Η αναζήτηση βρήκε 155 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ας σταματήσει τώρα αυτό το οφ τοπικ παραλήρημα που κρατάει κάνα διήμερο
από Mitsospaoki4
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Επείδη έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα του τόπικ και σε αυτό ευθύνομαι και εγώ από χθες, παρακαλώ να βάλουμε μια τελεία εδώ και να γυρίσουμε στο νοήμα του τοπικ και ας αφήσουμε τις ταμπακιέρες και τις κυβερνήσεις.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, καλή καρδιά και ελπίζουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές ...
από pavlos06
Τρί 14 Οκτ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Gilipoule θα ηθελα μια ειλικρινη απάντηση αν μπορεις γιατί έχεις πάρει αμπάριζα τα τοπικ.

Αρχικα θα παραδεχτώ ότι χωρίς να το θέλω είμαι σαββιδόσκυλο και λουτσεσκόσκυλο. Μετά από τόσα χρόνια τους θεωρώ και τους δύο μέλη της οικογένειες καθώς πρόσφεραν σε κάποιον της γενιάς μου (30-40) χαρές που δεν ...
από Mitsospaoki4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Πρόεδρε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα είσαι για πάντα στην καρδιά κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ.

Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
από diniko800
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει και δικαιουται να εινσι ο επομενος Προεδρος του ΑΣ.

Ισοβια ΠΑΟΚ, ισοβια στον ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ.
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.

Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.

Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
από john4serres
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Γίγαντα, μείνε στον ΠΑΟΚ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
από Montrealiotis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
από alexgarcia6
Τρί 18 Νοέμ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Ε καλα νομιζω τιτλοι και πρωτοσελιδα θα παιξουν οταν επισημοποιηθει δλδ οταν εγκριθει απο ΕΕΑ
από leomatos88
Τετ 19 Νοέμ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Ως μη θετικά διακείμενος προς το νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, οφείλω να πω τα εξής.
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
από Odi
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχω δει ποτέ στον σύλλογο.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπο του Θανάση Χατζόπουλου.

Μακάρι να τον δούμε πρόεδρο στον ΑΣ. Μακάρι.
από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,δε πρεπει με τιποτα να φυγει απο τον συλλογο.Αν δε τον "θελουν" στη ΚΑΕ ,βαλε τον στη ΠΑΕ -φυσικα να θελει και να μπορει εννοειται-.

Καλέ όλα αυτά αλλά ο Χατζόπουλος έχει μια εταιρία δική του να τρέχει με πολύ καλά στοιχεία δημοσιευμένα, δεν ξέρω αν θα ήθελε ποτέ να κάνει τον ...
από Friedrich von Friedhof
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορούσαμε να πούμε και δυο λογάκια για τον κύριο Θεσσαλονικεύς που εδώ και τρεις μήνες εμφανίζεται ως αγοραστής της ΚΑΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ ως δάνειο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα όπως πρέπει και να μη χρειάζεται να παίρνει τα παιχνίδια με την ψυχή στο στόμα? Η μήπως ...
από Stelios Bagios
Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πει κανείς για σένα πρόεδρε, έχεις κάνει θαύματα.
Σεβασμός, ευχαριστώ, κι ελπίζω να παραμείνεις ενεργός στα του ΠΑΟΚ.