Η αναζήτηση βρήκε 274 εγγραφές

Return

από vs40
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Να συμπληρώσω ξανά ένα λάθος που πολλοί κάνουν λέγοντας πιάσαμε πάτο, άρα χειρότερα δε γίνεται. Μια χαρά γίνεται όταν όλα μένουν στον αυτόματο πιλότο. Έζησα Κοβεντρυ (ευτυχώς έφυγα Σκωτίακαι σώθηκα), την πόλη των τσαβζ, περπατάς στο δρόμο και κάθε στιγμή πρέπει να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου μήπως ...
από vs40
Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Άλλη μια σφαγή. Να στηρίξουμε όλοι την πονεμένη τώρα που μας χρειάζεται :lol:
από vs40
Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Μας κορόιδευαν οι χάρτινοι όταν μιλούσαμε για κόπωση και τραυματισμούς. Ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει επανέλθει και ρίξαμε 3-0 ενώ αυτοί γκελάρανε.

Κλάμα η χάρτινη όλοι να στηρίξουμε τους πονεμένους και κατατρεγμένουν από τη διαιτησία. Πλέον περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε αγωνιστική είναι να μαθαίνουμε ...
από vs40
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Στην εκπομπή που φιλοξενείται ο Χαστάς για το μεροκάματο, δολοφονήθηκε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και αυτοί το πήγαν το θέμα ότι ο ΠΑΟΚ βάσει κανονισμού (επίθεση σε δημοσιογράφους λένε ότι έχουν φωτογραφικό υλικό, βίνεο κλπ) πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και αφήσαν να εννοηθεί αφαίρεση βαθμών και ότι αν ...
από vs40
Πέμ 19 Μαρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Τι π@παριές λένε να δικαιολογήσουν την εικόνα της χάρτινης ρε οι τύποι; Τους παίρνει μια ομαδούλα clean sheet που αν επαιζε η Τσελιε με την Κιφησιά, η Κιφησιά θα ήταν το φαβορί. Ούτε τζόκιν μπορούν να κάνουν οι Σλοβάκοι. Ήρθε εξ ουρανού το 0-2 και μπήκαν οι φουκαράδες με μια νοοτροπία 'ούτε του ...
από vs40
Παρ 20 Μαρ 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω αυτό που λέω πάντα όσον αφορά το ροτεισον. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος της αεχ να μην κάνει, ειδικά μετά από σκορ 0-4. Ήθελε 6 νέα πρόσωπα και παίκτες που θα είχαν κίνητρο. Δεν ήταν παιχνίδι για τον Γιοβιτς που μπήκε στο ματς έχοντας φάει 3 πιτογυρα. Η χάρτινη δεν ήταν επιβαρυμενη όπως ο ΠΑΟΚ ...
από vs40
Παρ 20 Μαρ 2026, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

Ανακούφιση που ο ΠΑΟΚ παίζει ένα ματς την εβδομάδα, αλλά μου λείπει πολύ. Χθες άντεξα να δω 55 λεπτά τη χάρτινη και δεν την πάλευα να δω ούτε δευτερόλεπτο μετά τον βαζελο. Πολύ βαρετό ποδόσφαιρο παίζουν.

Είχα προβλέψει πριν 1.5 μηνα ότι οι δυνάμεις μας θα έχουν επιστρέψει με το Βόλο, ήδη φάνηκε από ...
από vs40
Κυρ 22 Μαρ 2026, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

Έχουμε κατοχή πάνω από 80% και χαζοφέρνουμε. Ο Ντέλιας σήμερα λες και κάνει ζέσταμα είναι. Στα βίντεο των προπονήσεων περισσότερο πάθος έχει. Τάισον εκεί που λες πάει να γίνει φάση, παγώνει το ρυθμό πίσω στον Οζντόεφ, και ο Οζντόεφ με τη σειρά του πάσα στον αντίπαλο και κοντέψαμε να το φάμε ...
από vs40
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Υπάρχει έστω ένας που να μπορεί να μου πει γιατί έμεινε ο Λέβρεν 98 λεπτά μέσα;;;

Ακόμη και επιθετικά για το γκολ, ο Ιταλός είναι καλύτερος. Βάλε έστω στο 80 Μύθου και Βολιάκο. Έβαλε Καμαρά να γυρίσει ματς :lol: ;

Πραγματικά δεν έχω λόγια για το σημερινό. Δεν ήταν απλά κακό κουτσάρισμα, αλλά ...
από vs40
Παρ 27 Μαρ 2026, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ψάχνουν να βρουν ένα σύστημα φτάνει να μη χωράει ο Ντελιας σε αυτό. Τι κομπλεξικοί παπ@ρες
από vs40
Κυρ 05 Απρ 2026, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Ο λαος του ΠΑΟΚ μετά τα χίλια δεινά που πέρασε επί εποχής Κόκκαλη και πιο πριν φυσικά, η Ευρωπαϊκή μακρά τιμωρία, είχε εναποθεσει τις τελευταίες του ελπίδες στο Ζαγοράκη. Ήμουν τότε Κατερίνη στην πατρίδα μου, σταθερά με διαρκείας, δε χάναμε αγώνα. Όλος ο κόσμος ήταν κ@βλωμενος. Ο βλαξ όμως ο ...
από vs40
Κυρ 05 Απρ 2026, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

΄\Εχουμε καλή σχετικά κυκλοφορία, όμως έπρεπε να είμαστε πιο άμεσοι, να επιχειρήσουμε και μερικές σέντρες. Στην τελική γιατί να έχεις μέσα Γιερεμέγιεφ, που είναι αργός αν δεν τροφοδοτείται;
από vs40
Κυρ 05 Απρ 2026, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ούτε του παππά που δεν πήρε από νωρίς χαμπάρι τον αχάμπαρο διαιτητή ο βάζελος, και δεν είχαμε τραυματισμούς σήμερα...

Ο λαός του ΠΑΟΚ αν κάνει ότι και το 2024, το σηκώνουμε. Αν συνεχίσουμε νωχελικά, ας πάρουμε το κύπελλο έστω. Πολύ κυριλλέ γίναμε όμως...
από vs40
Κυρ 05 Απρ 2026, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ας σφίξουν λίγο οι κώλοι και να πάμε να πάρουμε διπλό στη χάρτινη. Σιγά την άεχ που θα τη φοβηθούμε κιόλας. Ο καλός ΠΑΟΚ πρέπει να εμφανιστεί ξανά και μαζί το διπλό. Χρειαζόμαστε ένα ταρακούνημα να ξυπνήσουμε.
από vs40
Κυρ 05 Απρ 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Ο Μύθου έδωσε νίκες σε ντέρμπι και πολύτιμη πρόκριση κυπέλλου, για να χάσει τη θέση του από το Γιερεμεγιεφ. Πριν γίνει η μεταγραφή τα λέγαμε εμείς οι κακοί που δεν αγαπάμε τον Λουτσεσκου φανατικά και μας έλεγαν έρχεται για 3ος να μην καπελωσει το μικρό. Ε λέω για 3ος μια χαρά είναι. Η ιστορία όμως ...