Η αναζήτηση βρήκε 568 εγγραφές

Return

από bane1980
Δευ 19 Ιαν 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μπροστά της 9+2+2+6 = 19 ματς.

Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
από nunies4
Τρί 20 Ιαν 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω την αισθηση οτι Πεμπτη βραδυ θα παρθει η αποφαση για τον στοπερ.
από nunies4
Τρί 20 Ιαν 2026, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Και φυσικα υπηρξε και πριν λιγο καιρο και αλλος "Ραπτης" στα ακραια μπακ. Καποια διαστροφουλα μου μυριζει :D
από Blackgr4
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
από bill-ar4
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω περιμένουν το europa. Αν περάσουμε θα πάρουν γιατί το πρόγραμμα γίνεται βουνό. Αν δεν περάσουμε νομίζω θα το πάμε όπως είμαστε
από Dimitris_L4
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Φερστ κουαλιφικεσιον αφτερ τρανσφερς..σε ρωσικη προφορα με τη γλυκια γυναικεια φωνη της Μαριας μας..
από Мир
Τρί 20 Ιαν 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

To ότι ήρθε δανεικός ο Ιβανουσετς γιατί ήταν αντί-Ντελιας είναι ράδιο αρβιλα ραπτοπουλικής ίντριγκας, ο τύπος ήρθε δανεικός για μπακ-απ του Τάισον με προπτικη βασικού αν πιάσει.
Όταν υπάρχει πώληση, ποτέ δεν υπάρχει αναπλήρωση πριν αποχωρήσει ο παίκτης μας. Άπειρα τα παραδείγματα όπως και ότι η ...
από sn0ufel4
Τετ 21 Ιαν 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενε ο άλλος αμυντικό ένα ολόκληρο καλοκαίρι και ακούγαμε πως χαλαρά να δούμε αν ο παλαίμαχος σωματικά Λόβρεν μπορεί να βγάλει 5 ματς μετα τον τραυματισμό του το Γενάρη.

Να δούμε και το Μπαταουλα αν μπορεί να σταθεί στο ροτεισιον.

Να δούμε και θα πάρουμε σοβαρό αμυντικό αντίστοιχα. Και ήρθε ...
από Stelios Bagios
Τετ 21 Ιαν 2026, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Δηλώσεις Μεντιλιμπαρ για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Κινείται έξυπνα στις μεταγραφές, χωρίς να αλλοιώνει την ταυτότητά του. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ποδοσφαιρικό υπόβαθρο».
από Ally Samagoal
Πέμ 22 Ιαν 2026, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει οικονομικο θεμα ναι, ας το δεχτουμε κι ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας...
Του τυπου δεν μπορω να βγω στην αγορα να σκασω απο 5εκ για 2 παικτες ομως, οχι του τυπου μπατιρη Ιβαν μετρας τα φραγκοδιφραγκα...
Βλεπουμε τον ανταγωνσιμο που το κανει και ζηλευουμε λιγο εως πολυ, αλλα θα το ...
από Maklaz
Παρ 23 Ιαν 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ με @Sera4 100% για τον Τσάπρα.

Και να συμπληρώσω κάτι όσον αφορά τις ακαδημίες με το παρακάτω βίντεο.

Παπαγεωργίου Αλέξανδρος.
από kormi
Παρ 23 Ιαν 2026, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Έχει παίξει αριστερό Μπακ 57 παιχνίδια και με Πόρτο και με Εθνική Μεξικό...
Αν μπει στο πακέτο με Γιακουμάκη και γίνει το ντιλ κοντά στα 5 χαρτιά θα είναι ιδανικό...
Σίγουρα θα έχει δώσει κι ο Γιακουμ συστάσεις..
Πρόβλημα αν φεύγει με Εθνική Μεξικού πάντως..μ
από Blackgr4
Παρ 23 Ιαν 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
από Ettien26
Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Σάρυ αλλά ο ΠΑΟΚ είμαστε, όχι η Μπαρτσελόνα.
Φυσικά και χωράει στην ομάδα ο Τσάπρας και κάθε καλός Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Ειδικά με τα στοιχεία που δείχνει ο παίκτης.
Ισορροπημένος παίκτης και αμυντικά και επιθετικά.
Όσο για το ότι φαίνεται επειδή παίζει στον Λεβαδειακό εύκολα υπάρχει και ο ...
από Metagrafakias
Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Τον Τσαπρα είναι δίκαιο να τον συγκρίνουμε με τον Σαστρε και όχι με τον βασικό μας δεξί μπακ,άλλωστε για το ροτεισον προορίζεται προς το παρόν…Λοιπόν για αντιΣαστρε λέω ναι αξίζει το ρίσκο αλλά για τώρα όχι για καλοκαίρι…