Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
ΑΣιτες ρουφιανοι ενα πραγμα να ξερετε...ουτε τη χαρα θα μας την παρετε , ουτε την καυλα να βλεπουμε την ομαδα, ουτε μαζι μας στα πανηγυρια θα ειστε και κυριως ΜΑΚΑΡΙ να μην ξανα πατησετε ουτε στο ενα χλμ απο την Τουμπα..
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπαίνουν εδώ δεν τους νοιάζει είναι ΠΑΟΚ μόνο στο μπάσκετ
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κριμα για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας ολα αυτα...
Μακαρι να μην επηρεασθεί το ποδοσφαιρικο τμημα...
Με αυτους τους αλλαγμενους? ) ορους του Α.Σ.....εχουν συνήδειση αυτοι? Θα μπορουν να κοιμηθούν ήσυχα την νύχτα?
Μακάρι όλο αυτο, να βγει σε καλό για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Μακαρι να μην επηρεασθεί το ποδοσφαιρικο τμημα...
Με αυτους τους αλλαγμενους? ) ορους του Α.Σ.....εχουν συνήδειση αυτοι? Θα μπορουν να κοιμηθούν ήσυχα την νύχτα?
Μακάρι όλο αυτο, να βγει σε καλό για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που πέρασα αρκετά χρόνια σε δυνατές στιγμές του οπαδικού κινήματος στην 4Α, η Θ4 έχει το 100% της ευθύνης για το πάρτι που γίνεται στην πλάτη του οργανισμού.
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να ...
Ας βγάλουν ανακοίνωση πάλι περί ουδετερότητας ή βιασύνης και να στηρίξουν τους μπεκιαριδες και πετμετζαδες.
ΥΓ:
Το ΠΟΚ πρέπει να ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου
Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
Μια απο τα ιδια και εγω..
Αν δεν υπηρχε αυτο το κολλημα με την Τουμπα,το νεο γηπεδο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμασταν σε εποχές που οι οπαδοί ήταν οπαδοί και όχι υπαλληλισκοι που πέφτουν στα 4 με ένα 20ρικο και ξεφτιλιζουν ιστορικους συνδέσμους, αυτά τα κοπρόσκυλα δε θα μπορούσαν να κυκλοφόρησουν στη Θεσσαλονίκη και θα είχαμε και μερικές επισκέψεις σε σπίτια. Αλλά οταν εισαι πιανόλα δεν κοιτάς το καλό ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φετινο τρυπημα ειναι αντιστοιχο με την και καλα πολυ ιδιοκτησια...τοτε χασαμε ενα πρωταθλημα..φετος αν γινει καμια μαλακια κ επηρεαστει το αγωνιστικο , τραβατε να κρυφτειτε μπουρδελα..
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτειτε να μην ειχε επικρατησει το "καλο" μνημονιο, με ψηφους 7-6.
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?
Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.
Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ο Μυστακίδης, το πρόβλημα είναι ο ΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη μπορεί να ήταν καλύτερα από ότι με τον Ιβάν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεφτιλισμένε Α.Σ.
Ξεφτιλισμένε πρόεδρε του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενη νομική σύμβουλος του Α.Σ.
Ξεφτιλισμένα τσιράκια του προέδρου του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενοι εντολοδόχοι
Ντροπη να αυτόκαλείστε η μάνα του συλλόγου.
Ντροπη να κυκλοφορείτε και να κάνετε δηλώσεις στον γιωργαρο (Μίνος) ότι ναι αυτός θα το κάνει ...
Ξεφτιλισμένε πρόεδρε του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενη νομική σύμβουλος του Α.Σ.
Ξεφτιλισμένα τσιράκια του προέδρου του Α.Σ.
Ξεφτιλισμενοι εντολοδόχοι
Ντροπη να αυτόκαλείστε η μάνα του συλλόγου.
Ντροπη να κυκλοφορείτε και να κάνετε δηλώσεις στον γιωργαρο (Μίνος) ότι ναι αυτός θα το κάνει ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Ιβαν που να ήξερες ότι όταν πλήρωνες τόσο ακριβά αυτό το τσάι και βοήθησες τόσους που να ήξερες ότι θα έχεις τέτοιο πόλεμο.Τα τελευταία χρόνια χαμογελάμε χάρη σε σένα αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν …είναι αυτοί που θέλουν να πέσει η ομάδα πάλι στη μιζέρια.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτησω κατι σημαντικο,οι εκλογες στον Α.Σ. ποτε γινονται;
Ισως κ η πλευρα Ιβαν να θελει να το τρεναρει μεχρι να φυγουν αυτα τα ****** απο το Δ.Σ. του Α.Σ.
Υ.Γ. τα αστερακια τα εβαλα μονος μου για να μη φαω μπαν.
Ισως κ η πλευρα Ιβαν να θελει να το τρεναρει μεχρι να φυγουν αυτα τα ****** απο το Δ.Σ. του Α.Σ.
Υ.Γ. τα αστερακια τα εβαλα μονος μου για να μη φαω μπαν.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε αει σιχτιρ κοπροσκυλα του ΑΣ, δεν θα μας διώξετε εσεις απο την τουμπα, εσεις θα φύγετε νύχτα, τομαρια!!
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Ιβαν που να ήξερες ότι όταν πλήρωνες τόσο ακριβά αυτό το τσάι και βοήθησες τόσους που να ήξερες ότι θα έχεις τέτοιο πόλεμο.Τα τελευταία χρόνια χαμογελάμε χάρη σε σένα αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν …είναι αυτοί που θέλουν να πέσει η ομάδα πάλι στη μιζέρια.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ ...