250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Υπαρχει ανοιχτη θεση βοηθου γεωπολιτικου αναλυτη στον ΑΣ!κανε αιτηση 
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά τα εκατομυρια ρε παιδιά που πετιουνται.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι ονειρεύονται μαγαζάκια για τα παιδιά τους, ένα γυραδικο, ένα προπο, ένα μανικιούρ πεντικιούρ για το κορίτσι, όλο και κάποιος θα θέλει πριν από ένα ματς μια περιποίηση. Άλλοι μπορεί να θέλουν δίπλα στον σύνδεσμο να έχει κι ένα καφέ, δικό μου σου του κλπ... Επενδυτικά μυαλά...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτά τα γατάκια του ερασιτέχνη είναι ότι πρέπει κάποιος να είναι αυτοκτονικα ηλίθιος για να κάνει μετωπική επίθεση σε έναν άνθρωπο που ως ξένος σε μια χώρα κατάφερε μέσα σε μια 5ετια να γκρεμίσει ένα τεράστιο σύστημα που μέχρι τότε όχι μόνο δεν τολμούσε κανείς να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φοβουνται γιατι εχουν πλατες, επισης ειναι ξεκαθαρο οχι μονο η προτίμηση αλλα και οτι υπαρχουν πιθανότατα δεσμεύσεις στην άλλη πλευρα. Σ αυτο κανενας μυστακιδης δεν φταιει, αν δεν θες να τρυπηθεις δεν τρυπιεσαι.
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Χορτασαμε απο καλο τπυ ΠΑΟΚ πια.. Σταματηστε να βοηθατε ρε για να γινει το γηπεδο, φτανει τοσος αλτρουισμος
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
........Αγαπημένο μου χελιδονάκι πες μου σε παρακαλώ τι βλέπεις κάτω στη μεγάλη πολιτεία;
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αγαπημένο μου σημείο στο μνημόνιο-παρωδία πάντως είναι στο 3.2
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 03:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι σε ευεργέτη/μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αλλά ούτε σε τυχαίο περαστικό με επώνυμο Σκορδοπούτσογλου θα δίνανε τέτοιο μνημόνιο για ανάθεση έργου.
Σε ποιον Μυστακίδη να βάλουν να υπογράψει τα ιδια; Με αυτόν που εν κρυπτό σε χρόνο dt και χωρις επιστημονικές επιτροπές υπέγραψαν την ανεπίσημη παραχώρηση του ...
Σε ποιον Μυστακίδη να βάλουν να υπογράψει τα ιδια; Με αυτόν που εν κρυπτό σε χρόνο dt και χωρις επιστημονικές επιτροπές υπέγραψαν την ανεπίσημη παραχώρηση του ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πως ξέχασαν να βάλουν τον όρο ότι ο ασ θα παίρνει και 20% από τον τζίρο όλων τον επιχειρήσεων της οικογένειας Σαββίδη και την αποκληστικη κυριότητα μετά την αποπεράτωση του προβλήτα του λιμανιού.
Και κάτι που μου έκανε εντύπωση. Η εταιρεία ειδικού σκοπού λέει, πρέπει να αποτελείται από μέλη ...
Και κάτι που μου έκανε εντύπωση. Η εταιρεία ειδικού σκοπού λέει, πρέπει να αποτελείται από μέλη ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Την καλημέρα μου σε όλους,
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
H αρχή της αντίδρασης του λαού μας ας γίνει από αυριο στο γήπεδο με πανώ και συνθήματα.
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν ...
Βεβαια ειναι χοντρόπετσα τα ατομα αυτά και πολλα τα συμφέροντα, αλλά θα ειναι μια αρχή.
Σημαντικό όπως και αυτό που ειπε ο Πετρουλάκης εχθες, να ανοίξει η διαδικασία εγγραφής, τουλάχιστον για αυτούς που εχουν ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι από σας ρε παιδιά γελάτε με τα όσα συμβαίνουν ή με τα όσα πρόκειται να συμβούν. Δεν το λέω επικριτικά. Εγώ πονάω. Πολύ. Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης ...
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης ...