Η αναζήτηση βρήκε 43 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.
Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.
Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
τελευταια νεα απο τον Αγιο Χαραλαμπο εκ Σινδου
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε ...
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει
https://www.transfermarkt.gr/kaj-sierhuis/profil/spieler/315283
Αυτός είχε ξεκινήσει σαν μεγάλο ταλέντο. Από τις ακαδημίες του Αγιαξ προέρχεται. Ο Αγιαξ φαίνεται ότι δεν τον πίστεψε ποτέ. Το 2020 πήρε μεταγραφή στην Ρεμς έναντι 4 μυρίων. Δεν τα πήγε καθόλου καλά. Είχε πάθει και ρήξη ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοκονγκά, αλλιώς ο Μεϊτέ θα πρέπει να παίξει 60 ματς
μπίσε, εμένα γιατί ο λοκόνγκα μου φέρνει περισσότερο σε μαντί, παρά σε μειτέ?
τεχνική μέτρια, ανοιχτά κοντρόλ, ευέλικτος και πάει εύκολα από περιοχή σε περιοχή
Είναι καλός πασέρ και έχει και μακρινή μπαλιά, κόπια του Μεϊτέ δεν τον λες ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ρε τι παικταραδες πήρε ο Κάρυ, τα λέγατε και δεν τα πίστευα
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Με Τέλη θα παίζαμε με ΗΛΤΕΞ Λύκοι αντί για Βολφσπεργκερ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Εφοσον γινεται αυτο, καλυτερα να υπαρχει ενα τοπικ θα ελεγα εγω, ωστε να υπαρχει μια προτεραιοτητα χρονικη με την εκδηλωση του ενδιαφεροντος για καθε παιχνιδι.