Η αναζήτηση βρήκε 943 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Τρί 10 Μαρ 2026, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτα που συνεχιζονται ειναι οχι μονο questionable, αλλα πολυ σημαντικα και προς εξεταση. Και θα πρεπει να μας απασχολει πως θα φτασουμε σε ενα σημειο οπου θα σπασει αυτο το κλειστο γκρουπ "τσαντισμενων εγωισμων" που εχουν μαζευτει στην ΚΑΕ.

Αλλο αυτο ομως, κι αλλο το να μας τρωει ολη την προσοχη ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 09 Απρ 2026, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Μιλώντας για το επετειακό σήμα των 100ετων, πριν λίγο βγήκα βόλτα στο πάρκο στην Νέα Κρηνη να κάνω τα καθιερωμένα σουτακια μου και ο Μαυρίδης γυρίζει ολόκληρη σκηνή με κάμερες και με παιδιά να παίζουν μπάσκετ.

Περιμένουμε να δούμε τι έχουν δημιουργήσει.
από paok-porter1337
Πέμ 09 Απρ 2026, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μιλώντας για το επετειακό σήμα των 100ετων, πριν λίγο βγήκα βόλτα στο πάρκο στην Νέα Κρηνη να κάνω τα καθιερωμένα σουτακια μου και ο Μαυρίδης γυρίζει ολόκληρη σκηνή με κάμερες και με παιδιά να παίζουν μπάσκετ.

Περιμένουμε να δούμε τι έχουν δημιουργήσει.

Δεν κρατήθηκα και πήρα φανέλα Ταιρι ...
από Psaras
Παρ 17 Απρ 2026, 08:47
Jump to forum
Jump to topic

Όχι μόνο. Εξαιτίας του αλησμόνητου αγώνα με την Ρόδο, χάσαμε και την έξοδο στο FIBA Champions League.
Τα έσοδα του FIBA Champions League είναι υπερδιπλάσια του FEC.

Επίσης για τους συνωμοσιολόγους, ο αγώνας με την Ρόδο δεν υπάρχει ούτε στο ERTFLIX ούτε στο κανάλι YouTube της ΕΡΤ ολόκληρος. ΓΙΑΤΙ;
από Michael Scott
Πέμ 23 Απρ 2026, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

ΠΡΕΠΕΙ να τα βρούνε για το γηπεδο μάγκες. Δεν γίνεται αλλιώς... Καλαίσθητο δεν το λες γενικά το παλατάκι, αλλα δεν παύει να είναι το πιο "νεόδμητο" ελληνικο κλειστο και η ακουστική του ειναι υπέροχη. Ήδη με τις παρεμβάσεις Χατζόπουλου το καλοκαίρι η εμπειρία θέασης ειναι δυο επίπεδα πανω απο τα ...
από kataramenos5
Δευ 27 Απρ 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Να βγαλουμε και την ειδησουλα(μαλλον) της ημερας.
Οσοι πηγατε στο Παλατάκι τελευταια πιθανον να προσεξατε καποια χαρτακια με συμβολα (σταυρος μεσα σε κυκλο και ενα νουμερο απο διπλα) κολλημενα σε τοιχους και πατωματα στο πανω διαζωμα.
Αυτα απ οσο ρωτησα αντιπροσωπευουν πιθανον σημεια σταθμης σε ...
από KalamarGiannis
Δευ 27 Απρ 2026, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

δε σας καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε εσείς οι παλιοί gervasio, equalizer, taseos.
Υπάρχει λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο;
Ας κάνει το κάθε τμήμα το καλύτερο δυνατό με τους ανθρώπους που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Οι ίδιοι οπαδοί είμαστε που όπως ...
από dimpaok4
Δευ 27 Απρ 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

προφανως καταλαβαινει,εγω δεν μπορω να αντιληφθω τον λογο για τον οποιο υπαρχει κοσμος που καθε φορα σε κατι ασχημο για καθε τμημα και τον οποιοδηποτε λεει οτι δεν ξερει απο το σπορ του τμηματος που εχει αναλαβει.

το να γνωριζεις και να καταλαβαινεις το σπορ σημαινει οτι πολλες φορες θα κανεις ...
από Taseos
Τετ 29 Απρ 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Θέλω ανακοίνωση αποχαιρετισμού στη φιμπα απόψε. Προτιμώ να παίζω μόνο Ελλάδα άμα είναι να έχω και Ευρώπη αυτά τα κοπρόσκυλα
από Taseos
Τετ 29 Απρ 2026, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Μα αυτό έλεγα μήνες τώρα. Το να πετάξεις τα λεφτά σου είναι το εύκολο. Το πως θα βρεις άκρη με εοκ κεδ και λοιπές δυνάμεις είναι το δύσκολο. Που και πάλι είναι πιο εύκολο από την μπάλα που δεν υπάρχουν κλειδωμένες θέσεις άρα και έσοδα. Θέλει πολλή δουλειά. Μακάρι να βρει τρόπο να τα κάνει . Οπως ...
από icue
Πέμ 30 Απρ 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω η κουβεντα γινεται για το γεγονος οτι στο μπασκετ ναι μεν δεν εχει εσοδα αλλα οτι πληρωσεις τετοια ομαδα θα κανεις. Σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο που μπορεις να πας παρα πολυ ευκολα κουβα οσα και να δωσεις.

Εγω σαν θετικο το βλεπω οχι σαν ευκολια συγκριτικα.
από bane1980
Πέμ 30 Απρ 2026, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Boss χθες κατάλαβες το upgrade που χρειάζεται και σίγουρα θα γίνει, δεν έχω αμφιβολία.
Πιο σημαντικό είναι να κατάλαβες οτι εάν δεν τρίξουν δοντάκια, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη θα αποφεύγεις τις ομορφιές.
Είμαι αισιόδοξος.
από boogeyman77
Πέμ 30 Απρ 2026, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σήμα μπάσκετ

Συμφωνω οτι πρεπει να αλλαξει το σημα, αυτο που ειπες για το 2 φορες ΠΑΟΚ δεν το ειχα προσεξει ποτε αλλα τωρα μου καθεται και μενα στραβο :D . Ωραιο κονσεπτ αυτο που ανεβασες, ειναι λιγο αμερικανια αλλα νταξει καλουτσικο. Αντε να δουμε και τι θα κανουν γενικοτερα για τα 100 χρονια

Ωραίο ( στα ...
από Special 4
Πέμ 30 Απρ 2026, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

@Franky
Να φέρουμε Μυτιληναίο στο βόλεϊ.
Να έχουμε 3 billionaires στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
από palok
Δευ 18 Μάιος 2026, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σήμα μπάσκετ

βάλτε όποιο σήμα θέλετε αλλά φέρτε μια σοβαρή εταιρεία για τη φανέλα. Jordan ή έστω Χ Kobe Bryant :D . Και η adidas κανει πολύ καλές δουλειές πλέον σε ερυθρό αστέρα π.χ.