Η αναζήτηση βρήκε 81 εγγραφές
- Παρ 13 Φεβ 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κι εδώ βλέπουμε τον venga να γλεντάει στα μπουζούκια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αεχ. Ουπς, σορρυ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον γαύρο το 2012 ήθελα να πω

- Πέμ 09 Απρ 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δε θέλω να ξεφτυλλιστει η Κούλα, σημερα ας είναι ανοιχτό το 2ο ματς, ώστε να το παλέψει και να έχει μια κόπωση.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Αστοδιαολο μια χθες μια σήμερα θα μας πεθάνετε ρε μλκισμενα.
Μόνο μπάλα ρε , έβλεπες με το βαζελο προχθές λες δεν μπαίνει γκολ σε 6 ημίχρονα να παίζουμε , μόνο μπάλα
Μόνο μπάλα ρε , έβλεπες με το βαζελο προχθές λες δεν μπαίνει γκολ σε 6 ημίχρονα να παίζουμε , μόνο μπάλα
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Το «ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ» πρέπει να συνεχίσει να ακούγεται. Δίνει απίστευτη δυναμική σε ομάδα και κόσμο και ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής στα αδέρφια μας.
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Σημασία έχει να είμαστε πρώτοι και την επόμενη Δευτέρα.
Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος, η κατάταξη της κανονικής διάρκειας είναι και το τελευταίο κριτήριο της ισοβαθμίας.
Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος, η κατάταξη της κανονικής διάρκειας είναι και το τελευταίο κριτήριο της ισοβαθμίας.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΧΑΤΣΙΔΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ?
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Α ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ....
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Α ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ....
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακουτε και γκρινιαζετε.
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΚΟΛ
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους 7 εκεί ψηλά, ελπίζω η κερκίδα να είναι ωραία απόψε 
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Με Τέλη θα παίζαμε με ΗΛΤΕΞ Λύκοι αντί για Βολφσπεργκερ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Εφοσον γινεται αυτο, καλυτερα να υπαρχει ενα τοπικ θα ελεγα εγω, ωστε να υπαρχει μια προτεραιοτητα χρονικη με την εκδηλωση του ενδιαφεροντος για καθε παιχνιδι.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρχονται με κόσμο οι Ισραηλινοί στην Τουμπα.
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- Τετ 17 Σεπ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φορεσεις το παλαιστινιακο, που φορας εδω και 30 χρονια στο γηπεδο, δεν το κανεις ουτε για να πικαρεις :shock: ουτε για να προβαλεις τα αντισημιτικα σου συναισθηματα. ΕΙναι καταρχας ΠΑΟΚτσηδικο λαβαρο και δευτερον ειναι για μενα η ελαχιστη κινηση ανθρωπιας, αν μας εχει μεινει κατι τετοιο, στο ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν επιτρέπεται κανείς να σιωπά βλέποντας μια γενοκτονία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του εδώ και μήνες.
Ειδικά ο ΠΑΟΚτσής και ειδικότερα όσοι είναι Πόντιοι την καταγωγή καθώς έχουν υποστεί ανάλογα στο παρελθόν.
Η εκδήλωση όμως της αντίθεσης και του αποτροπιασμού μας, μπορεί και πρεπει να ...
Ειδικά ο ΠΑΟΚτσής και ειδικότερα όσοι είναι Πόντιοι την καταγωγή καθώς έχουν υποστεί ανάλογα στο παρελθόν.
Η εκδήλωση όμως της αντίθεσης και του αποτροπιασμού μας, μπορεί και πρεπει να ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
«Έπαιξα για τη Γαλλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι το διεθνές ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από απλά άθλημα. Είναι πολιτιστικό. Είναι πολιτικό, είναι μια μορφή ήπιας δύναμης με την οποία η χώρα εκπροσωπείται στη διεθνή σκηνή. Ήρθε η ώρα να αποκλειστεί το Ισραήλ από αυτό το προνόμιο ...