Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Τολιοπουλος είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων...Το mentality και τη γενική συνεισφορά του Λαρεντζάκη δεν την έχει.Βασικα αν το σκεφτούμε ψύχραιμα δεν έχει κάνει κάτι αξιόλογο ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο .Και είναι και μονοδιάστατος...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Διάβαζα μια συνέντευξη του μέχρι πρότινος προέδρου της ομάδας του γκεμπελς. Μας ζάλισαν τα @@ 15 χρόνια για τα 30 εκ χρέη και προσαυξήσεις του ΠΑΟΚ που ήταν παγωμένα με προσφυγή στα δικαστήρια. Και τι μάθαμε σήμερα; Ότι το σωματείο αυτό είχε 45 εκ χρέη παγωμένα στα δικαστήρια και έσβησε τα 40 εκεί ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους 
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ρε τι παικταραδες πήρε ο Κάρυ, τα λέγατε και δεν τα πίστευα
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Χωρις υπερβολη ο αφανισμος του ρουλη ειναι κοντα και το εχουν παρει χαμπαρι. Και δεν εννοώ πτωσεις και τετοια. Εννοω ο αφανισμος ακομα και του delusion οτι μπορουν να συγκριθουν με εμας.
Ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε οχι απλα ξεφυγει αλλα και χτισει κατι μεγαλο και αυτοι εχουν συγκεκριμενο ταβανι και ...
Ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε οχι απλα ξεφυγει αλλα και χτισει κατι μεγαλο και αυτοι εχουν συγκεκριμενο ταβανι και ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κι εδώ βλέπουμε τον venga να γλεντάει στα μπουζούκια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αεχ. Ουπς, σορρυ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον γαύρο το 2012 ήθελα να πω

- Σάβ 14 Φεβ 2026, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Το «ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ» πρέπει να συνεχίσει να ακούγεται. Δίνει απίστευτη δυναμική σε ομάδα και κόσμο και ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής στα αδέρφια μας.
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΧΑΤΣΙΔΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ?
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Α ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ....
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Α ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ....
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακουτε και γκρινιαζετε.
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΚΟΛ
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους 7 εκεί ψηλά, ελπίζω η κερκίδα να είναι ωραία απόψε 
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Με Τέλη θα παίζαμε με ΗΛΤΕΞ Λύκοι αντί για Βολφσπεργκερ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Εφοσον γινεται αυτο, καλυτερα να υπαρχει ενα τοπικ θα ελεγα εγω, ωστε να υπαρχει μια προτεραιοτητα χρονικη με την εκδηλωση του ενδιαφεροντος για καθε παιχνιδι.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρχονται με κόσμο οι Ισραηλινοί στην Τουμπα.
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Ώρα να βγάλουμε, έστω και καλοκαιριάτικα, τα παλαιστινιακά από το συρτάρι.
Και πριν πει κάποιος ότι μπερδεύουμε τα πολιτικά/ γεωπολιτικά με τη μπάλα, θα θυμίσω ότι τα φοράμε 30 χρόνια σαυτο το γήπεδο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- Τετ 17 Σεπ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φορεσεις το παλαιστινιακο, που φορας εδω και 30 χρονια στο γηπεδο, δεν το κανεις ουτε για να πικαρεις :shock: ουτε για να προβαλεις τα αντισημιτικα σου συναισθηματα. ΕΙναι καταρχας ΠΑΟΚτσηδικο λαβαρο και δευτερον ειναι για μενα η ελαχιστη κινηση ανθρωπιας, αν μας εχει μεινει κατι τετοιο, στο ...