Η αναζήτηση βρήκε 690 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι. Η κανονικη εχει 70+ οταν βγαινει ποσο θελατε να την βαζανε?
Αεκ και ολυμπιακος ποσο τις ειχαν?
Θελετε πρωταθλημα, Κυπελλο, Ευρωπη, μεταγραφες να μη φευγουν οι παιχτες του συλλογου αλλα...
θελετε ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τρόπαια ποδοσφαιρικού τμήματος
Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει, ότι είχε δοθεί από ένα τέτοιο σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Πρώτη φορά το ακούω.katafraktos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 00:49 https://vendora.gr/items/6zy15m/vravio- ... nisio.html
Μήπως πρέπει να το δει αυτό η ΠΑΕ σε περίπτωση που είναι γνήσιο;
- Τετ 04 Μαρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενοχλητική άποψη μου:
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Preorder για την επετειακή εμφάνιση των 100 χρόνων
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν την επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου μέσω της διαδικασίας preorder. Η ιστορική έκδοση της φανέλας θα διατίθεται σε μακρύ και κοντό μανίκι, θα φέρει την επετειακή αρίθμηση ...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν την επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου μέσω της διαδικασίας preorder. Η ιστορική έκδοση της φανέλας θα διατίθεται σε μακρύ και κοντό μανίκι, θα φέρει την επετειακή αρίθμηση ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δεν είναι hide, πατάς πάνω στο banner retro collection που εμφανίζεται πρώτο πρώτο ή αλλιώς εδώ https://store.paokfc.gr/gr/paok-100.html , άλλαξε την ταξινόμηση σε φθίνουσα και θα την δεις.
Επίσης υπάρχει και εδώ
https://store.paokfc.gr/gr/erp-new.html
Στο μεταξύ έχουν ξεχασμένο breadcrumb ...
Επίσης υπάρχει και εδώ
https://store.paokfc.gr/gr/erp-new.html
Στο μεταξύ έχουν ξεχασμένο breadcrumb ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Η συγκεκριμενη σελιδα κανει πολυ καλη δουλεια οσον αφορα την ιστορια του Π.Α.Ο.Κ. , αξιζει να την διαβασετε
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τα 65 εκατ. (+ΦΠΑ είναι το ποσό) αφορούν στην ενίσχυση και συντήρηση του στεγάστρου του ΟΑΚΑ. Είναι ειδική κατασκευή και δεν είναι συγκρίσιμο με την αποκατάσταση του Καυτα.
Εχω την εντύπωση ότι τα 11 μύρια θα δοθούν από την πολιτεία για να ξαναγίνει λειτουργικο και όσα ακόμη χρειαστούν για να ...
Εχω την εντύπωση ότι τα 11 μύρια θα δοθούν από την πολιτεία για να ξαναγίνει λειτουργικο και όσα ακόμη χρειαστούν για να ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στις 15/3 καταχωρίστηκε στο γεμη η λήξη της προθεσμίας για όποιον είχε ένσταση ( από το μετοχολόγιο πάντα) για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ας ΠΑΟΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φωλιά του δικέφαλου αετού.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
ο πράκτορας του βάζελου Γερεμέγιεφ θέλει να κάνει πράσινη τη Θεσσαλονίκη!!!!
δε τα λέτε, δε τα γράφετε, ξοιπνίστε111!!1!!1!!!1!11!
δε τα λέτε, δε τα γράφετε, ξοιπνίστε111!!1!!1!!!1!11!
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
https://acpaok.gr/%ce%b9%cf%83%cf%84%ce ... %af%ce%b1/
Ανανεωθηκε το σαιτ του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. οποιος θελει να ριξει μια ματια στην ενοτητα της ιστοριας, κοντευουμε κιολας στις αγαπημενες ημερομηνιες.
Ανανεωθηκε το σαιτ του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. οποιος θελει να ριξει μια ματια στην ενοτητα της ιστοριας, κοντευουμε κιολας στις αγαπημενες ημερομηνιες.
- Σάβ 04 Απρ 2026, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ε αυτός έχει άλλα γούστα τώρα. Λογικό είναι. Παιδιά ο ισχυρός ΠΑΟΚ ο ανεξάρτητος ΠΑΟΚ δε βολεύει ούτε καν όλους όσους δηλώνουν ΠΑΟΚτσηδες . Ο ΠΑΟΚ του λαού του, ο ΠΑΟΚ των εράνων ήταν μια κατάσταση βολική και εντός πόλης και εντός ΠΑΟΚ.επανασταση στα τοπικά ραδιόφωνα, και συλλαλητήρια για το ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- Τετ 08 Απρ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ω ΩΩ
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΚΑΙ
ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΙ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 100
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΚΑΙ
ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΙ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 100
- Παρ 10 Απρ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτησα το play προκατειλημμένος γιατί σκεφτόμουν οκ σιγά έχουμε δει κι άλλες ωραίες δουλειές (που έχουμε δει όντως), αλλά τελικά