Η αναζήτηση βρήκε 433 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26

Μολις παρελαβα το επετειακο μου καρτελακι.
Θα τοποθετηθει σε περιοπτο μερος.
:opaokara: :nairepaok: :pano:
από KalamarGiannis
Πέμ 09 Οκτ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

όταν έχεις τελείως άλλη οπτική γωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να αντιληφθείς τι σου λέει ο άλλος.
Αυτό ισχύει μάλλον και για τους δυο μας. Δε σε καταλαβαίνω και δε με καταλαβαίνεις.

Ας ξαναπώ: ας έρθει ΚΑΠΟΙΟΣ (δε με νοιάζει ποιος, προτιμώ να ναι ΠΑΟΚτσής και σίγουρα δε θέλω να ναι κάνα κάθαρμα σαν ...
από Taseos
Παρ 10 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς πάντως αύριο θα μαστε εκεί για τον θανασαρα. Καλώς να ορίσει και ο τελης άμα θέλει να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ. :opaokara:
από Mitsospaoki4
Κυρ 12 Οκτ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε διαβάσει εδώ μέσα για τον Μυστακίδη ότι είναι Αρειανός, πιόνι της ΝΔ, άνθρωπος του Μαρινάκη, οικονομική φούσκα κλπ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην τον γουστάρετε και να είστε εκνευρισμένοι και με τα γεγονότα του γηπέδου (στα οποία εξίσου ευθύνες έχει και ο ΑΣ και η ΠΑΕ), αλλά ...
από Dimitrisou
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ. Κρίμα.

Κρίμα να βγαίνει από όλους τους δημοσιογράφους της ΠΑΕ οτι υπάρχει θέμα κεφαλαίων και μετά να βγαίνουμε σαν παιδάκια να λέμε οτι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυρ Κυρ.

Κρίμα να ξεχνάμε οτι η ΠΑΕ τηρούσε τρία χρόνια σιγή ιχθύος για τη Νέα Τούμπα ακριβώς λόγω απολύτως κατανοητών ...
από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Εντελώς φιλικά, πλέον δε βγάζει κανένα νόημα το θρεντ.
από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο, ας μιλήσουμε 5-6 σελίδες για το Σαββίδη, τη ΝΔ και το Μαρινάκη στο νήμα του μπάσκετ. Δεν έγινε κατανοητό τις πρώτες 20 φορες
από KalamarGiannis
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

OK παιδιά, κουράσαμε. Πρώτος εγώ αλλά κι άλλοι μερικοί. Είπαμε πως τα βλέπουμε.
Ας συνεχίσει το νήμα της Διοίκησης επί των πραγματικών γεγονότων της αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό και ίσως τη Διοίκηση.
(από την αρχή έπρεπε να κρατήσουμε μακριά τα θέματα της Ν.Τούμπας, ΑΣ , ΝΔ κτλ , πολύ μακριά ...
από Equalizer
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Ας σταματήσει τώρα αυτό το οφ τοπικ παραλήρημα που κρατάει κάνα διήμερο
από Mitsospaoki4
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Επείδη έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα του τόπικ και σε αυτό ευθύνομαι και εγώ από χθες, παρακαλώ να βάλουμε μια τελεία εδώ και να γυρίσουμε στο νοήμα του τοπικ και ας αφήσουμε τις ταμπακιέρες και τις κυβερνήσεις.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, καλή καρδιά και ελπίζουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές ...
από pavlos06
Τρί 14 Οκτ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Gilipoule θα ηθελα μια ειλικρινη απάντηση αν μπορεις γιατί έχεις πάρει αμπάριζα τα τοπικ.

Αρχικα θα παραδεχτώ ότι χωρίς να το θέλω είμαι σαββιδόσκυλο και λουτσεσκόσκυλο. Μετά από τόσα χρόνια τους θεωρώ και τους δύο μέλη της οικογένειες καθώς πρόσφεραν σε κάποιον της γενιάς μου (30-40) χαρές που δεν ...
από Mitsospaoki4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Πρόεδρε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα είσαι για πάντα στην καρδιά κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ.

Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
από diniko800
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει και δικαιουται να εινσι ο επομενος Προεδρος του ΑΣ.

Ισοβια ΠΑΟΚ, ισοβια στον ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ.
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.

Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.

Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
από john4serres
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Γίγαντα, μείνε στον ΠΑΟΚ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.