Η αναζήτηση βρήκε 43 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από van rooy
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

<<Παρόμοια>> τακτική χρησιμοποίησαν και με το λιμάνι Θεσσαλονίκης ..εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι απο το πουθενά που προσπάθησαν να πάρουν ποσοστό στο λιμάνι ....και στο τέλος πήραν ....δρόμο .

Κάπως έτσι προβλέπω ότι θα συμβεί και τώρα με νέο γήπεδο και επίδοξους ευεργέτες.

Πως μπορεί κάποιος να ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν ...
από trelopaoki444
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καλα,κατσε πρωτα να εμφανιστει ο Μυστακιδης,να εμφανιστει κ ο Α.Σ. γιατι σχεδον ενα μηνα,μονο τα φαντασματα τους υπαρχουν.Πετανε 150-250 ισως μετα κ μισο δις ετσι.

Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).

Μιλαμε για γελοιοτητες.
από Parolos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.

13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.

Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
από Aureliano Buendia
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
από PAOK_Antarctica
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μέσα σε όλα βγήκανε και οι σαύρες.
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αυτό δεν αλλάζει την πουστια του ΑΣ.
Αν δεν ήταν πουστια, θα είχαν να δείξουν κάτι. Αυτοί τοποτα
από Equalizer
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Που είναι οι πένες που γράφανε και ξέσκιζαν τον ΑΣ και τον Κατσαρή χαρακτηρίζοντάς τον με τα ποιο χυδαία κοσμητικά επίθετα...Ποιος να ξεχάσει τα περί π@στι@ς , πισοπλατης μαχαιριάς κτλ... Σωπασατε , δεν αντιδράτε η όλα κυλάνε σύμφωνα με το σχέδιο....

Τι ακριβώς άλλαξε;

Δεν τον βρίσαμε εδώ ...
από keep_paokizein
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ΝΔ δεν μπορεί να ορίσει κάτι τόσο άμεσα

Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.

Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τον Σαββίδη φράγκο δεν βαζει στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά στον ερασιτέχνη, στις μελέτες του γηπέδου και στο αθλητικό κέντρο είναι λεφτά μονόπολης
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
από tolis14
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά και αυτός υπάλληλος είναι

'Παρέμβαση με σαφές μήνυμα προς το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Νικηφόρος, ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο την ΠΑΕ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παραμένει ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη.

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο κ ...