Η αναζήτηση βρήκε 305 εγγραφές
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Dev αυτό που σου λέω. Μην αγχώνεστε και κυρίως μη βιάζεστε. Είναι τρομερό βέβαια που 13 χρόνια δεν πήρατε πρέφα. Υγεία να έχουμε
- Τρί 30 Σεπ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ εχει πέσει σε μεγάλη παγίδα. Ουσιαστικά αυτά που πρότεινε η τεχνοκρατικη επιτροπή είναι αυτά που ζητούσε και η ΠΑΕ και τα αυτονόητα, κάτι τέτοιο όμως δεν βολεύει τον ΑΣ ούτε για να βγάλει αναξιόπιστο τον Ιβάν Σαββίδη ούτε για να προωθήσει και τον Μυστακιδη. Έτσι ενώ υπήρξαν διαρροές ξαφνικά ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γυναικειο βολλει του ΠΑΟΚ το πηρε ο Αμοιριδης, οταν βολοδερνε στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ και το εκανε την ομαδα που ειναι σημερα.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζί με τα remix του Ζορρό 4 από την ρόδο στο πάνθεον της ΠΑΟΚτσηδικης τέχνης
- Παρ 29 Αύγ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
με έναν πραγματικό στόπερ αναφοράς, ένα χαφ ουσιαστικό, έστω και χωρίς φορ αν είναι γερός ο γιακούμ, βλέποντας τις ομάδες ανά γκρουπ, και τέλος κληρώσεις όχι ακραίες προς τις κορυφαίες τότε η ομάδα μπορεί να προχωρήσει αρκετά ψηλά.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας κανετε απολογητες του βαλλιανατου ρε μαλακες ελεος με τη μιζερια σας
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Λυρατζη και τον Τσιγγαρα δεν τους ηθελε ο Λουτσεσκου για βασικους. Αυτοι δεν θελαν να μεινουν για 2η 3η επιλογη. Ουτε ο ενας θα τους εβαζε με το ζορι για να κατσουν, ουτε αυτοι θα καθοντουσαν με το ζορι χωρις να παιζουν.
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γυρίσω ανάποδα τα επιχειρήματα για τους σεντερ μπάκ:
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι πρηξοπ€#€τσι είναι αυτό πάλι; Κάντε 2-3 μέρες υπομονή. Όλο το καλοκαίρι φάγαμε τώρα θα τρελαθουμε;
Όσον αφορά τον Μιχα δεν θα είναι ο περσινός. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.
Ο Βολιατσο είναι τίμια λύση για τρίτος. Στα άλλα λίγο υπομονή ακόμα. Μην προδικαζετε τίποτα .
Επίσης η αλλαγή του Μειτε ...
Όσον αφορά τον Μιχα δεν θα είναι ο περσινός. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.
Ο Βολιατσο είναι τίμια λύση για τρίτος. Στα άλλα λίγο υπομονή ακόμα. Μην προδικαζετε τίποτα .
Επίσης η αλλαγή του Μειτε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμαςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε…
Αφού ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεταγραφικό παζάρι είναι κάπως σαν το γενικό εμπόριο. Π.χ το ίδιο πράγμα που βρίσκεις στην λαϊκή της Ξηροκρήνης 0,80(Μόντσα) το βρίσκεις και στο Μοδιάνο(Ίντερ) 4,60.
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι ναι μεν δεν έχετε ιδέα για τους παίκτες που έρχονται, αλλά από την άλλη τους εξισώνετε με έλληνες παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα και δεν έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν ούτε εδώ, ούτε να ξεχωρίσουν όταν έφυγαν με μεταγραφή είναι τουλάχιστον αστείο. Προτιμότερο είναι να ...