Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές

Return

από Maklaz
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;

Ε και εσύ.... δίκιο έχουν, να βγει να πει τι;
Ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τανα μου τον Α.Σ. και όποτε βαράω το ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 14 Σεπ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανολογώ ότι Εδώ μεσα τα περισσότερα μέλη εχουν συμμετάσχει στις αυξήσεις Μετοχικού κεφαλαίου ειτε της ΠΑΕ ΕΠΙ Ζαγοράκη, είτε της ΚΑΕ προσφάτως.

Εχει γνωση κάποιος από τους υποστηρικτές της επιλογής Μυστακίδη,
αν ο δισεκατομμυριούχος Θεσσαλονικεύς ΠΑΟΚτσης εχει συμμετασχει σε κάποια απ αυτές ή αν ...
από Pater
Κυρ 14 Σεπ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από Franky
Κυρ 21 Σεπ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Xωρίς τον Ιβάν Σαββίδη και στις αλλαγές που έφερε στο Πρωτάθλημα, η χθεσινή συνάντηση θα τελείωνε στο 0-1, με τον Παναιτωλικό να παίζει με 11 και το βράδυ να σε δουλεύουν τα βοθροκάναλα οτι δεν έπαιξες καλά και οτι δεν είδαν "πουθενά φάουλ ΠΑΟΚάκι"....

Και φάουλ υπήρξαν και ο Παναιτωλικός έπαιξε ...
από renegade
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν ξέρω αν ο κύκλος του σαββίδη έχει κλείσει αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι ο κύκλος κάποιων έχει παραανοιξει
από leomatos88
Τετ 24 Σεπ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Και για να μη σας κουραζω, καλο το παραμυθι που μας πασαρανε
για τον Μυστακιδη,αλλα δυστυχως μπαζει απο παντου.....

Καλώς όρισες φίλε και πάλι, λέγοντας την αλήθεια και στις επάλξεις. Κάποιες σκέψεις που έκανα με αφορμή τα όσα γράφεις, που με τα περισσότερα συμφωνώ.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου ...
από Taseos
Παρ 26 Σεπ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα ξημέρωσε. Λέω να πάω για μπουγάτσα. Θα έχει κύμα ο θερμαικος; Ή θεία ενός φίλου κατέβηκε στο καπανι για ψώνια. Πήγα να πάρω σχολικά για το παιδί αλλά δεν έχει τίποτα φοβερές προσφορές. Κατά τα άλλα όλα καλά ;
από Cylon-4
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?

QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από billagorn
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ μέσα υπάρχουν γενικά τ
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4 ...
από DamoN
Παρ 26 Σεπ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Μαζί σου ωραία τα λες με μια μικρή λεπτομέρεια ότι όταν αυτοπροσδιορίζεσαι ως μάνα , αντίπαλοι εντός τειχών δεν νοείται να υπάρχουν
Αναιρείται ο ρόλος τους από τους ίδιους
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 20:11 Και η Μήδεια μάνα ήταν.....
ΚΑΙ η Πισπιρίγκου
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Παρ 26 Σεπ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio @
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...

Καλη ώρα ...
από Мир
Παρ 26 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.

Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...