Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μια προσφυγική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό των οπαδών σήμερα είναι εκτός της χώρας, δεν μπορεί να περιορίζεται ούτε να προσδιορίζεται από μια τοποθεσία.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι κάποια βασικά για τους συμφορουμιτες.
Α) Οι σύνδεσμοι και ειδικά η 4 έχουν συνδεθεί με την απομάκρυνση Παντελάκη, τον ερχομό Βουλινου και τη στήριξη στον Βουλινο. Ο γνωστός μεγάλος σύνδεσμιτης Νικόλας έφαγε ξύλο από άλλους συνδεσμιτες, όταν εκδιώχθηκε ο Βουλινος από ευτυχώς αυτή τη φορά ...
Α) Οι σύνδεσμοι και ειδικά η 4 έχουν συνδεθεί με την απομάκρυνση Παντελάκη, τον ερχομό Βουλινου και τη στήριξη στον Βουλινο. Ο γνωστός μεγάλος σύνδεσμιτης Νικόλας έφαγε ξύλο από άλλους συνδεσμιτες, όταν εκδιώχθηκε ο Βουλινος από ευτυχώς αυτή τη φορά ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο για σήμερα (ελπίζω).
Από ένα ξεκάθαρο κακό μπορεί να βγει το μεγαλύτερο καλό.
Η ΕΝΌΤΗΤΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας που θα διώξει τους Εφιάλτες και τους Νενεκους από
τον ΠΑΟΚ μαζί με τους "αορατους"
ηγετες και ηθικούς αυτουργούς.....
ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλος!
Το γήπεδο μας είναι σαν ...
Από ένα ξεκάθαρο κακό μπορεί να βγει το μεγαλύτερο καλό.
Η ΕΝΌΤΗΤΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας που θα διώξει τους Εφιάλτες και τους Νενεκους από
τον ΠΑΟΚ μαζί με τους "αορατους"
ηγετες και ηθικούς αυτουργούς.....
ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλος!
Το γήπεδο μας είναι σαν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Ε όχι φίλε, εδώ μέσα πολλοί ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
είναι ολοφάνερο από την πρώτη στιγμή ότι οι του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχιζει και ξεφεύγει το πράγμα.
Ξεκινώντας απο τα απλα , βασικά, όταν κάνεις διαπραγματεύση κοιτάς τι δίνεις και τι παίρνεις.
Ο ΑΣ δίνει ένα οικοπεδο, το οποιο στην τελική μπορεί να μην και το μοναδικό στο οποιο μπορεί να γίνει το γήπεδο.
Η οποια υπεραξία του γηπεδου, του ονόματος, ειδικά στη ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Προδοσία, προδοσία , πουστιά μεγάλη, στήσιμο , τρύπημα .
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...