Τι έχει συμβεί Τασεος, ποιος Μάκης;Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 12:42
Από εκεί και πέρα από το χθεσινό κρατώ το τρύπημα του Μάκη στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το περίμενα. Πίστευα ότι υπάρχουν και όρια
Η αναζήτηση βρήκε 274 εγγραφές
- Δευ 06 Απρ 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είχες απέναντι σου τον πιο ασταθή τερματοφύλακα της χρονιάς και δεν του έκανες ούτε ένα σουτ από μακριά κυρίως. Εχεις τον πιο ανακατωσούρα παίκτη και δεν μπαίνει να πάρει πέναλτι (με ντρίπλα μέσα στην περιοχή). Και αν στο δεύτερο έχουμε κάνει προόδους το πρώτο προχθές ήταν εγκληματικο.
Θυμάμαι ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Επιτέλους Μύθου στα φορ. Σήμερα θα το σηκώσουμε το κύπελλο! Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά τα χgoals είναι υπέρ μας μέχρι τώρα. Έχουμε αρκετά σουτ, τελικές που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ο όφη έκανε 2 φάσεις και έχει 1 γκολ και ένα δοκάρι.
Εγώ στο παιχνίδι αυτό θεωρώ ότι θα πρέπει να περάσει ο Ζαφείρης στη θέση Οζτόεφ στο 60. Η ομάδα πληρώνει τον παραγκωνισμό του Μύθου ο ...
Εγώ στο παιχνίδι αυτό θεωρώ ότι θα πρέπει να περάσει ο Ζαφείρης στη θέση Οζτόεφ στο 60. Η ομάδα πληρώνει τον παραγκωνισμό του Μύθου ο ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμαρα παικταρά μου βάλε και 1 γκολ τώρα!
Αντε μας έσκασαν με τις καθυστερήσεις!
Αντε μας έσκασαν με τις καθυστερήσεις!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τεμπελιά δώσαμε ένα αστείο κόρνερ
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Λεβ Γιασίν
Ρομπ. Κάρλος - Μπεκενμπάουερ - Μαλντίνι - Καφού
Ματέους - Νταβιτζ
Μαραντόνα - Πελέ - Μέσι
Ρονάλντο (φαινομενο)
Μπας και νικήσει ο Ρουμάνος τον Όφη.
Ρομπ. Κάρλος - Μπεκενμπάουερ - Μαλντίνι - Καφού
Ματέους - Νταβιτζ
Μαραντόνα - Πελέ - Μέσι
Ρονάλντο (φαινομενο)
Μπας και νικήσει ο Ρουμάνος τον Όφη.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει αδιάσει το γήπεδο. Έχει ξενερώσει ο κόσμος, αλλά τα Λουτσόσκυλα από μεθαύριο εκεί.
Ανυπομονώ να δω τα γνωστά σχόλια που κάνουν το άσπρο μαύρο. Να μάθουμε μπάλα από τους δασκάλους και να αλληλοεπαινούνται ή να αυτοπαινεύονται.
Ανυπομονώ να δω τα γνωστά σχόλια που κάνουν το άσπρο μαύρο. Να μάθουμε μπάλα από τους δασκάλους και να αλληλοεπαινούνται ή να αυτοπαινεύονται.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί μεθαύριο;
Ε συνήθως αφήνεται να ξεσπάσουν και λίγο τα νεύρα, και μετά ''μαζεύονται'' πάλι τα πράγματα. Αρχίζει η προπαγάνδα.. Οι ευθύνες επιμερίζονται. Και ποιος θα είναι ο διάδοχος; Εμπιστεύεστε τον διάδοχο; Θα υπάρχει χημεία με την διοίκηση αυτή; Τα γνωστά που αρχίζουν στο ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σχεδόν από την 1η στιγμή που ανέλαβε, είχα γράψει ότι ο μεγαλομέτοχος έχει έλλειψη διοικητικού ταλέντου. Έχει καλές προθέσεις, αλλά δεν κόβει. Διοίκηση Σοβιέτ αλλά 70σ-80σ. Να σημειώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε όσα έκανε, αλλά με ένα ταμείο -200εκ ευρώ και ίσως και παραπάνω στα χρόνια του.
Ξεκινάει και ...
Ξεκινάει και ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Το 2024 το ντου έγινε και ήρθε το ένα πρωτάθλημα. Φέτος λόγω του πένθους, δεν υπήρχε δύναμη ούτε ηθικό δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Είναι ένα πάτερν που βλέπω εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ, επί Ιβάν: Μετά το ντου έρχονται επιτυχίες. Σε άλλες ομάδες δε γίνεται το ίδιο, ούτε στον ΠΑΟΚ του παρελθόντος. Μικρά ή ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@vs40 εισαι οαση.
Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν ...