Εισαι απο τους ανθρωπους που νιωθω περηφανος που ανηκεις στο σωματειο μας Θαναση.Εισαι μαγκας,τιποτα αλλο.
ΠΑΟΚ για παντα.
Η αναζήτηση βρήκε 953 εγγραφές
- Παρ 06 Φεβ 2026, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Λιόλιος
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φλιώνης.freemind έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 15:08 ο ντοκτορας ποιος είναι;
είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα μισόλογα του κάθε φορά
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μαζι σου Θαναση.
Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Θανάσης ...
Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Θανάσης ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3354-conartia-sports-media
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απύθμενο κόμπλεξ αν ισχύει. Και γελούσαμε με τους δίπλα με κάτι τέτοια που έκαναν στον Κουέστα.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφυγε και σημερα στα τελευταια λεπτα?
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επειδή τον σέβομαι, δεν θα τον κράξω.
Αλλά ήδη στο τελευταίο παιχνίδι στο Παλατάκι με τη χάρτινη άκουσα μερικούς που ήταν έξω από τα ρούχα τους.
Οπότε το βλέπω να έρχεται....
Πρόεδρε Βεζυρτζή το έχεις ξανακάνει και ξέρεις τι πρέπει να γίνει.
Κάνε ό,τι πρέπει να γίνει γρήγορα. Για αρχή ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα απ όλα ο ίδιος έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του. Τι μπήκε να κάνει στην ΚΑΕ 80 χρονών; αφού λοιπόν μπήκε, θα τ ακούει όταν το αξίζει, όπως όλοιloft4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:41 Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 04:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά, εννοείται. Στους Flying Eagles παίζει ο Χατζόπουλος και ο γιος του, τζιζ κακά. Κακές παρέες, είναι πολύ κακοί άνθρωποι αυτοί γενικά, κάνουν και εξώδικα διχαστικά, όχι σαν τα δικά μας τα καλά.
Αυτά τα καριολίκια που η δουλειά σου θα σε λέει τι να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου...σε κάτι ...
Αυτά τα καριολίκια που η δουλειά σου θα σε λέει τι να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου...σε κάτι ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο,τι σχετιζεται με την διοικηση Χατζοπουλου παιρνει ποδι. Πρεπει να ειναι πολυ χαλασμενοι που υπαρχουν ακομη παικτες στην ομαδα που υπεγραψαν πριν τον Δεκεμβρη!
Αποφασισαν οτι ο Ζντοβτς δεν μπορει να πιλοταρει την ομαδα προς στους στοχους της αυτην την σεζον. Μονο, δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι αυτοι ...
Αποφασισαν οτι ο Ζντοβτς δεν μπορει να πιλοταρει την ομαδα προς στους στοχους της αυτην την σεζον. Μονο, δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι αυτοι ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτηκα μετα απο 45 χρονια αδιακοπης παρουσιας, να μην ξαναπατησω.
Αλλα μονο η αντιδραση του κοσμου μεσα στο γηπεδο, μπορει να νουθετησει αυτους τους καιροσκοπους.
Αλλα μονο η αντιδραση του κοσμου μεσα στο γηπεδο, μπορει να νουθετησει αυτους τους καιροσκοπους.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Θετικό που θα έρθει από τώρα ο προπονητής.
- Παρ 06 Μαρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
φυσικά μπορείς να διαφωνείς
εγώ μιλάω για το τι θέλω εγώ
δεν θέλω κανέναν που να δούλευε πέρυσι ή φέτος στο Ισραήλ ειδικά αυτοί που δεν θα πεινάσουν και μπορούν να βρούν οπουδήποτε δουλειά
Ακριβώς. Δεν μιλάμε για μεροκαματιάρηδες που παλεύουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. ΜΙλάμε για ανθρώπους ...