Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό, αν και δεν εκπροσωπώ κανέναν, μιας και μου φαίνεται αδιανόητο να νιώθω έτσι μόνο εγώ.
Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.
Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
Η αναζήτηση βρήκε 433 εγγραφές
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Επιτέλους η νυν διοίκηση της ΚΑΕ πρέπει να πάρει θέσει
Εξευτελίζεται η κατάσταση
Εξευτελίζεται η κατάσταση
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά με ενδιαφέρει να βγουν και να πουν ότι ξεχρέωσαν τα χρέη στο δημόσιο.
Το αν χρωστάει στο Σαββιδη ή την Γαλατσοπουλο δε με ενδιαφέρει ας τα βρουν μετά όπου θέλουν.
Κανεις λαθος,μας ενδιαφερει σαν οπαδους σε αυτο που υπεγραψε να ειναι φερεγγυος.Δεν με ενδιαφερει αν χρωσταει στην ιδια ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει "Τελαρος"BWmystis έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:24 Ρε Τελαρε δεν στελνεις ενα μειλ στον Πορτερ Jr μηπως το ξανασκεφτεται?
Μπορεί να υπάρξει οταν και αν, πληρώσει οτι πρέπει
- Δευ 02 Φεβ 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια απογοήτευση από την ΚΑΕ και τον ιδιοκτήτη της αυτές τις μέρες. Τίποτα παραπάνω ουδέν σχόλιο
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι απλα εχεις λεφτα, τι εχεις δεν ξερεις. Πραγματικα δε ξερεις τι εχεις. Αυτα που κανεις τωρα τα κανεις καθαρα και μονο απο εγωισμο.
Αυτο ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
Αυτο ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
- Παρ 06 Φεβ 2026, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Λιόλιος
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο μαλακίες μέχρι στιγμής, δε ξέρω πως μπορεί να διορθώσει την εικόνα του. Σίγουρα το να μην απαντάει και να κάθετε να ξεφτιλίζεται δεν είναι ο σωστός τρόπος. Προσωπικά εγώ που από την αρχή πίστευα σε αυτή την αλλαγή πλέον έχω αρχίσει και αμφιβάλλω αν όντως γίνουν αυτά που διαβάζαμε τόσο καιρό.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φλιώνης.freemind έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 15:08 ο ντοκτορας ποιος είναι;
είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα μισόλογα του κάθε φορά
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μαζι σου Θαναση.
Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Θανάσης ...
Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Θανάσης ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/3354-conartia-sports-media
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
Συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Conartia-ΚΙΝΕΧΟΝ Sports & Media
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την Conartia, αποκλειστικό συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο της KINEXON Sports & Media, ενός εκ ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απύθμενο κόμπλεξ αν ισχύει. Και γελούσαμε με τους δίπλα με κάτι τέτοια που έκαναν στον Κουέστα.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφυγε και σημερα στα τελευταια λεπτα?
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επειδή τον σέβομαι, δεν θα τον κράξω.
Αλλά ήδη στο τελευταίο παιχνίδι στο Παλατάκι με τη χάρτινη άκουσα μερικούς που ήταν έξω από τα ρούχα τους.
Οπότε το βλέπω να έρχεται....
Πρόεδρε Βεζυρτζή το έχεις ξανακάνει και ξέρεις τι πρέπει να γίνει.
Κάνε ό,τι πρέπει να γίνει γρήγορα. Για αρχή ...