Η αναζήτηση βρήκε 283 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

25 χρόνια δεν βρήκε λύση για την ΚΑΕ ο κοιμάμαι 3με 5 αλλά μόλις ο κυρ κυρ είπε να βάλει και το κράτος να πιέσει ο ας , βρήκε επενδυτή όχι για να βάλει 1-2 εκ στην ΚΑΕ τον χρόνο αλλά 200 για γήπεδο. Είναι να μην είσαι αστραπεας
από navigator11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος θέλει να τυγχάνει σεβασμού δεν τον παίρνει να έχει ύφος ... ξεβλαχευτή κωστόπουλου με το καλημέρα. Just saying.
από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Ε πες το ρε αδερφέ τόση ώρα να συννενοηθουμε .
Έκανε την μλκια ο ΚΚ βρήκαν τον μυστα σε ένα βράδυ
Κάνανε ένα ΜοU στα μπαμ χωρίς καμία ισχύ.
Μετά τους είπε ο ιβαν θα το κάνω εγώ τελικά άλλαξα γνώμη .
Τον είπαν εννοείται εσένα θέλουμε ηθικά κυρίως.
Βάλανε μια 5μελη επιτροπή με 3 άτομα γιατί ήταν ...
από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Στο εξωτερικό μένεις;
Τελειώνει όπου ναναι
από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
από embuji
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
καμπαμαρουδης;
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Λέω τον γιο μου δεν θα γίνει γήπεδο στη τούμπα. Και μου λέει πρωτάθλημα θα παίρνουμε; Τον άκουσε ο μεγάλος γιος και γελούσε. Τα καλύτερα έρχονται είτε στη τούμπα είτε αλλού. Ομαδάρα να έχουμε
από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
από navigator11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

από Maklaz
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε τα 250 του Μυστακίδη δια 3 μας κάνουν 83.33 .

Με 83.33 θα μας έκανε γήπεδο ο μπατιρης;
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε

Αδερφε μου ...
από renegade
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

από Amsterdamer_87
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

από sourmenetes
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Κλείδωνει μέχρι να καθαριστει