Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Γήπεδο 20,000 όμως μπορούμε να το γεμίσουμε; Θα μου πεις βέβαια με επιτυχίες και μεγάλη λίγκα θα πηγαίνει πιο πολύς κόσμος αλλά ειλικρινά 12,000 νομίζω θα ήταν το ιδανικό. Θεωρητικά πάντα μιλάμε βέβαια.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Ρατσισμό και Ασέβεια θα την ελεγα εγώ.Taseos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 15:24 Του εύχονται και καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Απίθανο τρολαρισμα
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ποιος κάνει την σκέψη σαν κι εμένα ότι θα ανακοίνωναν τις απολύσεις τον Ιούνιο αλλά το έκαναν τώρα γιατί αποφάσισαν να αυτοαπολυθουν σήμερα;
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Περαστικά τους.
Για μένα είχανε τελειώσει από το καλοκαίρι, όπως και όλοι οι άλλοι πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ, πλην Χατζόπουλου και κάποιων ελάχιστων, που ΔΕΝ πήραν θέση υπέρ του σωστού και του δίκαιου.
Χρησιμοποιήθηκαν και πετάχτηκαν σα λεμονόκουπες, όπως τους άξιζε.
Αυτοί και μόνο φταίνε, όχι ο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Δυστυχως ο Βεζυρτζης βρεθηκε στα γεραματα του να παιζει τον ρολο του "αυτοφορακια" κατι που δεν αξιζε για την προσφορα τοσων ετων στο μπασκετικο τμημα...
Εξυπνος ανθρωπος ειναι επρεπε να το καταλαβει,μαλλον το καταλαβε αργα εξου και η παραιτηση...
Εξαλου τα χρονια περασαν,οσο θρυλος κι αν ειναι ...
Εξυπνος ανθρωπος ειναι επρεπε να το καταλαβει,μαλλον το καταλαβε αργα εξου και η παραιτηση...
Εξαλου τα χρονια περασαν,οσο θρυλος κι αν ειναι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πολύ θετικό που βλέπω στον Τέλη (πέραν από το προφανές οικονομικό) είναι ότι δείχνει να δίνει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες, όπως έκανε και ο Ιβάν.
Ακόμα και εδώ στην Αθήνα πολλά παιδιά ταυτίζονται με τον Κωνσταντέλια, οι γάβροι με τον Μουζακίτη, οι βάζελοι έχουν μείνει στον Φωτάρα.
Εδώ και ...
Ακόμα και εδώ στην Αθήνα πολλά παιδιά ταυτίζονται με τον Κωνσταντέλια, οι γάβροι με τον Μουζακίτη, οι βάζελοι έχουν μείνει στον Φωτάρα.
Εδώ και ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώστα κ εσύ βρε μαλακα τα δύο εκατομμύρια, δώστα να πάνε να γαμηθουν.
Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.
2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.
2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Kostas Chalvatsiotis
3 ώρ.
·
NEWS ALERT 1 για ΚΑΕ ΠΑΟΚ #paokbc... Με εντολή Τέλη Μυστακίδη, απέκτησε ήδη θυγατρική αναπτυξιακή ομάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ...Δυτική Θεσσαλονίκη: είναι η ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα (ανδρικό, εφηβικό και παιδικό, με τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης να ...
3 ώρ.
·
NEWS ALERT 1 για ΚΑΕ ΠΑΟΚ #paokbc... Με εντολή Τέλη Μυστακίδη, απέκτησε ήδη θυγατρική αναπτυξιακή ομάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ...Δυτική Θεσσαλονίκη: είναι η ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα (ανδρικό, εφηβικό και παιδικό, με τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης να ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αγραβανης
παικτικα και συμπεριφορικα.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντρει Στογιακοβιτς για ψησιμο μιας χρονιας.
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Νικολαΐδης (Μαρουσι) in, Φιλιος out
Γκαλβανινι (Ροδος) in, Σλαφτσακης out
Τσαλμπουρης (Πανιώνιος) in, Moore out
Και ποιοτική αναβάθμιση, και περισσότεροι Έλληνες στο rotation
Mονο η σκεψη της αλλαγης του Moore με τον Τσαλμπουρη με τρομαζει.
Ο Αμερικανος ειναι ισως ο μονος που παιζει ποστ και ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα έπρεπε να διώξω ψηλό με βάση τις φετινές επιδόσεις πρώτα Τζόουνς θα σκεφτόμουν και μετά Μουρ.Δεν είναι κακός ο Τσαλμπούρης αλλα ποιοτική αναβάθμιση σε σύγκριση με τον mr. Double Double δεν θα τον έλεγα.