Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές

Return

από vs40
Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μπράβο στην ομάδα, σημαντική νίκη και ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Κένυ.

Η είσοδος του Ντέλια έδωσε πνοή στην ομάδα, αλλά θα πω και του Μύθου. Το παιδί έκανε περισσότερα σε 5 λεπτά από ότι ο Γιερεμέγιεφ στα 85 λεπτά, που χάλασε αρκετές επιθέσεις. Ελπίζω ιεραρχικά να επιστρέψει ο Μύθου ως 2ος ...
από vs40
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αντε πάει και αυτό το ματς με μια πολύ σημαντική νίκη. Πραγματικά άλλος ΠΑΟΚ με την κανονική τριπλετα πίσω από το φορ. Μακάρι με το γαυρο να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες κλειδιά. Σήμερα πάρα το γκολ του Μπαμπα, δε μου άρεσε καθόλου, εμφάνιση κατώτερη από την εικόνα που έχει ο Τέιλορ τελευταία. Με ...
από vs40
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Κακή εμφάνιση ναι. Καμία όμως εύνοια διαιτητική σήμερα. Φέτος ο ΠΑΟΚ συνολικά έχασε πόντους από τη διαιτησία σε αντίθεση με τους πονεμενους του ποκ. Και οι 3, και ειδικά η κλαψιαρα χάρτινη.
από vs40
Πέμ 05 Μαρ 2026, 03:23
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω μια φορά μετα από 23 αγωνιστικές δικαιούται και ο ΠΑΟΚ μία αμφισβητουμενη φάση να τον ευνοεί. Βέβαια ετσι λειτουργεί η προπαγάνδα των πρωταθλητών της προπαγάνδας. Για εμάς αυτή η φάση είναι αμφισβητουμενη, ενώ για αυτούς μαρς πέναλτι δίχως να σηκώνουν πολλά πολλά. Εγώ θεωρώ οτι υπάρχει ...