Η αναζήτηση βρήκε 696 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αναμενόμενο και το φετινό και το περσινό. Το μη αναμενόμενο ήταν το προπέρσινο πρωτάθλημα που έκανε μαγικά ο ράζβαν και μας κάθησαν και διάφορες συγκυρίες είχαμε και ρέντα και κάναμε το μαγικό. Ναι έχει μεγάλωσει τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ , αλλά έχει φτάσει ο καιρός που πρέπει να παρθούν αποφάσεις γιατί ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Χρονια πολλα αν και το καταστατικο γραφει 12 και οχι 20. Μακαρι καποτε να διορθωθει αυτο το λαθος γιατι γινομαστε ρεζιλι καθε χρονο με αυτο. Και ας μεινει η 20η του Απριλη, αρκει να μην εχουμε 2 ημερομηνιες..
- Δευ 20 Απρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα, όσο είναι πηγή χαρά και αγάπης και δημιουργικότητας μάλλον παρά μιζέριας και μίσους, τόσο οι νίκες και οι ήττες γίνονται όλο και πιο προσωρινές, στιγμές στον χρόνο που παρέρχονται, και αντίθετα μένει η προσμονή για το γήπεδο και την εκδρομή και την ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να προσθέσω και την έντονη παρουσία του νέου χορηγού. Έκανε πολλή δουλειά.
- Δευ 20 Απρ 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν χτίζει η ΑΕΚ όπως δεν χτίζει και ο βαζελος. Ομάδες για τίτλο είναι. Αν βγει πήραν αν δε βγει κ ξανά από την αρχή. Καμία σχέση η οργάνωση ΠΑΟΚ και ολυμπιακού με την ΑΕΚ ή τον βαζελο
- Δευ 20 Απρ 2026, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο στην ΠΑΕ. Αυτό θέλω. Το ξεκομμένο από το κέντρο της πάλαι ας Ελλάδας. Τη μη δυτικοφρονανιδιοκτησια. Την ιδιοκτησία που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν καθοδηγείται από το γνωστό κέντρο της πόλης των Αθηνών και τα πάρε δώσε της. Είναι τίτλος τιμής για μένα αυτός. Το ξεροκέφαλο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη ...
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι οποιος χρησιμοποιει το site της ΠΑΕ να ανεβασει τις σημερινες φωτογραφιες σε αναλυση τουλαχιστον 1920x1080..(Αν οχι 4k που θα ηταν το ιδανικο) Θα ειναι κριμα να χαθουν ολα τα ωραια που εγιναν σημερα σε μερικα πιξελς ρε γαμωτο ! Μακαρι η ομαδα να ειδε τον κοσμο σαν στηριξη και να ανεβει ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία απόλυση να δώσει αυτοπροσώπως στο ιατρικό τιμ γιατί παράγινε το κακό
- Τρί 21 Απρ 2026, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
κάποιοι κράζουν που δεν ήρθε στην γιορτή, άλλοι γιατί δεν είπε αν θα έρθει στον τελικό....
το ότι αποφεύγει εδώ και κάποια χρόνια να εμφανιστεί σε μέρη με πολύ κόσμο δεν το έχετε καταλάβει;
Πρόεδρο με αγοραφοβια μόνο εμείς.
Κάποια στιγμή πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί μερικά πράγματα ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι και όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο.
Άλλοτε υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη και άλλοτε υπάρχει παρακμή.
Ο κόσμος δεν είναι σίγουρα ο ίδιος σε ένα μεγάλο διάστημα 20-30 χρόνων ή και περισσότερο.
Ούτε ο Σαββίδης είναι ο ίδιος με τον Σαββίδη του 2012, πολλώ δε μάλλον με τον Σαββίδη του ...
Άλλοτε υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη και άλλοτε υπάρχει παρακμή.
Ο κόσμος δεν είναι σίγουρα ο ίδιος σε ένα μεγάλο διάστημα 20-30 χρόνων ή και περισσότερο.
Ούτε ο Σαββίδης είναι ο ίδιος με τον Σαββίδη του 2012, πολλώ δε μάλλον με τον Σαββίδη του ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθώ τόσην ώρα να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά με όλη την απογοήτευση της αποψινής βραδιάς.
Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα προς κάθε κατεύθυνση και αρκετές δικαιολογίες αντίστοιχα.
Ανάλογα από ποια οπτική βλέπει ο καθένας τα πράγματα εν τέλει, εκεί εστιάζει ως το πιο σημαντικό:
- άλλος θεωρεί ...
Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα προς κάθε κατεύθυνση και αρκετές δικαιολογίες αντίστοιχα.
Ανάλογα από ποια οπτική βλέπει ο καθένας τα πράγματα εν τέλει, εκεί εστιάζει ως το πιο σημαντικό:
- άλλος θεωρεί ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να μου εξηγήσεις ποιος παίρνει τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις στην ομάδα. Ποιος είναι, τι βιογραφικό έχει, τι κριτήρια έχει κτλ. Δεν θέλω ούτε τα λεφτά σου να μετρήσουμε μαζί ούτε να κάνω τον λογιστή. Να καταλάβω ποιος αποφασίζει :
ΑΝ θα πάρουμε κάποιον παίκτη ή όχι
ΑΝ θα διατηρήσουμε τον ...
ΑΝ θα πάρουμε κάποιον παίκτη ή όχι
ΑΝ θα διατηρήσουμε τον ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ήρθε η ώρα, ο,τι κι αν γίνει απο δω και ο μπρος, ο κόσμος να πιέσει και να απαιτήσει για το καλοκαίρι μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των μετόχων και του Ιβάν. Ή, πιο ρεαλιστικά, μια συνέντευξη τύπου. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε μερικά πράγματα και απο τον ίδιο, ενώπιον όλων μας. Δημόσια. Ας ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 03:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα, νομιζω οτι ειναι προφανες οτι ευθυνη για τη φετινη φαρσοκωμωδια που βλεπουμε δεν εγκειται στις αποφασεις που σχετιζονται με το ποιοι ερχονται η φευγουν απο την ομαδα. Οι ευθυνες σχετιζονται αποκλειστικα με το τι γινεται με αυτους που βρισκονται στην ομαδα και γυρω απο το αγωνιστικο τμημα ...