Η αναζήτηση βρήκε 573 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Σάβ 03 Ιαν 2026, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Σε 9 εντός έδρας παιχνίδια φέτος σε Ελλάδα κι Ευρώπη ο μέσος όρος κομμένων εισιτηρίων στα τουρνικε είναι 3853.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον/μινιμουμ 4000 μέσο όρο πραγματικό κόσμο σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου, μέρας, ώρας και διοργάνωσης. Με 4500 εισιτήρια διαρκείας.

Αυτό είναι το ένα βήμα ...
από KalamarGiannis
Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Basketnews: «Οι ομάδες που δεν είναι μέτοχοι της Euroleague φτιάχνουν δικό τους οργανισμό» - Η αναφορά στον ΠΑΟΚ!

https://www.sdna.gr/mpasket/1388114_bas ... -diko-toys

https://inpaok.com/888725/i-symmachia-o ... ai-o-paok/
από st4this
Παρ 09 Ιαν 2026, 01:48
Jump to forum
Jump to topic

Η Ιερουσαλήμ δεν είναι στην Ευρώπη 🤓!
από Mithrandir
Δευ 12 Ιαν 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σήμα μπάσκετ

Συμφωνω οτι το σημα ερασιτεχνη/ΚΑΕ ειναι απαραδεκτο. Θεωρω δεδομενο οτι θα κανει ενα rebranding o τελης. Εγω θα ηθελα μονο το εμβλημα, μονο τον Δικεφαλο όπως ήταν στις φανελες στα 90s επι Στογιακοβιτς
από dragon
Τρί 13 Ιαν 2026, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μηπως ειναι κ αυτός μπατιρης σαν τον αλλον
από Psagmenos4
Τρί 13 Ιαν 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα. Ξέρουμε πότε θα καλυφθεί η αύξηση των 12 εκατομμυρίων;

Τυπικό θέμα, θα πρέπει το νέο ΔΣ να ορίσει μια ΓΣ που θα γίνει η ΑΜΚ. Λέω τυπικό θέμα, γιατί στο Γεμη η εταιρεία που ανέλαβε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η alpha sport group ,έχει πλέον μετοχικο κεφάλαιο 12.800.000 κάτι που σημαίνει ότι είναι ...
από namisenoiazei
Τρί 13 Ιαν 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

katafraktos έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 11:18
dragon έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 10:29 Μηπως ειναι κ αυτός μπατιρης σαν τον αλλον
τον έχει δει κανείς με άλλο σακάκι?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπορεί ρε φίλε να τα παίρνει χοντρική και να έχει 10 από τα ίδια
από flash4
Τετ 14 Ιαν 2026, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Ήθελα να γράψω μια διαπίστωση. Εννοείται πως χάρηκα με το ότι ήρθε μεγαλομέτοχος τέτοιου βεληνεκούς που είναι και φίλαθλος της ομάδας. Από κει και πέρα με έχει προβληματίσει ο υπερενθουσιασμός που επικράτησε, η βιασύνη να φύγει ο προηγούμενος και να μην τον ξαναδούμε, η στελέχωση της διοίκησης με ...
από anekfrastos
Πέμ 15 Ιαν 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Με αφορμή το άρθρο του σδνα

"Βάσει του συμφωνητικού που υπεγράφη στις 27/11/2025 ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα πρέπει σήμερα, 15/1/2026, να εξοφλήσει τις οφειλές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε πιστωτές, τις οποίες βεβαίωσε ο έλεγχος τον οποίο διηνήργησε η Deloitte για λογαριασμό του.
Οι οφειλές είναι μεταξύ ...
από freemind
Πέμ 15 Ιαν 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

πρέπει λίγο να ασχοληθούνε και με το site

δεν μπορεί ολόκληρη ΚΑΕ ΠΑΟΚ να μην έχει app
από palok
Πέμ 15 Ιαν 2026, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

και να αλλάξουμε αυτή την άθλια μάκρον φανέλα που έχουμε (η μακρον μια χαρα εταιρεία είναι να μην παρεξηγηθώ αλλά...).
από Dimitrisou
Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγω λεω να μην μπουμε αμεσως στο κομματι της κοντρας..να δουμε τι και πως πρωτα..
ΑΝ δεν πληρωθηκε ο Ιβαν τοτε ειναι λαθος του Μυστα γιατι δεν χρειαζεται να βαζουμε προσωπικες κοντρες πανω απο την ομαδα.
Πλεον ειναι μελος της οικογενειας του ΠΑΟΚ δεν χωρανε τετοια πραγματα.
ΑΝ ξαναλεω δεν τηρηθηκε η ...
από navigator11
Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Δε χρειάζεται πολλή ζαλάδα, παλικάρια, το πράγμα. Έχεις καταβάλει όλα τα συμφωνηθέντα; Βγαίνεις υπερεπισήμως και ξεκαθαρίζεις πλήρως το τοπίο. Δεν ξαναφήνεις τους Κλείτους, τους παοκτουντέιδες, διάφορα χρέπια του τουίτερ και τους μετροσέξουαλ να "μιλούν" για λογαριασμό σου. Δεν είσαι ο Γιαννούλης ο ...
από nkoss
Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Δε ξέρω τι ισχύει και ποιος φταίει, όμως θέλω να υπενθυμίσω κάτι. Τις ομάδες οι ιδιοκτήτες τις έχουν για τον κόσμο τους. Όχι για τους εαυτούς τους. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Τις προσωπικές κόντρες, λοιπόν, οφείλουν να τις λύνουν χωρίς να επηρεάζεται ο κόσμος.
από Equalizer
Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Ας προσθεσουμε, οτι θελει να δινει στον ΑΣ ΠΑΟΚ για την χρηση του PAOK sports arena , το υπερογκο ποσο των 60.000 ευρω τον χρονο.
Ελπιζω ο φουρναρης να σταθει στο υψος που προσταζει η θεση του.

Για να είμαι ειλικρινής εγώ έμαθα πενήντα αλλά δεν είμαι σε θέση να το εξακριβωσω οπότε δεν το ...