓΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ, μεγάλη ευκαιρία του τέλη να σβήσει την τεράστια μουτζούρα της αθλιας εισόδου του στα του ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει.....ας ασχοληθούμε ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Eγω χαρηκα που ακουσα τον Γκαρμπαχοθα να λεει οτι η διοργανωση του NBA θα ειναι αρκετα ανοιχτη με δικαιωμα συμμετοχης στους πρωταθλητες των χωρων. Aυτο σου προσφερει μια προοπτικη που αξιζει να επενδυσεις.
Λες να το σκεφτονται να γινει καπως σαν το τσαμπιο σλι; Μακαρι θα πω εγω.
Δεν το ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πριν κλειδώσει το topic να σε ξανα ευχαριστήσω για όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ μας, μας γιατί είσαι ένας απο γειά εμάς κ. Θανάση. Δεν έφερες τίτλους αλλά έφερες όραμα ότι η ομάδα κάποια μέρα θα ορθοποδήσει, έφτασες ένα τμήμα με 100 εισιτήρια να παίρνει 4.450 φέτος και το πηγες τελικό κυπέλλου Ευρώπης ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θανασάρα. Οτιδήποτε και να πούμε για σένα είναι πραγματικά λίγο. Είσαι τεράστιος γιατί σεβάστηκες τον ΠΑΟΚ από την πρώτη σου μέρα. Μέχρι και σήμερα. Είσαι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τα έχεις πολλά κιιλά τα φρύδια σου. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήσουν εσύ ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από εμένα.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως είσαι ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΡασιτεχνη να τον ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δουμε - πρωτον θελω κι ελπιζω να μην εχουμε αυξηση τιμης εισιτηριων φετος. Ενα θεμα το οποιο και συνδεω με τα εισιτηρια διαρκειας του χρονου και τις γενικοτερες τιμολογιακες πολιτικες που θα επελθουν, προσαρμοσμενες πλεον σε νεα δεδομενα (αγωνιστικα και υποδομων)
Επισης θα ηθελα να δω πως ...
Επισης θα ηθελα να δω πως ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Απίστευτα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Το best case scenario έγινε πραγματικότητα! Συμφωνία Ιβαν με ΑΣ για το γήπεδο και ο Τελης στην ΚΑΕ! Εγώ τώρα θέλω να δω τον Τέλη να μιλάει στον λαό του ΠΑΟΚ, να μας δώσει ο ίδιος το όραμα, και να έρθει στο παλατάκι να φωνάξουμε και αυτουνού το όνομα να καυλωσει και ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν δουμε τι παρελαβε και τι παρεδωσε, παιρνει 10 με τονο. Καμια σχεση.
Φευγει πανω στο peak του.
Μεγαλο ενδιαφερον να εαν θα συνεχισει οχι με καποιον τροπο οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα και στον αθλητισμο εν γενει, παραγοντικα.
Φευγει πανω στο peak του.
Μεγαλο ενδιαφερον να εαν θα συνεχισει οχι με καποιον τροπο οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα και στον αθλητισμο εν γενει, παραγοντικα.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε ελεγα στην ζωη μου να κανω τατουαζ τις μερες που γεννηθηκαν τα παιδια μου! Ομως καταλαβα οτι αν κανω τατουαζ μαλλον θα κανω δυο αλλες ημερομηνιες
10.08.2012
Και
27.11.2025
Ημερες απελευθερωσης!! Η πρωτη ηδη ειναι ιστορικοτατη!!!
Ευχομαι το ιδιο ιστορικη να βγει και η δευτερη!!!
10.08.2012
Και
27.11.2025
Ημερες απελευθερωσης!! Η πρωτη ηδη ειναι ιστορικοτατη!!!
Ευχομαι το ιδιο ιστορικη να βγει και η δευτερη!!!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είσαι χθεσινός, ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή. Σίγουρα την αχαριστία την περίμενες, ειδικά από κάτι χαζοχαρούμενους, που σε ανύποπτο χρόνο τους είχες ισοπεδώσει, χτυπώντας το χέρι σου στο τραπέζι και λέγοντας εκείνο το λιτό και περιεκτικό ''θα τους λιώσω''.
Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο ...
Αναλαμβάνοντας, δεν επέτρεψες στο ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεραστιε Θαναση Χατζοπουλε σε ευχαριστουμε για ολα.
Τεραστιε Τσαλοπουλε στρατιωτη του συλλογου σε ευχαριστουμε για ολα.
Τεραστιε Τσαλοπουλε στρατιωτη του συλλογου σε ευχαριστουμε για ολα.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Ευχαριστω ειναι πολυ λιγο.Να εισαι γερος ρε γιγαντα!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...