Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές

Return

από vs40
Παρ 20 Φεβ 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η ομάδα έπαιξε καλά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θέλω να είναι όλοι υγιείς και να μπορέσουμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Φέτος ο πρωταθλητής βγαίνει κατά πάσα πιθανότητα ομιλους CL. Εκεί αλλάζεις στατους και μεταγραφικά μπορούμε να κάνουμε ένα αχτύπητο σύνολο που να δώσει τίτλους για την ...
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Ο διαιτητής κάνει καθυστερησεις
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Άλλη μια σφαγή σήμερα, εκεί που θα ήταν ένα κλειδωμένο 0-2 στο χέρι...

Από την άλλη ο Τάισον πρέπει να κακαρώσει για να βγεί; Πήγε έβγαλε το Χατσίδη. Βάλε Μπιάνκο, βάλε Μύθου πίσω από το φορ. Ο Γιακουμής ήταν κουρασμένος, τίποτα και ο Γιερεμέγιεφ. Βάζει Κένυ και αντί να βγάλι Μπάμπα, βγάζει τον ...
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας (δηλ ...
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Μια διευκρίνιση, εγώ δε μίλησα για τον τραυματισμό του Ντέλια. Θα προκύψει και ένας άτυχος. Όμως του Πέλκα ήταν έργο Ραζβάν. Σήμερα κακώς μιλάτε για ντεφορμάρισμα. Η ομάδα παίζει την ίδια μπαλάρα. Απλά ξεκινά το παιχνίδι και ο Τάισον είναι στο 70% conditioning. Τον βάζεις πίσω από το φορ να μαρκάρει ...
από vs40
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Γνωριζει κανεις ποτε γυρναει ο Μειτε κ ο Ντελιας;Mε αυτους τους 2 πραγματικα δεν φοβαμαι κανεναν στην χωρα.

Μέχρι να γυρίσουν θα τραυματιστουν οι υπόλοιποι. Καμία ατυχία ο ΠΑΟΚ φέτος στους τραυματισμους. Παίζει την καλύτερη μπάλα. Μπάλα όμως υψηλής έντασης. Στο φορ, στο 10αρι που μαρκάρει οφ ...
από vs40
Δευ 23 Φεβ 2026, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά γράφτηκαν εδώ από κάποιους, οχι μετά Χριστόν προφήτες. Στο κύπελλο δε χρειάζονταν ροτεισον, αλλά σε άλλα εύκολα, εκεί που κλειδώνεις ματς με 3-0 και παίζει ο Μεϊτε και ο Ταισον 90 αντι για 60 λεπτά, και γίνονται μολις 3 αλλαγές. Βάλε 30 λεπτά Θυμιανη, Μπαλντε αντί Ταισον. 30 απο εδω 30 από ...
από vs40
Δευ 23 Φεβ 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Γνωριζει κανεις ποτε γυρναει ο Μειτε κ ο Ντελιας;Mε αυτους τους 2 πραγματικα δεν φοβαμαι κανεναν στην χωρα.

Μέχρι να γυρίσουν θα τραυματιστουν οι υπόλοιποι. Καμία ατυχία ο ΠΑΟΚ φέτος στους τραυματισμους. Παίζει την καλύτερη μπάλα. Μπάλα όμως υψηλής έντασης. Στο φορ, στο 10αρι που μαρκάρει ...
από vs40
Τρί 24 Φεβ 2026, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Τέλος, το έχω γράψει φέτος πολλές φορές, ο κοουτς φέτος έκανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Το ότι αφομοιώσε τους Μύθου και Χατσιδη είναι τεράστιο επίτευγμα. Το ότι ο Μεϊτε έπαιξε αυτή τη μπάλα φέτος. Την εξέλιξη του Μιχαηλίδη. Τη βελτίωση του Κετζιορα μετά την πτώση του στην αρχή της σεζόν. Την ...
από vs40
Τετ 25 Φεβ 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αύριο. Θα παίξει το ποδόσφαιρό του και θα παίξει για τη νίκη. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν βάρβαρο, και μόνο περίφανοι μπορούμε να είμαστε φέτος. Ήδη έχουμε έναν τελικό κυπέλλου. Οι πολλές αλλαγές μας κάνουν πιο απρόβλεπτους, αλλά και ίσως οι ποδοσφαιριστές της ...
από vs40
Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μην βάλετε το AI να σας πει τίποτα! Πιο πιθανο είναι να βγει αβάσιμη μπούρδα.

Εξαρτάται αν ρωτάς με το σωστό τρόπο ή αν πληρώνεις το premium. Στο τομέα της δικής μου επιστήμης βλέπω ότι παρέχει απίστευτες πληροφορίες. Κάνει πολύ καλές αναλύσεις αλλά πρέπει να διπλοτσεκάρεις εννοείται ...
από vs40
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια.

Νομίζω ότι θα βοηθούσε να πάρει λίγα λεπτά ο Μπέρδος, όχι για το αποτέλεσμα του ματς, απλά τέτοια δώρα μπορεί να απογειώσουν την ψυχολογία ενός παιδιού. Ο Τέιλορ εκεί τι να κάνει... Θυμιάνης επίσης να πάρει λίγα λεπτά.
από vs40
Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime

Πολύ επικίνδυνη φάση τώρα. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά και ενώ υπήρξαν πολύ καλές προυποθέσεις αποφασίσαμε να μην κάνουμε φάσεις λόγω μιας παράξενης χαλαρώτητας στην τελική πάσα ή την πάσα πριν την τελική πάσα. Το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Ενθαρυντικό ότι είχαμε επαρκή τρεξίματα μέχρι τώρα, αλλά από το 65 και ...